МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 372
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Това е хайлайтър.

# 676
Да, така е, като такова го и ползвам. Дадох го като пример, че силно светлоотразяващите продукти не седят много добре на моята кожа. Търся озаряващ и подобряващ тена продукт, който да не подчертава недостатъците

# 677
Между Метеоритите и хайлайтрите от серията Extra Dimension има разлика от тук до небето. Метеоритите си се водят озаряваща пудра, подходяща за цялото лице, частиците са много фини и почти незабележими, не може да се сравнява с хайлайтър с едри частици.

# 678
Вижте тази оферта

# 679
Вчера я видяхме, някои неща се изчерпаха вече. Визирам спиралата на Ести, кремове на Клиник от 30 мл и още 1-2 продукта.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 10:28 от Ellinor*

# 680
  • София
Вчера една съфорумка се похвали че си е взела крем на Clinik

# 681
  • София
Аз си взех на Estee Lauder Day wear и се надявам да са си в срок,че подобни оферти са ми съмнителни

# 682
  • София
За кои продукти се отнася?

# 683
  • София
Тези са останали
https://www.deliriumexclusive.com/bg/ALL/buy-one-get-one/?pagety … ce=0&pageno=1
Аз мога да се разделя с единия си Day wear например,идва на 40 лв,това ще ми е четвърти крем,който си чака реда 😂

# 684
Дами, пролетта ме вдъхновява да си занеса дебелият derrière на разходка по магазините утре. Не ми се завира в мола утре или поне не в Сефора. Мисля да скоча до Криолан, Висшата на Съборна, Pretty и може би корейски магазин, на който хвърлих око в Сердика. Моля за идеи кой друг магазин да посетя в София утре, без Мак, Сефора, Дъглас/Бюти. Пазарува ми се нещо различно- грижа, грим, аромат. И най-вече някой нов ФДТ разбира се…

# 685
Ателие 84 срещу Висша козметика. Задължително пробвай Annone от Pantheon (мой любимец 🥰), ако по някаква случайност не си попадала на тях в Италия. Предлагат и грижа за кожата от Niod и Sepai.

# 686
Ателие 84 срещу Висша козметика. Задължително пробвай Annone от Pantheon (мой любимец 🥰), ако по някаква случайност не си попадала на тях в Италия. Предлагат и грижа за кожата от Niod и Sepai.
Nia, звънни да дойда там с теб наобяд.Revolving Hearts
В Campomarzio 70 също можем да отидем и други два има наоколо.

# 687
Благодаря дами!
 Денси, имаме дейт!

# 688
Здравейте 🙂 Някой, който е използвал двуфазния лосион на Сефора за премахване на грим, може ли да ми каже какъв аромат има ? Взех си днес, но ми мирише странно, а никъде не пише срок на годност и не мога да разбера. Притеснява ме да не е с изтекъл срок с този аромат.

# 689
Мисля, че моят нямаше аромат или е изключително лек.

Общи условия

Активация на акаунт