МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 360
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
И моя няма аромат или е толкова лек,че не го регистрирам. Ако мирише на гранясало със сигурност нещо не е окей.

# 691
И моя няма аромат или е толкова лек,че не го регистрирам. Ако мирише на гранясало със сигурност нещо не е окей.
Ясно, явно е с изтекъл срок, защото мирише гадно....

# 692
Sweat Smile
Махни ги, аз от едните ми метеорити махнах зелените и сега са ми супер.
И аз не харесвам зелените чудовища, придават някакъв сивкаво умрял тен на лицето, та след като ги махнах, вече беше добре, сега просто не бих купила този номер

Днес минах през бутика на ЕЛ и споделиха ,че от петък ще имат 3 дни 25%. Понеже съм се зачудила дали да не пробвам новата спирала на МАК с моите къси прави мигълчета, та питах и там за намаление ( нали са под една шапка), но не знаеха нищо. Някой от вас чувал ли е нещо за намаления в МАк и имате ли отзиви за таз чудодейна спирала Simple SmileRolling Eyes

# 693

Някой от вас чувал ли е нещо за намаления в МАк и имате ли отзиви за таз чудодейна спирала Simple SmileRolling Eyes
[/quote]

Да, на мен преди малко ми излезе стори в ИГ за -25% в МАС. Преди 2-3 седмици имаха намаление на всичко за очи, без новата спирала. Понапазарувах си и ми дадоха тестер на нея. По-скоро нещо като мини е тестера. Та, уникална е. И дава доста различен ефект при напластяване, почти до изкуствени мигли се получава.

# 694
Да -25% на Мас.
И при мен новата спирала дава отлични резултати. Дълги, разделени мигли, без ронене и парцали.

# 695
Може ли линк за новата спирала?

# 696
# 697
До кога е намалението на Mac? Благодаря ви.

# 698
  • Бургас
Да -25% на Мас.
И при мен новата спирала дава отлични резултати. Дълги, разделени мигли, без ронене и парцали.
Задължително ще пробвам тази спирала.Kiss

# 699
Благодаря!
В Делириум я няма, или аз не я виждам?
Мислех да поръчам, сега до магазин ще трябва да ходя.....

# 700
Няма я. Можеш да поръчаш от всеки магазин на Мак със съобщение или по телефона, но под 100 лв. има доставка.

# 701
Последната спирала на Мак е същата като на Худа, която има два края. Нямам наблюдения върху тази на Мак, но за Худа имам много добри впечатления.

# 702
Тази на Мас няма два края. Има малка и голяма четка, но са различни спирали.

# 703
Делириум имаше спиралата с малката четка. Още един глас от мен за нея, но с голямата.
Сефора също има 20% на цялата сметка за похарчени над 120лв.

# 704
Купих спиралата вчера....Ами....тушът не е лош, но силиконовата четка си е силиконова четка. Твърда и драскаща. Обясних на продавачката, че не ползвам от 10 г силиконови четки, защото усещането не е моето. Убеди ме, че след тази спирала няма никога няма да се върна към обемната четка с косъм, която притежават 2те спирали,които купувам от 5-6 години, а именно тези на ЕЛ и ИСЛ.
Та, ако сте любители на силиконови четки ,спиралата,вероятно ще ви хареса. Ако трябва отново да я сравня с моите фаворити, обемът се постига с 2 пъти повече движения, при Мак, но пък тушът се разпределя по-добре определено, защото при ЕЛ и особено ИСЛ определено има склонност към слепване. Може би доброто разресване е свързано точно с тези остри силиконови косми, може и тушът да има значение, този на МАК е една идея по рядък на първо четене.
Важна подробност е, че съм с къси орави мигли и при мен малко спирали имат ефект, който ми харесва, с две думи капризна съм по темата😉😊
Дано съм била полезна😇

Общи условия

Активация на акаунт