МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 376
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
Случайно разбрах , че в Дъглас се предлагат четки на Морфи и си поръчах препоръчаната тук M405 за контуриране. Харесах си още няколко четки, но се въздържах. На следващия ден ги намалиха с 35% за мой късмет.
Нямам голяма база за сравнение, но ще кажа че не намирам разлика с тази на Мак 168. Качествена изработка и много добре нанася и прелива продукта. Не съжалявам изобщо за покупката си.
Сега се чудя да поръчвам ли и другите, тъй като чакам и две четки на Инглот 🤔
Ако не сега, то със сигурност на следващо намаление ще си взема още четки на Морфи.

# 661
  • Стара Загора
Морфи често правят намаление и може да поръчвате от европейската версия.
Влизам в темата с един въпрос - скоро поръчвали ли сте от сайта на Makeup Geek?

# 662
Аз много харесвам Urban Decay. Имам Cherry, Naked2, Born to run, Honey и Smoked.

# 663
  • София
Влизам в темата с един въпрос - скоро поръчвали ли сте от сайта на Makeup Geek?
Тя май си закри бизнеса скоро, не съм поръчвала.

# 664
Да, за жалост преди няколко дни обявиха, че закриват Makeup geek. Вероятно магат да се намерят доста продукти на промоция в момента. Сенките им за очи бяха много, много хубави.

# 665
Make up Geek затвори. Те бяха пъти по-добри от Морфи за мен.
Esmeralda, честно казано отдавна не съм купувала и съм изхвърлила повечето, в България даже не си нося, но в Италия са ми останали Hourglass, Hangover на Too Faced, MAC класика, един супер любим на Бека, на който вероятно му е изтекъл срока вече и ще го засиля, но беше чудесен.

# 666
  • Стара Загора
Именно, защото затваря, сега има разпродажба на всичко и се чудих дали някой знае за колко време г/д пристигат поръчките.

# 667
Като заговорихме за четки, коя на Морфи би паснала с Метеоритите на Герлен(сферичките)? Имам малката бяла четка с розовия косъм на Герлен, която вървеше с една тяхна лимитирана колекция, но не ги разпрашава добре. Ще я сменям.

# 668
И аз я имам тази с розовия косъм,купих я с Метеоритите,но е толкова твърд косъмът,че ме дращи и не я ползвам.Загуба на пари.

# 669
Като заговорихме за четки, коя на Морфи би паснала с Метеоритите на Герлен(сферичките)? Имам малката бяла четка с розовия косъм на Герлен, която вървеше с една тяхна лимитирана колекция, но не ги разпрашава добре. Ще я сменям.
Никоя четка не разпрашва Метеоритите добре. Те се използват, като се тръска кутията на няколко ползвания силно  и топчетата се удрят в капака и дъното и после се взема с мека голяма четка от насъбрала се на дъното пудра. Не се търка четка по топчетата отгоре, защото ефект няма почти никакъв.

# 670
Денси,мерси за поясненията🌷,чудя се защо нито една продавачка-консултантка не го казва на клиент при покупка на този не-евтин продукт….значи,затова не виждам кой знае какъв ефект от тези топченца🤔,ще пробвам още утре с мека четка👍.

# 671
Само аз ли не се разбирам въобще с метеоритите?Angry  С голяло желание ги взех и не мога да ги ползвам , ужасно ми седят на кожата-подозирам,че е заради розовите топчета , трябва да пробвам да ги отделя и махна.Neutral Face

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 13:48 от Candy_girl

# 672
  • София
Махни ги, аз от едните ми метеорити махнах зелените и сега са ми супер.

# 673
Аз също не ги харесвам и не заради цвета. За цената има далеч по-добри продукти за моята кожа.

# 674
Здравейте, момичета! Записвам се за темичката Simple Smile имам няколко въпроса и коментара Simple Smile
Първо да ви се оплача за разбитото от МАС сърце. Спряха най-любимата ми спирала.

Имаше я само в мини вариант и преди няколко месеца я спряла окончателно. Та съм в търсене на лилава спирала, в момента ползвам на ysl в приятен цвят, но ми се иска да имам избор. Въртеше ми се нещо, че chanel имат лилава спирала, но в Дъглас ми предложила само тази. Имате ли някакви предложения.
Относно метеоритите, от много време и се каня и все не се пристрашавам дали се стоят добре на моята кожа. Проблемът е, че кожата ми е с неравности (пори, белези, пъпчици) и не знам дали няма да се подчертават. За сравнение имам този скинфиниш на МАС (цвят beaming blush) и доста ми подчертава несървършенствата.

Общи условия

Активация на акаунт