МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 684
  • 795
  •   1
Отговори
# 315
Илзи, Log е постоянен цвят, има го и в Сънсет. При представянето на палитрата Наташка обясни, че му е сменила името, за да запази духа на палитрата. 🎭
И да, можеш да го поръчаш.

# 316
Чудесно! Мерси за информацията. Simple Smile

# 317
Аз им писах, че любимото златно (най-долу в дясно от Голд) ми падна от палитрата и ми пратиха ново.
Абсолютно същото ми се случи с този цвят, но си играх на майстор Тричко и го залепих обратно. Благодаря за полезната информация. Hug

Не е много по темата, но в момента има -25% намаление в сайта на Pat McGrath. Най-накрая се сдобих с Mothership V. По този повод исках да ви кажа, че ако сте регистриран клиент, може да намалите с още 10% цената, като използвате код OBSESS10

# 318

Не е много по темата, но в момента има -25% намаление в сайта на Pat McGrath. Най-накрая се сдобих с Mothership V. По този повод исках да ви кажа, че ако сте регистриран клиент, може да намалите с още 10% цената, като използвате код OBSESS10
Много полезна информация! Благодаря!

# 319
Здравейте!
Някой има ли тази палитра:

Питах в друга тема, но никой не отговори ... 😔 Пробвам и тук. 😀

# 320
...  в момента има -25% намаление в сайта на Pat McGrath. Най-накрая се сдобих с Mothership V. По този повод исках да ви кажа, че ако сте регистриран клиент, може да намалите с още 10% цената, като използвате код OBSESS10

Аха! Намерих кой ме инфлуенсна набързо, та се озовах с пудра на Пат за под очите Grinning

# 321
Ха! Smiling Imp Честита! Имам я и я обожавам откакто я взех на последния ѝ ЧП. Не съм пробвала коректора от серията, но бих казала, че пудрата работи перфектно и с други марки. Пробвала съм я с коректора на Диор и с BTW на Too Faced. Всъщност преди да се сдобия с нея не фиксирах с пудра под очите, защото мразя самото усещане. Има много интересна текстура - изключително фино смляна. Според мен би била идеална за дами, които не са с прекалено суха околоочна зона.

# 322
Grinning На моите почетни 46 самата Пат да дойде да ме намаже няма да успее да ми скрие бръчките, но блясъкът и излъчването на жена, която се е поглезила с нещо качествено би трябвало да заслепят всички, които са се вторачили в тях Wink Уж!

PS А за всеки случай няма да си свалям очилата Grinning

# 323
Здравейте, вчера направих покупка във физически магазин Дъглас и вкъщи видях, че не са ми начислени точки о картата от покупката .
Четох условията на промоцията, но не видях да пише, че няма да се начисляват точки.
От контактния им център съм изключително разочарована, не можели нищо да кажат те. Освен това отговарят на имейлите ми, все едно си пишат в чат с познат. Доста ниско ниво на комуникация имат.
Въпросът ми е, трябвало ли е да ми начислят точки или не, имате ли представа?

# 324
Дъглас са пословични с ужасното и некомпетентно отношение към клиентите си. Ако продуктите не са на промоция, би трябвало точките да са отразени.

# 325
  • София
В условията на промоцията или намалението на Дъглас винаги пише дали се натрупват точки по картата.

# 326
  • София
Момичета, минах през Сефора, имаха -20% намаление на всичко, при сметка над 95лв. не знам, дали ще важи и утре.

# 327
Ще важи и утре, аз също минах. Видях и Денси, да се похвали какво забърса от МАС 😊.

# 328
От новата колекция продукти.

# 329
  • София
От новата колекция продукти.

Палитрата и Фикс+ са впечатляващи, но май не търся декоративни продукти от както сме в пандемия.

От  Сефора, си накупих грижа и един ФДТн на Диор.

Много ми допадна Cicapair на  Dr.Jart, кожата ми е чуствителна с тенденция към зачервяване. Допълних липсващите продукти от серията.

Общи условия

Активация на акаунт