МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 479
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Директно им искам мостри и то подчертавам на нови парфюми. Правят физиономии, ровят, бавят ме, но аз си стоя и чакам.
SmileSmileySmiley Убиваш ме.Revolving Hearts Все повече народ се оплаква от Дъглас, не е добре работата.

# 496
За съжаление за мостри май навсякъде се стискат. Не знам за Дъглас, но аз съм крайно разочарована от look fantastic. Все си мисля, че по европейските сайтове положението е по-добро, но не. Толкова лошо изглеждаща пратка не съм получавала от нашенци. Продукти за над 200 евра са просто пуснати с някаква грозна хартия. Съответно по пътя са се намачкали и не приличат на нищо. Мостри, комплименти и добра визия са миражи. Отказах се са пазарувам от тях бяла козметика,декоративна, парфюми и тн.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 16:26 от Pinki

# 497
Еее, обаче покупката ви е топ!

# 498
  • София
В Дъглас дадоха на дъщеря ми две страхотни мостри и то на нови парфюми. Направо онемях. Но на мен за 200 лв. сметка ми дадоха на техните кремове. Ми не, мерси. В Сефора винаги е голяма мъка.

В това отношение Делириум са ми за пример. Винаги има избор от мостри и ти на продукти, които искам да пробвам.

# 499
Относно Дъглас мога да кажа, че са пълно разочарование. Обслужването е на много ниско ниво ( пиша за Варна ). Почти никога не дават мостри, изключително некомпетентни. Продадоха ми ФДТ на Диор с грешен цвят и разбира се не ми дадоха нито една мостра. Бях поръчала с доставка до магазин ( при положение, че продуктите бяха налични ) и ги чаках една седмица.
За сравнение-Сефора изпращат продуктите същия ден и на другия работен ден са при мен.

# 500
Както с всичко останало, навсякъде е до човек, но общото впечатление от Дъглас е негативно. Получавала съм мостри и за по-малки поръчки в магазина, и предпочитам да взема поръчката  от там. При последната - поръчка за близо 200лв. консултантката при даде 2 мостри, отсипани от тестери, нито една фабрична. На касата поисках тестер на мъжки парфюм - получих, но не беше нов. Правя сравнение с Дъглас в Германия и Холандия, според мен там са далеч по-щедри и намаленията са им по-големи, за пример в Холандия за Черен петък намаленията почваха от 25%, имаше и 30%, и други различни механики, които тук никога не сме виждали. Маркетинга им, а и персонала в магазините имат нужда от обучение. Кол Центъра им в повечето случаи за мен е бил безполезен - любезни, но компетенцията не е на ниво.

# 501
Мдааа, Дъглас Германия са много изрядни. Лятото бях поръчвала доста продукти и ми бяха сложили много мостри на различни продукти, чиито пълноразмерни версии не мога да кажа, че са евтини - спирала на Estée Lauder, кремче на Chanel, измивен гел на Dermalogica, включително и 7 мл. на YSL Libre, който си го ползвах цяло лято почти всеки ден... Но пък си имам една любима консултантка в един от магазините на Дъглас, която е страхотна за разлика от отношението по принцип и липсата на проби.

# 502
От Дъглас Германия са ми най-лошите впечатления. Бях поръчала палитра на Джефри Стар, изпратили я в голям кашон без абсолютно никаква предпазна опаковка, те за хартия или фолио с балончета не са чували, а изпращат сенки за очи. Разбира се, имаше счупен един цвят и то яркочервен, който беше омазал цялата снежнобяла опаковка на палитрата и нямаше чистене. Ами скъса ми нервите техният къстъмър сървиз, предлагаха ми нищо или 2.50 евро обезщетение ... абсолютна подигравка. Аз лично повече от тях не бих поръчала, като се има предвид колко зле опаковат пратките.

# 503
Това е неприемливо, продуктите не са на малка цена, да се постараят на първо място да ги опаковат, за да пристигнат невредими и на второ място красиво - да ти радва окото като отваряш, да ти създадат приятно чувство и другия път с желание за пазаруваш и да си очакваш пратката.

Look fantastic за няколко часа ми отговориха. Бяха любезни. Предложиха ми 10% от стойността на поръчката кешбек в акаунта ми. Приех и мисля, че е справедливо предвид, че само кутиите бяха пострадали и на самите продукти им нямаше нищо.
Бих опитала да пусна още една поръчка и ако пристигне пак така ще си направя изводите.

# 504
  • Стара Загора
В това отношение cultbeauty са много коректни. Кутиите винаги им са били различни от тези на останалите сайтове. Добре опаковат, но така се случи, че веднъж пристигна хайлайтър на Becca, който беше на парчета. Снимах и им писах за станалото. Отговориха ми бързо, като ми предложиха два варианта - да ми изпратят нов или да ми възстановят сумата, която съм дала за хайлайтъра.
Хайлайтрите на Becca бяха едни от най-добрите за мен. За съжаление марката вече не съществува.

# 505
Някои от продуктите им се предлагат под марката на Smashbox.

# 506
  • Стара Загора
Някои от продуктите им се предлагат под марката на Smashbox.

Да, само 2 до колкото помня. Но лимитките им ги няма никъде. Все си мисля, че ще се върнат щом са оставили в продажба минимална част от асортимента си.

# 507
Все още чакам отговор от Дъглъс. Хайлайтърите на Бека по принцип са си чупливи. Разбрах, че марката не съществува, но някой знае ли каква е причината?

# 508
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Да споделя и аз за Дългас. Поръчката е  от неделя, Днес получих мейл с текст "Тъй като част от продуктите във Вашата поръчка не са налични в нашия централен склад, се налага да изтеглим стоката от нашите физически магазини.
В тази връзка доставката на пратката Ви ще се забави с до 4 работни дни."
Извиняваме се за причиненото неудобство."
Предполагах го, че може да стана така, само дано после не ми пишат, че нямам налични.
Поръчах два лака на Диор от коледната колекция.

# 509
  • Стара Загора
Все още чакам отговор от Дъглъс. Хайлайтърите на Бека по принцип са си чупливи. Разбрах, че марката не съществува, но някой знае ли каква е причината?

Заради пандемията.

Общи условия

Активация на акаунт