МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 469
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
Все още чакам отговор от Дъглъс. Хайлайтърите на Бека по принцип са си чупливи. Разбрах, че марката не съществува, но някой знае ли каква е причината?

Заради пандемията.
А дали ще се появят отново на пазара, исках много неща да пробвам от тях?

# 511
Есте Лаудер купиха Becca и ги спряха, може би заради пандемията.
Аз също се надявам да ги пуснат отново.
Бяха качествени 👌

# 512
  • Стара Загора
Все още чакам отговор от Дъглъс. Хайлайтърите на Бека по принцип са си чупливи. Разбрах, че марката не съществува, но някой знае ли каква е причината?

Заради пандемията.
А дали ще се появят отново на пазара, исках много неща да пробвам от тях?

В отговора, който получих от Becca, бяха написали, че много трудно са взели това решение, като голяма роля е изиграла и пандемията. За съжаление нищо не бяха написали за завръщане, а ме насочиха към сайта на Smashbox. Информацията е от около 2 седмици. Марката беше много добра в хайлайтрите, тъй като основно се беше концентрирала в/у тях, а аз разбрах, че са прекратили дейността си миналия месец, защото исках да си взема някои продукти, които нямам. Е, така и не ги взех. Grinning Иначе е имало и огромно намаление преди да затворят сайта.

# 513
Смашбокс продължават да произвеждат някои от продуктите на Бека.

# 514
  • Варна
Becca няма да се върнат.
От друга компания купиха част от асортимента й и ще продължат да продават "най-обичаните" им продукти.
Becca’s Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop, and Under Eye Brightening Corrector.

# 515
Момичета, Paint pot от Mac, в цвят Soft Ochre, достатъчно светъл ли е за основа и прикрива ли добре червенините по клепача?

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:30 от Queen V

# 516
Момичета знаете ли на каква цена е 100 мл Coco mademoiselle EDP?

# 517
  • София
Момичета, Paint pot от Mac, в цвят Soft Ochre, достатъчно светъл ли е за основа и прикрива ли добре червенините по клепача?
Доста е жълт според мен.

# 518
Зависи каква е кожата, на която го нанасяте. Прикрива всичко отдолу-покривен е и на моята кожа е светъл и подходящ за моя подтон, но аз съм жълта/зелена, така че работи чудесно, любима основа. За по-розови/неутрални особи painterly е по-подходящ.

# 519
Момичета, като ви чета имам чувството, че пазарувам в друг Дъглас. Вярно, редовен клиент съм и  най-често ходя в един и същи магазин. Може би това има значение. Мостри ми дават винаги, при това достатъчно за да ползвам продукта поне няколко дни и да мога да преценя. Почти винаги ми подаряват и несесер с мини продукти. При поръчки от сайта ми се е случвало мострите да са различни от избраните, но не и да липсват.

# 520
Привет искам да си взема прословутите Метеорити на Герлен, но имам затруднение в избора на цвят.
Аз съм с много светла кожа. Може би някъде между 1 и 2 фототип.
За да придобиете представа фондьотен Chanel Les Beige 10 и Dior Backstage 1N и 2N в зависимост от сезона, Luminous silk Armani 2.0 или 4.0.
Та предвид това винаги се насочвам към най-светлите опции на продуктите. Днес в магазина на дългас обаче тръгнах да вземам light метеорити и се появи консултантката, която ми каза, че ще е грешка, това бил цвят разработен за порцелановите кожи на източните народи, където и допълнително целят изсветляване на лицето. Насочи ме към средния цвят. Тръгнах си без нищо, защото ме обърка.
Сега имам голяма дилема light или medium.

# 521
С каква кожа сте? Пробвайте ги на място, като нищо да се откажете и от метеоритите като цяло.
Продуктът не добавя кой знае колко цвят (за моята кожа и не прави кой знае какво всъщност), така че е абсолютно Ок с Диор 1ца да се насочите към Clair.

# 522
Аз имам миналогодишната лимитирана коледна версия. И също смятам, че не добавят кой знае какъв цвят. Придават много хубав финиш на кожата. С тях гримът ми изглежда още по-завършен. Simple Smile Според мен си вземи светлите.

# 523
  • София
Най-светлият цвят при мен даваше едно восъчно изражение на кожата, което на мен не ми допадна. Мисля че беше от зелените топчета. Въпреки че съм доста бяла medium определено ми харесват повече, дават много здравословен финиш. Но и двете ги имам, в магазина и на мен ми беше трудно да преценя. Може да си вземете някоя лимитирана версия- например, коледна. Ако има налични все още.

# 524
Благодаря за включването дами Hug
Беше ми много полезно, разходих се пак до там.
Пробвах на ръка, но не успях да открия разлика.
Този път консултантката беше друга, доста по- компетентна.
Обясни ми че Clair са предназначени за дами с зачервявания, които по-трудно се прикриват. Зелените и лилави топчета неутрализират червения цвят, а и както И.И. спомена може да придадът восъчен, призрачен вид понякога. Най-тъмния вариант е по-скоро за затопляне и леко бронзиране. Аз не търся този ефект и се спрях на medium - естествен, здравословен завършък.
Много ми хареса коледната версия, беше много по-бляскава, но за съжаление е изчерпана.
Нямам търпение да изпробвам, да видя дали при мен ще се окажат любимец или разочарование.

Много съм доволна от Дъглас. Консултантките бяха много мили,намериха начин да получа 20%те процента от онлайн кампанията нищо, че пазарувам във физическия магазин.
Получих много мостри на декоративна и бяла козметика, а също така помолих и за конкретен парфюм и ми намериха и мостричка точно от него.

Общи условия

Активация на акаунт