МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 459
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
Момичета знаете ли на каква цена е 100 мл Coco mademoiselle EDP?

Май над 200лв. Може и още нагоре.

# 526
Препоръчвам Дъглас в Сердика. И по-специално една определена консултантка, не знам обаче дали е позволено във форума да кажа името ѝ. Дошла ми е "компенсацията" от Дъглас, утре ще я взема и ще пиша.

# 527
  • София
Е, защо да е забранено? Похвалете я 🙂

# 528
В пратката от Дъглас има няколко тестера и едно мини на спрей на Марио Бадеску. По-добре е от нищо. Иначе консултантката се казва Ники и обслужва страхотно.

# 529
Консултантките на Герлен и Кларанс в Дъглас са добре обучени и с опит в обслужването. За цвят на ФДТ и пудра им се доверявам. Ако не познавам продукта ме ориентират добре. Тези в МОЛ България и Мол София са ми любимки.
Друга полезна за мен е консултантката на ЕЛ в МОЛ България. Преди това беше в бутиците на ЕЛ.

От метеоритите имам миналогодишната коледна лимитка и си ги харесвам.

Да ви се оплача, тази година не съм си видяла мейла от Дъглас и не съм посочила навреме магазин, от който да си получа подаръка лоялен клиент... Чак ме е яд. Много ми допадат коледните им кутии с продукти. Писах им, но едва преди малко, 9 дни по-късно...Confused

# 530
Какво представляват тези подаръци?

# 531
Кутия с травъл опаковки на кремове и маски, грим продукти - сенки, спирали, червила, глосове, хайлайтър (някои от тях пълноразмерни), и минита на няколко парфюма. Получават се в магазина, който си посочил в отговор на изпратен в началото на декември мейл от клиентски отдел на Дъглас. Нямат общо с натрупаните точки. Те се ползват отделно до 31.12. Предполагам, че подаръците са за клиенти с оборот в над определена сума.
Ето от миналата година:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:41 от Light Beam

# 532
Аз не съм получавала подобен мейл, а имам регистрирана карта при тях и н-на брой поръчки.

# 533
И аз нямам такъв мейл.

# 534
... Шопинг маниак ли ще се окажа Rolling Eyes
На мен ми изпращат вече няколко години. До края на декември имам за оползотворяване и ваучери за натрупани точки на стойност 185 лв. Мисля да си взема "мазен" зимен крем, че съвсем ми се пресуши кожата от студа.

Предходни години точките ми са били и повече, но тази при много от намаленията по картата не се трупаха бонус точки.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:54 от Light Beam

# 535
Аз зa “мазен “ крем препоръчвам с две ръце dr jart

# 536
Candy_girl, ако искаш в темата за кремовете може да споделиш точно кой крем и от къде го купуваш. През зимата всякакви богати кремове са добре дошли за много от нас.

# 537
Здравейте, някой да има идея кой номер е това червило на Шанел?

https://www.instagram.com/tv/CXso16BFc-8/?utm_medium=copy_link

# 538
Мисля, че е 107.

# 539
Не знам кой номер е, но доста точен дюп е Шисейдо modern matte в цвят Flame 509. И тази серия винаги е намалена в Сефора следколедно, а формулата е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт