МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 426
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Може ли да ми препоръчате консултантка в Сефора, която да е наясно с избирането на фдт и коректор?

# 616
Аз съм попадала два пъти на една много компетентна и любезна служителка в парадайс, но тя е чужденка и говори английски.

Може ли да ми препоръчате консултантка в Сефора, която да е наясно с избирането на фдт и коректор?

# 617
Аз съм попадала два пъти на една много компетентна и любезна служителка в парадайс, но тя е чужденка и говори английски.

И аз съм много доволна от тази, която не говори български, вече няколко пъти ме е консултирала и не съм била разочарована. Има едно младо много симпатично момиче, което ме консултира веднъж и беше много старателна и изключително полезна. Но за жалост не помня име и нещо по-отличително във външния и вид.
От всички останали съм крайно разочаравана. Няколко образа ме бяха отказали няколко години изобщо да ги питам каквото и да е било.

Като стана дума за сефората в парадайс се надявам след обновяването да има нов бранд. Иска ми се Nars, Rare beauty или CT. Въпреки, че видях че в сердика има няколко минита на Rare beauty и си взех озаряващата база. След 3 опита мога да кажа, че за мен не работи. Не ми допада текстурата, свлича се на парцали от лицето ми.

# 618
Румънката не мисля, че е от постоянния арсенал на Сефора в Парадайс. Говорила съм си с нея, готина е и разбира доста, но май е обучител (ако не ме лъже паметта) и идва само за определено време в България.

# 619
  • София
В Парадайз никога не съм попадала на добър консултант. В мола на Цариградско успяха от първи опит да ми улучат номера на ФДТ. В обновения магазин ще има Rare beauty със сигурност. Някой ми спомена и за Пат.

# 620
Тъкмо писах тук и ми излезе пост в инстаграм.
Надявам се и още нещо ново да има, но не ми се вярва.

# 621
Ще има нови брандове в Сефора, момичета Hug

# 622
Rare beauty ще има със сигурност.

# 623
А знае ли се кога ще отвори магазина?

# 624
  • София
Мисля края на февруари.

# 625
По- рано февруари пишеше, но забравих точно кога.

# 626
# 627
Извинете, но съм изпуснала - нов магазин ли ще има, или ще обновяват този в Парадайс/the mall?

А знае ли се кога ще отвори магазина?

# 628
Ремонт на Сефора Парадайз.

# 629
Чакам с нетърпение кои ще са новите брандове. Rare beauty за мен не е нещо което да си заслужава цената за качеството което предлага.

Общи условия

Активация на акаунт