Прахосмукачка робот -21

• 72 568
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • русе
Здравейте, назад в темите срещнах въпрос за робот който да може да прави две различни карти за къща на два етажа, но така и не прочетох отговор. Има ли такъв, боса съм в техниката и преди време се бях решила да си взема робот после се отказах заради нивата в къщи, сега пак си вкарах тази муха и се просветявам. Искам нещо бюджетно и си мисля за Xiaomi dreame F9 , от прочетеното виждам, че е системен, а не хаотичен, но не разбрах четката му дали е силикон.... бе много неща не са ми ясни, ще съм благодарна на мнение.

# 466
Здравейте, назад в темите срещнах въпрос за робот който да може да прави две различни карти за къща на два етажа, но така и не прочетох отговор. Има ли такъв, боса съм в техниката и преди време се бях решила да си взема робот после се отказах заради нивата в къщи, сега пак си вкарах тази муха и се просветявам. Искам нещо бюджетно и си мисля за Xiaomi dreame F9 , от прочетеното виждам, че е системен, а не хаотичен, но не разбрах четката му дали е силикон.... бе много неща не са ми ясни, ще съм благодарна на мнение.
Здравейте Шиомитата не знам как са, но Cecotec Conga запаметяват по 5 карти с 10 плана за почистване към всяка.

# 467
  • София
Искам нещо бюджетно и си мисля за Xiaomi dreame F9 , от прочетеното виждам, че е системен, а не хаотичен, но не разбрах четката му дали е силикон.... бе много неща не са ми ясни, ще съм благодарна на мнение.
Виждам тази четка като консуматив, не е силиконова https://www.aliexpress.com/item/1005003149705133.html?spm=a2g0o. … 24367276561%22%7D

# 468
Не знам на кое казвате силиконова четка, но на тази, която Cuckoo показа, оранжевото е силикон, та може да се каже, че е 50% силиконова. Simple Smile

Може би се има предвид този вид четки? Дават я за Магнум.

# 469
  • русе
Не знам на кое казвате силиконова четка, но на тази, която Cuckoo показа, оранжевото е силикон, та може да се каже, че е 50% силиконова. Simple Smile

.
Възможно е , просто го срещнах като препоръка относно четките за по лесно почистване от дълги косми, а по описания в характеристиките на роботите си пише само четки

# 470
Откъде купувате оригинални консумативи? Виждам че в повечето сайтове са алтернативни. Това дали ще създаде проблем при работата на робота?

# 471

.
Възможно е , просто го срещнах като препоръка относно четките за по лесно почистване от дълги косми, а по описания в характеристиките на роботите си пише само четки
Да, тези четки е добре да са силиконови/гумени, защото има такива и с косми, между които се навъртат косми и са по-трудоемки за почистване.
При моделите на Айробот се наричат екстрактори.

# 472
  • от Луната
Откъде купувате оригинални консумативи? Виждам че в повечето сайтове са алтернативни. Това дали ще създаде проблем при работата на робота?
Аз си купих комплект консумативи от алиекспрес, но моя робот е Шиоми, така че са си ориджинал Wink

# 473
  • София
О, аз имах предвид бодлите, не тялото на четката. Това оранжевото наистина ли е силикон? На снимката не бих го различила от пластмаса.
Запознатите с повече модели - има ли без централна четка? И още 1 въпрос - ако не сложа централната четка, дали роботчето ще тръгне и така? Иска ми се да опитам дали не може направо да засмуква космите, килими нямам.

# 474
  • # супернатурална #
Може ли да ми каже някой, какъв е тоя орден за храброст от моята Есмералда? (Хіаоmі Мі Rоbоt Vасuum Мор Еѕѕеntіаl)

На хората роботите какви карти правят 😄 Пускан е два пъти да си прави карта, до падане на батерията си върти, чисти, много съм доволна. Качва се на дългокоамести килими, хваща идеално космяци на кучо и на другите. Обаче с картата нещо не съм на ясно. Къде сбърках?

# 475
  • Пловдив
На Xiaomi картографирането наистина е особено. Казвам го като потребител на iRobot.
А по тая карта е трудно да се разбере кое какво е.
Проблема изобщо не е в теб. Софтуер му е майката.

# 476
Някъде из настройките не пише ли колко процента е готова картата?
Пусни я още веднъж.
Аз съм с друг модел, но от едно известно време насам карта прави след 3-то пускане.

# 477
  • # супернатурална #
И да пише не откривам къде. Утре ще я пусна още веднъж и ще се отчета. Иначе и така ме устройва. Сравнявайки първото с второто пускане по-малко се блъска в мебелите, значи започва да се ориентира. Доколкото мога да дам мнение за модела, справя се страхотно, особено за тези пари. Нали не е проблем да си я пискам ръчно стая по стая, или да ограничавам в две стаи, например, затваряйки вратите към останалите. Защото не мисля, че има какво да се чисти в цялата къща всеки ден.

# 478
Кой точно е твоя модел?
Шиомито напускаха 20 модела и въобще не мога да разбера каква им е разликата...
Преди беше просто 1 С моп и 1 без моп Grinning

# 479
  • # супернатурална #
Хіаоmі Мі Rоbоt Vасuum Мор Еѕѕеntіаl
Но мопа още не смятам да го ползвам, първо ще овладея прахосмукането😁

Общи условия

Активация на акаунт