Крем за около очи - тема 11

• 112 120
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Което също говори, че голям процент е ген. Аз съм с малко подкожни мазнини откакто се помня, имам кокалеста структура и изпито лице, като баща ми. Още си кърмя второто дете и не мога да питам кой знае какво като процедури по лицето си, но знам и виждам, че без тежка артилерия няма да мина.
Иначе като грижи почнах там някъде, около 25г, но дали е било късно не мога да кажа. Не знам колко и какво би било различно, ако бях почнала на 20, то и няма и как да се отгатне.

# 136
  • някъде под слънцето...
Ранното започване на грижата за  кожата е важно, но по важно от въпроса " кога да започна" е "какво да да използвам".
Определено не съм облагодетелствана с добър ген за състоянието на кожата.
Там съм изтеглила късата клечка, за разлика от сестра ми.
Тя е по голяма с 6 годининот мен.
До моите 22 минавах за по голямата от двете.и за майката на синивете и.А тя за  "племенницата" ми.
На моите 30+ вече  минвеах за по голяма сестра на синовете и, с които имаме 17 и 21 години разлика.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 15:34 от sl

# 137
CLARINS TOTAL EYE LIFT Някой ползва ли го?

# 138
Да, аз го ползвам в момента. И се чудя защо не съм го купувала досега. Допада ми много. Сваля леко сутрешното ми подпухване и с него сухият ми клепач не е сух. Досега може би бях предубедена към околоочните на Кларанс заради Extra Firming, който при мен е недостатъчен.

# 139
  • Седмото небе
На мен май ще ми се наложи да го пробвам... Понеже явно той е заменил моя досегашен любимец...

Ще си потърся поне една опаковка от стария обаче, да си имам. Ако случайно както често се случва, ударя греда с обновения продукт. Че да не стане работата “Лошо, Седларов, лошо...”

# 140
SUPERMAMMA, аз стария така и не пробвах. Докато стигна, вече беше заменен от този. Но, определено не е никак лош. В моите топ 3 на използвани околоочни бих го сложила, редом с Re-Nutriv и Revitalizing Supreme + на ЕЛ. Веднага след тях ми е All About Eyes на Клиник.

# 141
  • Седмото небе
Аааа значи ще се взимаме с него. С теб имаме сходен вкус, а и съм имала, и харесвам твоите любими Клиник и Ести особено много! Така, че му възлагам големи надежди.
Ре нутрив не съм пробвала, но Орхидеята на Герлен за очи не ме впечатли изобщо, като става дума за висок клас околоочни.

# 142
SUPERMAMMA, аз стария така и не пробвах. Докато стигна, вече беше заменен от този. Но, определено не е никак лош. В моите топ 3 на използвани околоочни бих го сложила, редом с Re-Nutriv и Revitalizing Supreme + на ЕЛ. Веднага след тях ми е All About Eyes на Клиник.

Как ви действа All about eyes? Имате ли подпухване и бръчки? Защото аз съм с огромни торбички под очите , все едно цяла нощ съм пила, направо съм страшна сутрин. И тъкмо надвечер заприличам на човек и трябва да си лягам...
Изследвах всичко възможно , не е вътрешен проблем. И за това се опитвам нещо с козметика, но за сега не намирам кавото търся. Да не говорим, че торбичката формира една дълбока бръчка под окото, та сега и бръчки трябва да боря

# 143
Калина, изследвала ли си щитовидната жлеза?
Момичета, тези кремове за които говорите по-горе от каква възраст натам са подходящи за използване?
Аз съм на 29г., за сега използвам на д-р Конопка кремчетата. Вече имам леееки финни линии като пачи крак и май ми се иска да премина клас на горе.

# 144
Как ви действа All about eyes? Имате ли подпухване и бръчки?

Имам, и то какви ..... плюс паднал клепач, който подпухва много.
Това си е генетична предразположеност и козметиката не може да я елиминира. Работата на кремовете е да поддържат кожата достатъчно мека и еластична, за да се забави появата на бръчките и да подпомогнат малко дренирането на околоочната зона. Това прави и All about eyes. Не говорим за чудеса, разбира се.

# 145
За мен All about eyes беше страхотно попадение. Напоследък не спя много и той ми помага да не изглеждам като вампир 😁

# 146
  • Седмото небе
Клиник при мен хидратира и подхранва, но този по-гъстичкия ползвах. ЕЛ Сюприм омекотява и озарява цялостно зоната, и желето харесвах,  и балсама много. Те двата са за всички възрасти, като втория би трябвало да има и анти-ейдж грижа. Аз не се самозаблуждавам обаче, че само един крем може да бъде панацея за който и да е проблем.
За мен е важно околоочната ми зона да не е суха, да е освежена, фините линии минимизирани, да е добра основа за коректор, съставките да са максимално подбрани и не на последно място държа на опаковката-предпочитам с обезвъздушена помпичка/дозатор, най-малко харесвам тубички и бурканчета. Заради всички гореизброени неща харесвам червения Кларанс и хич не ми дреме, че уж го дават за 45-50+, а аз съм на 36 сега и го ползвам вече 3 години с малки паузи. Дано и новия му вариант ми допадне поне толкова.
Също толкова важни колкото крема обаче са и цялостния начин на живот/хранене/пиене на вода, нежното почистване и допълнителната грижа като пачове+други маски. Генетичната обусловеност също играе огромна роля, че все пак от природата и гените си не можем да се отървем с каквато и да е козметика.

# 147
  • София
Момичета, а да ви питам конкретно за продуктите с кофеин (тип The ordinary) дали помагат за лееки тъмни кръгове под очите, без торбички? Понежа виждам, че тук повече се обсъждат по-висок клас кремове, а дали един такъв по-бюджетен серум би свършил някаква работа? Не знам дали е било коментирано това, следя до колкото мога, извинявам се ако са повтаря.

# 148
според мен - не
конкретният серум на мен не ми свърши никаква работа

# 149
според мен - не
конкретният серум на мен не ми свърши никаква работа
На мен също - нито за леки тъмни кръгове, нито за нощното подпухване. Единствено още по-суха ми стана кожата от него. Подарих го.

Дами които ползвате CLARINS TOTAL EYE LIFT   - каква е консистенцията на този концентрат ? Самостоятелно ли го ползвате, като серум или в комбинация с крем. Какъв точно ефект виждате и дали е подходящ за доста сух контур ?

В момента съм с Клиник All about eyes rich - открих го благодарение на темата. Много ми допада, но обичам да пробвам нови за мен неща Wink

Общи условия

Активация на акаунт