Крем за около очи - тема 11

• 112 194
  • 741
  •   3
Отговори
# 150
Първо трябва да се открие причината за тъмните кръгове. За съжаление, едва ли има крем, който да премахне тези кръгове. Да се изсветлят временно-може би. Но да ги премахне-не вярвам да има такъв крем.
Аз нямам тъмни

# 151
  • София
Значи да разбирам,че като цяло кремове или серуми с кофеин не са добра опция. Понеже днес като ги разглеждах видях доста положителни отзиви за тях и много по-малко отрицателни, затова реших да попитам. То си е и до човек де и до кожа и както казва Barbarella трябва да се разбере причината за тъмните кръгове. Аз съм на 25 г. и при мен са съвсем малко засега, просто искам да предотвратя усилването им и допълнителното подпухване (предполагам с възрастта не става по-добре). Иначе четох,че от тези продукти с кофеин е възможно изсушаване да, но поне да вършеха някаква работа щеше да е добре... дори и малко да изсветляват пак ще е нещо.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 14:50 от LoLo30

# 152
Наскоро видях, че има корейски пачове за тъмни кръгове. Можеш да пробваш с тях да изсветлиш. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 17:05 от krystall

# 153
  • на последния етаж
А Lancome Visionnaire Yeux ползвали ли сте? Заглеждам го от известно време, но сякаш не съм срещала отзиви за него. Thinking

# 154
Casual, Total Eye Lift на Кларанс е нещо средно между серум и крем като консистенция, по-редичък от богатата версия на All About Eyes. Бих го определила като подходящ точно за сух клепач.
При мен кофеиновият серум на The Ordinary има нелош дрениращ ефект. Не съм забелязала засушаване, но и не съм ползвала самостоятелно. Винаги с крем отгоре. Тъмните кръгове не могат да изчезнат. При отпочинали очи и обгрижена кожа се забелязват по-малко.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 00:26 от Light Beam

# 155
  • София
А кой бихте препоръчали между clinique all about eyes и Еstee lauder DayWear Eye  Cooling Gel-creme .. видях, че и него го хвалят доста.

# 156
А кой бихте препоръчали между clinique all about eyes и Еstee lauder DayWear Eye  Cooling Gel-creme .. видях, че и него го хвалят доста.

От няколко дни ползвам и ЕЛ въпросния - има страхотно охлаждащо и освежаващо действие ,но е рано за наблюдения относно резултати . All about eyes за мен е много хубав и определено дава свеж и буден поглед,спамага за леки линии в зоната.
Мислех да опитам Filorga ,но ми препоръчаха да не му се хвърлям за сега ( нямам кой знае каква нужда от “толкова силен” крем) . В Делириум All about eyes е с отстъпка.

# 157
  • България
От 1995г почти редовно ползвах продуктите на една от двете компании в България, които работят по каталог.
Чудеса от крем или серум не чакам, но и някаква полза не видях. Хубавото е, че нямах проблем с алергиите.
Опитвала съм български серии, също медицинска козметика, но получих неприятни реакции.
От известно време пробвам китайски козметики. Всъщност, маските употребяваме с партньора ми.
За около очите в момента ползвам серума от този комплект:

И тези маски за очи:

Чакам и това:
Скрит текст:

# 158
  • София
МоарейнД, китайска или корейска козметика? Може ли линк?

# 159
  • България
Китайска козметика.
Комплекта с ретинол поръчах оттук:
https://aliexpress.ru/item/1005002254176827.html?spm=a2g0s.90423 … 240166.1622545205
Кожата ми е бяла и много чувствителна. При мен няма алергични реакции. Ароматът е приятен, консистенцията - също.
Маските:
https://aliexpress.ru/item/4000322271989.html?spm=2114.13010708. … 240166.1622545205
И комплектът, който чакам:
https://aliexpress.ru/item/4001250351995.html?spm=a2g0s.9042311. … 10000015466984525
При някой от продавачите или при някои от продавачите имаше и корейски продукти, но аз предпочитам китайските.

# 160
А кой бихте препоръчали между clinique all about eyes и Еstee lauder DayWear Eye  Cooling Gel-creme .. видях, че и него го хвалят доста.
Първият, определено. Гелчето на ЕЛ като допълваща грижа за екстра хидратация бих ползвала от време на време.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 16:43 от Light Beam

# 161
  • София
Толкова голямо намаление в цената реално ли е, смисъл крема окей ли ще е със същото качество?

# 162
  • Седмото небе
Е защо да не е реално? И повече са правили сигурно. А какво да не му е Ок на крема? Да е с изтичащ срок, развален... Тогава дали ще го предлагат...
Ако цената ви устройва-поръчайте. Като получите и имате някакви съмнения звъннете им, кажете. Има формуляр за връщане и т.н. До сега при тях съм попадала на доста адекватна политика по този въпрос.
Нищо развалено не са ми пращали, но бързо са ми възстановявали суми за върнати по друга причина неща.

# 163
В Делириум идва на 55 лв сега ,и поне е упоменато че са официални представители на марката . А ако държите - ще ви покажа отговора от Нотино на конкретен въпрос за произхода и качеството. Аз също съм поръчвала от тях ,но не  козметика. И все пак всеки преценява за себе си .

# 164
Здравейте,мами!
Надявам се да ме допуснете до вашите свещенни тайни един бг татко!
Та...шегата на страна.
На 31 години съм и търся околоочен крем против торбички.Ползвах на Нуксе последната година,но само тъмните кръгове се скриха.
Бюджет 80лв +-
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт