🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 426
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 140
Фънки наистина прекали много с реакцията си към изпълнението на Рафи, надявам се да го скастрят малко и зад кадър.

Това, че на него не му харесва определен стил музика, не означава, че трябва да показва такава погнуса и отвращение, особено когато изпълнителят присъства. И Азис си беше абсолютно прав. Хареса ми Рафи, който, въпреки че доколкото знам също не е фен на чалгата, подходи изключително сериозно към задачата си и показа необходимото уважение към Азис.

# 1 141
  • София
Какво ще се замисля журито?! Те действат по сценарий. Всичко е предварително решено. Тъпо.
Ако Маги е наредил на сценаристите да предвидят това неуважително поведение към поне двама участника (Рафи и Азис) аз пък ако съм на тези участници ще напусна предаването.

# 1 142
Много беше зле предаването, никак не беше забавно поведението на жури и водещи.
Да,но продуцентът и жена му,никога не признават мнението на зрителите.Който не  харесва работата им е хейтър,те знаели по-добре и ще продължават,както си преценят.
Цитат
Такова предаване трябва да носи положителни емоции, а вече не е съвсем така
Там всеки воюва с някой и го маскира като майтап.Геро с Вергов,ама те били така 30год.Нас не ни вълнува как се държите в неформална среда.Тук сте пред зрителите и трябва да се държите прилично.

# 1 143
Журито с пристрастията си и предвидимите си класации, скандалите по сценарий или не, всичко ми убива удоволствието да гледам и да се забавлявам. Жалко за предаването. Идеята му е опорочена

# 1 144
А Къци с какви очи нарече Вергов " колега-актьор "? Образование ясно, но много смешно ми стана, че се слага на равно. Припомнете ми ролите на Къци в театър и кино, че не се сещам?

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:30 от dany_nik

# 1 145
  • Испания
Какво ще се замисля журито?! Те действат по сценарий. Всичко е предварително решено. Тъпо.

Тъп сценарий и тук, и в шоуто на Рачков, което копае дъното, а върви едва от месец. Но ако имат гледаемост, няма никакъв шанс за промяна.

# 1 146
Развалиха забавното предаване. Фънки не трябва да бъде в журито, той никога не се е вписвал в позитивния(или поне какъвто беше преди) дух на предаването.
Рафи заслужаваше да победи, но за пореден път е пренабрегван.

# 1 147
Нямам чак толкова голям интерес и време за такива формати,но ако някой гледа чужбински ''Капки'',нека сподели,как се държи журито там?

# 1 148
  • София
Ако исках да се натоварвам, щях да гледам предизборни дебати.
Маги може да смята, че е велик, а зрителят не заслужава внимание, но това е до време

# 1 149
  • София
Ако Маги е наредил на сценаристите да предвидят това неуважително поведение към поне двама участника (Рафи и Азис) аз пък ако съм на тези участници ще напусна предаването.
Неуважителното поведение едва ли е планирано, но класирането - да.

# 1 150
  • София
Не помня Рафи печелил ли е досега? Ако да, значи другия път е ред на Милица, защото Софи от вкъщи... трудно.

# 1 151
  • Пловдив
Фънки просто се пука от завист, че Азис е толкова популярен. Каквото и да плямпа, това е в основата, а не музикалното му образование или интелект (който май само той си вижда).

# 1 152
Вергов не е завършил НАТФИЗ. За разлика от Къци...

# 1 153
Наистина , тегаво предаване, Фънки допринесе за тягостната атмосфера.
Азис ми хареса, като пита музикално-образования интелектуалец Фънки : " ние сме аматьори , така ли" ?
Тъжно ми стана.
А реално Фънки кой е....

# 1 154
  • Mediterraneo
Изобщо не смятам, че неуважителното поведение на Фънки е по сценарий. Не! Фънки е лайно от дебелите, с извинение, и е способен да скапе всичко хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт