Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 50 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Марта:heart:

Харесвам  Санджар,но понякога в моите очи,той също  греши.  

Той се сърди на Мави за скриване на истина от живота й. Същото се получи със сватбата и Мелек.
За мен тя трябваше да знае,да присъства,предвид  деликатността на ситуацията. Така аз  бих постъпила, няма да поставя сина ми пред  свършен факт.

Особено ако тази крачка засяга живота му,но всеки има своите причини.

За мен премълчаването понякога е равносилно на лъжа, може да бъде и добронамерено. Зависи какво се премълчава и какви са мотивите – страх или любов.
 В повечето случаи премълчаването пречи на истинската близост и доверие.  Доколкото ми е известно от психологията е вид лъжа.

Тук не осъждам никого, живота показва  на всеки,че да скриеш важно нещо от близък,обикновено не носи нещо добро.

Разбира се,всеки има свое мнение за въпроса с лъжата и премълчаването.
Има и доста литература по въпроса.

Енгин се сдоби с още  един последовател в инстаграм Heart

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 22:41 от Nina_richi

# 166
  • Пловдив

Не остана до продължение на историята...
Утре вечер.

# 167
  • Pleven, Bulgaria
Леле мале, истинска бомба паднала  в соц.мрежи!!! Не можах да повярвам на очите си и побързах да се уверя със собствените си очи, че е истина. Момичета, привет по вечерно време.Все още съм в шок от новината и се чудя как да я приема. Радвам се, разбира се, последвах го веднага.145 000 последвали го и почти 20 000 коментара.Наистина е празник за фен масата на Енгин Акюрек, сигурна съм, че всички празнуват решението му да се включи във виртуалния живот на планетата.Винаги съм мислела,че Енгин присъства лично в соц.мрежи,но инкогнито.Та той не губи телефона от погледа си...Но стъпката да стане видим за феновете си,според мен не е най-правилната в този момент. Защото стана лесно откриваем и за хейтърите.Като знаем какво нещо търпи Туба напоследък,можем да си направим изводите....А може би точно заради това да се е решил. Ето ме, тук съм, кажете ми каквото искате .....Защо му трябваше на Енгин таралеж в гащите да си слага,не разбирам...Дано да греша и да се радваме на някоя и друга снимка от него...Поне това,иначе не вярвам да седне да пише и отговаря на всеки пст и коментар в профила си....Абееее,щастлива съм от появата му!И какъв фурор само предизвика!
Буркина,чудесно си обобщила вълнуващите всички нас тема на сериала,сюжет,и т,н.Съгласна съм с всичко написано.
Аниста, Араселия, не знам дали е трудно или не да играеш любов, но на Енгин и Туба им се получава наистина невероятно истинско.Карат те да забравиш,че е "на кино", карат те да изживееш емоциите на героите им, да се усмихваш глупаво при една тяхна целувка,да пърхат пеперуди в сърцето ти. Очи, ръце, реч, интонация, просто перфектен синхрон имат.
Нинка,греши Санджар,да.Но е човешко да признаеш,че си сгрешил,да се поучиш от грешките си,да си честен в отношенията си,неприкрит.И Санджар е точно такъв, пък и още се учи. Важното е, че има желание да го направи. Мави също ще трябва да се научи да бъде открита и искрена. Оправдавам постъпката и с тва, че тя сама е трябвало да се изправя срещу трудностите.Не е свикнала да се довери, да се надява на помощта на любимия, точно обратното, от там са идвали ударите. Та сега тя също ще трябва да осмисли и прекрои разбиранията си.Мисля си, че ще бъде неприятно изненадана да узнае, че вече няма никакво влияние върху Седат.Докато са били женени може и да се е съобразявал заради лична изгода, но след като Мави се е развела, и особено след смъртта на детето,неговите мечти са се състояли в това да измисли начин да я побърка. Той сам го каза.А сега пък, като разбра за новото семейство на Мави, направо озверя.Ще има да берем ядове с него до самия край,да знаете....Ама е квалитетен психар,не може да се отрече.
Почти не остана време до новия епизод. Не е истина с какво нетърпение чакам да дойде понеделник и да стане време за серията! Наистина ще да съм се зомбирала. А вие как сте? Имате ли симптоми? Ако да/а то си е така/, да знаете, че лек няма.
ПП
Котката ако не е Сефа, ще ме заплюете. Ми тя е толкова известна, колкото и Енгин, бе! Кой фен на Енгин Акюрек не знае,че Енгин има дом. любимец и че Сефа го е намерила сама?!

# 168
  • Пловдив

Добро утро в нашия ден с една от многото целувки на Санджар и Мави.
Да го подредим и довечера спокойно пред монитори, телефони и тв-та.
Успешен да е.

# 169
Добро утро в нашия ден!

https://mobile.twitter.com/eylemcanpolatt/status/1373855131452719104

Туитна Ейлем - Превод от Гугъл

Миналата седмица се смутихме за върха Wink Казвам, нека не бъдем претенциозни днес. Въпреки всички неприятности, притеснения, тайните от миналото, затоплящ #MavSan Надявам се да има Simple Smile непроверена любов не е любов в крайна сметка.

Ще чакаме затопляне значи 😉

# 170
Добро утро,

Радвам се на решението на Енгин.Heart
Цитат
Ето ме, тук съм, кажете ми каквото искате .....
Вероятно, една от причините за решението.Hug

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и спокоен ден.

# 171
Добро утро момичета.
Много усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави.

Най - харесваната снимка от вчера.
С хиляди пожелания за добре дошъл в Инстаграм. И като всички"барбар Петко с мъжете" и аз го последвах.
Само от новината, че ще можем да го виждаме по - често (вероятно), цял ден ми пърхат пеперуди в стомаха и бях толкова щастлива, че ми се пееше и танцуваше.

А при нас е такъв сняг, че поне още седмица се очертава зимна пролет.

Днес е понеделник, довечера ще гледам филма през телефона колкото мога, но въпреки това, съм щастлива.

Хубав ден на всички.

# 172
Добро утро

Снежно но красиво..

Бъдете здрави, пожелавам ви прекрасен ден .

И снега ще се разтопи, точно като този Санджар Heart

# 173
  • Варна
Привет, момичета в нашия ден!

Надявам се на един хубав епизод, а също и на активност от Енгин в инстаграм / дали Smile /

Желая ви една хубава седмица, напук на лошото време, бъдете здрави Yellow Heart

# 174

Добро утро момичета Two Hearts
Нова седмица, пролетта по "документи" дойде, ама зимата се е узурпирала и няма тръгване...
И при мен тази сутрин всичко е снежно и продължава да вали. Около мен нали е все гора - много е красиво наистина, ама да беше така около Коледа - щях да съм супер. Сега, при положение, че вече "настройките" ми вече са на друга вълна - ми е не ок.

Интересна публикация на Ейлем Д. Най-много ми хареса факта, че каквото и да се случва вече имаме #MavSan -  и  че непроверена любов, не е любов.
Надявам се, че Санджар и Мави наистина ръка за ръка, заедно  ще посрещнат трудностите и ще ги преодолеят. Нещото, което искахме и чакахме да стане при Наре, но не се получи.

За довечера, които гледате и разберете нещо /ако има онлайн руски превод/ слагайте в темата, пък аз ще чета и гледам отново по нощите, защото съм на работа. На всичкото отгоре и другият понеделник съм пак на работа. Но пък така съм направо с руската озвучка на следващия ден и докато си пия кафето - гледам.

И нещо, което си откраднах от рускините. Създава настроение.
И вижте Мелек/Берен колко е малка. Това дете много порастна за тази 1 и половина вече година.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:31 от Марта_49

# 175
Според мен звездите си имат хора, които се грижат за подръжката на социалните им мрежи. Не очаквам Енгин да го прави сам.

# 176
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373907303531827200

Санджар се опитва да разбере защо майка му е арестувана...

Предполагам, че вече много от вас си направиха акаунти в инстаграм. Там вероятно, ще има превод на руски в ефир.

# 177
Не се надявам на голяма активност от Енгин определено, но поне реклама на епизода би трябвало да направи някаква, той или който му управлява акаунта. Все пак не биха публикували нещо без негово одобрение, така че да смятаме че е той 🙂

Когато и да си направи акаунт, сблъсъкът с хейтърите е неминуем, има хора за това живеят 🙃 Но пък ще стига и много позитивна енергия до него

# 178
  • Пловдив

https://twitter.com/startv/status/1373923143048429573

Стар тв:
Мави изгражда малък свят за себе си, за да защити Мелек от всички негативи!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт