Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 50 170
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Е това е новина-бомба 😯
Има ли някои по-интересни последователи, освен теб разбира се 😉

И по-важното той кой следва 👀

Котето на Толга ли е 😂

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 16:41 от araselia

# 151

Истина е да! Мариянка🤗 благодаря ти за тази радостна новина! Плача от щастие! Вече има около 42 хиляди последователи, надявам се бързо да се увеличат до няколко милиона! Коментирах на момента под снимката му, както още хиляди хора и не знам дали ще успее да изчете всичко, но знам че любовта, която в момента се излива към него е огромна и той ще я усети и още как😀😀😀 ще му дадем сили и подкрепа, защото сигурно е изморен от тези интензивни снимки толкова време вече.
Снимката, която е качил е много сладка, добре го описва. Обича да е топличко облечен, да се крие под шапка и котките☺☺☺ Нямам търпение да ни направи част от неговия свят, дано да продължи да публикува! А представете си да стане много активен и да пуска всеки ден сторита и лайфове....размечтах се😍

Изгледах серията и страшно много ми хареса, бих искала да коментирам, но нещо не мога да събера мислите си напоследък. Ако успея, ще кажа и аз някои неща☺Сега радостта ми е огромна. Нека всички приветстваме момчето ни и го последваме в Instagram🍀

# 152
  • Пловдив

Ето, Толга и Генджо.
За 1 час, в акаунта му има 6640 съобщения. Кога ще ги чете???
От Артистанбул - всички, почти, го лайкнаха и са му вече последователи.
Е, и аз се вписах със скромното: Тhank you.

В момента в туитър върви акция с таг: EnginAkyürek ArtıkInstagramda/Енгин Акюрек вече е в Инстаграм
Акцията вече е в тренда.

Редактирам се за araselia.
https://www.instagram.com/engin.akyurek_ea/?igshid=uiaet4jofcjw
Като отвориш акаунта му пише:  1 пост от него; 51 200 последователи, а той следи 8.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:08 от mariana51

# 153
Продължението на историята за дъщерята на посланика или защо сериалът още се казва така?
Нагледахме се напоследък, байгън ни стана от хейтърски настроения, унищожителни критики към „Дъщерята на посланика“, новите сценаристки, Санджар и Мави, Енгин и Туба, всички в проекта и какво ли не. Като оставим настрана факта, че злобата, лошотията и простотията често надхвърлят всякакви човешки граници, един от по-разумните на пръв поглед аргументи звучи така: това не е същата история, сериалът за нас свърши, къде е дъщерята, защо не смениха името?“....
Аз често са замислям по тези въпроси и колкото повече гледам последните серии, толкова повече се възхищавам на умението на новите сценаристи, на Енгин, Берен, Туба, другите актьори и членове на екипа да създадат история, която де факто е точно продължение на историята за дъщерята на посланика. Продължение, което органично се вписва в цялостния замисъл на сериала и даже на предишните сценаристки (ако те и Неслихан бяха останали, със сигурност трябваше/щяха да завият точно в тази посока). Дъщерята на посланика физически вече не присъства в историята. Наре си замина, изчезна не по начина, по който зрителите, Санджар, Мелек, тя самата искаха; със сигурност не по начина, който са предвиждали сценаристите. Историята за дъщерята на посланика обаче остана и присъства и сега. Присъства с постоянното напомняне за това как НЕ Е трябвало да градят взаимоотношенията си дъщерята на посланика и нейния любим, присъства в поведението на Санджар, който вече си е научил уроците, присъства с особена сила в Мави, която очевидно е страдала (поне психически) не по-малко от Наре, но е успяла да оцелее, да помъдрее от преживяното и да излезе много по-силна и умна след преживените трагедии, за разлика от Наре, която е оцеляла физически, но излязла с тотално объркана и унищожена психика. Силната жена, тази, в която трябваше да се превърне дъщерята на посланика, но не успя (по обективни и субективни причини), всъщност живее в друг образ - този на Мави.
И в реалния живот става така – понякога нещата се получават добре, понякога – не съвсем или никак, особено при първите опити за нещо (каквото и да било). Животът се усмихва повече и дава повече шансове на тези, които не се предават, учат се от предишния си опит, променят се към по-добро.
Не знам (по-точно знам много добре, но няма смисъл да го обсъждам) какво искаха тези зрители, които настояваха историята да свърши с изчезването на Наре. Четири нещастни живота и смърт (Наре, Санджар, Мелек, Гедиз) щяха да ни разстроят много, но на нищо нямаше да ни научат.
Намирам за глупаво и настояването на някои историята за Санджар и Мави да си бъдела нов отделен сериал, с ново име.... Със сигурност дълбочината на историята за Санджар, Мави и Мелек, разбирането на взаимоотношенията им, цялостните послания на сериала щяха да са по-слаби, да загубят много от очарованието си, ако не бяха свързани, не произтичаха естествено от трагичната история и съдба на Дъщерята на посланика..

# 154
Буркина 👍 сценаристите, Туба, Енгин и останалите актьори, целия екип направиха и невъзможното, и то неочаквано добро, за да не бъде съсипан едногодишния труд на десетки хора, защото това щеше да стане, ако беше спрял сериала с напускането на Неслихан. Защото ако Туба не беше приела, това щеше да става - кога ще търсят друга, актриса, пък и да се сработи за отрицателно време с Енгин и останалите. Отделно е необходимостта да си изпълняват някакви ангажименти по продажбата на сериала, ама за тях нямаше да има спасение, чудеса малко трудно стават. А пък иначе нали знаете, по-лесно е да довършиш и обзаведеш нов, отколкото да ремонтираш стар апартамент, да къртиш, изхвърляш ненужното, да преграждаш стени или разместваш инсталации. Така, че ейвала на сценаристите и целия екип, направиха нещо хубаво въпреки всичко.

Всъщност стават чудеса - Енгин има инстаграм 😜

# 155
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/Kmarina88Marina/status/1373663464816832512

Този ден 21.03.2021 ще остане в историята като деня на Енгин Акюрек, свързан с феновете си чрез социалните медии!

https://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/engin-akyurekten-sasirt … agramda-6461551/1

Изненадващият ход на Енгин Акюрек!
Сега той също е в Instagram

Енгин Акюрек, който сега е  в главната роля на сериала, "Дъщерята на посланика“, беше една от редките знаменитости, които не използваха социалните медии. Енгин Акюрек, който не издържа настояването на феновете си, най-накрая отвори акаунт в Instagram. Ето първата част от красивия актьор...

Красивият актьор Енгин Акюрек беше една от редките знаменитости, които нямаха акаунт в социалните мрежи. Енгин Акюрек, който не издържа на настояването на феновете си, най-накрая отвори акаунт в Instagram.

Енгин Акюрек, красивият актьор на "Дъщерята на посланика", който направи първата си публикация, развълнува феновете си.

НАПРАВИ ПЪРВОТО СПОДЕЛЯНЕ

Енгин Акюрек направи първата си публикация в Instagram със сладка котка. Първият коментар към Енгин Акюрек, който сподели с бележката „Тук съм“, дойде от приятеля му актьор Толга Саръташ.

Толга Саръташ също съобщи, че неговият близък приятел Енгин Акюрек е отворил акаунт в социалната мрежа.

Следвайки близките си приятели засега, акаунтът на Акюрек в Instagram получи приблизително 53 хиляди последователи за един час.(За два часа станаха 79 900 последователи)

# 156
  • Пловдив
Каква чудесна новина ,Енгин в инстаграм ,дано да е активен и да ни радва с много снимки 🤗

# 157
# 158
  • Варна
Не мога да повярвам Smile  Енгин с акаунт Yellow Heart
Наистина стават чудеса  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нямам инстаграм, май е време ....

последно, на кого е тази котка и какво прави и с Джансу Дере Smile

Нашия човек е толкова потаен, че шапка му свалям ..... отначало признавам му се дразнех, че страни от мрежите но после го приех Smile така е решил, така искаше, така го правеше ... но човек се променя, непрекъснато се учи и ето и той узря за тази стъпка Yellow Heart много се радвам !!
Няма как, в днешно време, особено за човек с неговата професия е просто задължително да комуникира директно с феновете си .

# 159
Аниста, това е въпроса-чия е котката 👀👀👀😂 А сигурни ли сме, че е една и съща, те оранжевите котки си приличат 🕵️‍♂️

# 160
  • Варна
Аниста, това е въпроса-чия е котката 👀👀👀😂 А сигурни ли сме, че е една и съща, те оранжевите котки си приличат 🕵️‍♂️
Satisfied Smiley Satisfied Хахааха , сега като почнат да му задават хиляди въпроси сигурно ще се хване за главата, не е за завиждане Sweat Smile 
мисля, че е една и съща, може да е неговата Smile

Буркина и аз се чудех, че не  сменят името, но това наистина е същата история, само че със знак +
Добре си го казала  - Намирам за глупаво и настояването на някои историята за Санджар и Мави да си бъдела нов отделен сериал, с ново име.... Със сигурност дълбочината на историята за Санджар, Мави и Мелек, разбирането на взаимоотношенията им, цялостните послания на сериала щяха да са по-слаби, да загубят много от очарованието си, ако не бяха свързани, не произтичаха естествено от трагичната история и съдба на Дъщерята на посланика..

# 161
Каква хубава новина сте споделили.
И аз нямам Инстаграм - ще си направя разбира се.

# 162
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373635506060234754

Разкриват се тайните на миналото на Мави...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373680806250442755

Какво ще направи Каврук с любовта в сърцето си?

# 163
На всеки 5 минути 1000 последователи 👌

Негова трябва да е котката, защо ще се снима с чужда котка 🙄 Сега сън няма да ме хване - Марта, ти си по разузнаването 👀😂

Какво да направи Каврук, освен като приятеля си да организира още една сватба на плажа и да поставят мама пред свършен факт, друг начин не виждам.

# 164
  • Пловдив

Eто какво е написала актрисата Бинур Кая. С нея Енгин има 3 проекта - "Брак с чужденец", тя бе майка на тризначки; "Черната змия" - там пък беше гост актьор в 4 епизод, предвождаше възстанниците и в мюзикъла "Романтика". В момента тя е водеща актриса в сериала "Червената стая":

Мисля, че ти и аз сме единствените, които нямат акаунт в Instagram, здравей скъпи приятелю

Явно, тя също отскоро е с акаунт в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт