🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 621
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Леле, това от локдауна ли е? Какво е това сборище на кретени? Един нормален не видях тази вечер, освен младежа, който си тръгна.

# 91
Разбрах защо Викито се смени. Все повече я "харесвам". Тя и Александър са ми първи в списъка за изгонване.
Не ми харесва, че някои участници се игнорират в течение на няколко епизода. Например Стилиян.

# 92
  • София
Радвам се за Теодор, наистина се справи най-добре.

# 93
  • Мюнхен
Знаех, че сините ще эагубят в момента, в който сложиха яйца в тестото за пастата. Все едно през плет не са виждали и чували, че когато се прави карбонара, прясната паста е само със семолина и вода, иначе става твърде тежко. И как успяха баш карбонарата да я направят безсолна, при положение, че има панчета и сумати пармезан в соса... То и пармезан не се слага, а пекорино, ама нейсе. Малко кулинарната полиция го играя, ама просто ми е непонятно как тия хора са се наврели да участват в кулинарно предаване, без да имат и базово понятие как се приготвят правилно изключително популярни ястия...

# 94
  • в резерват
Аз тая торта за толкова време мога да изям, ама да я спретна - абсурд

# 95
  • София

MasterChef - Епизод 8, Сезон 7 (17.03.2021)

.

# 96
Браво на Теодор! С недоверие се отнесох към него в началото, а той се оказа скрита лимонка. Справя се много добре засега, има умения, има усет, само малко повече увереност и спокойствие трябва да вкара.
За Виктория - много сте ми интересни Simple Smile Какви претенции имате към момичето! От какво сте възмутени! Щом има право да се спаси, естествено, че ще се спаси. Колко от вас ще останат на елиминация, ако могат да се измъкнат!?
Диана все повече не ми харесва. Не е приятен характер. Надута, сръдлива. Как се начумери, когато Виктория я избра. Еми, състезание е! Има и такива моменти. Момичето искаше да й пожелае успех, тя гледа лошо и го заобикаля...  Да не говорим, че и не я бива особено. Тортата й беше... Добре, че двете момчета се изложиха, че иначе тя щеше да изхвърчи. И с тази коса висяща в лицето, очите... Ми жена на възраст си, пооформи я малко, поскъси.
Много се смях с тортата на Елиас. Какво каза Михалчев - като древноримска колона с мъх отгоре й Joy
Капитанката на спечелилия отбор и тя пренавита особнячка. 4 на 2 не била дори на кантар работата Simple Smile От 6 гласа!?
Както и да, да кажем, че те готвят, а не смятат Joy

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 23:40 от птица

# 97
Много меко се размина Александър след този жест. По- голям простак не е имало през всичките сезони. Искам да си ходи

# 98
Много меко се размина Александър след този жест. По- голям простак не е имало през всичките сезони. Искам да си ходи

Ее, този момент съм го изпуснал. Че докато си върви предаването, четох тук из форума. Предполагам, че става въпрос за дъртия Александър, не за 18-годишния. Нали са двама с едно име.

Обаче Славена Вътова всячески си бута отрочето.
Айде можеше и без нея да дойде Stop

Точно! Мега противна ми е тази женица. А и тя самата се бута навсякъде.

# 99
Аз го видях и беше много грозно.. не го помня от кастингите, но тук ми е противен.

# 100
Първо да напиша, че кипя от яд(докато не е минал), после ще ви чета!
Чак сега гледах - Благодаря, Mari_Mar ! 🌞🌞🌞
Днес(понеже Ана веганката не можеше), трябваше да си тръгне Лидия -българската"рускиня" !
Направо, не издържах на самодоволните й физиономия и усмивки !
А и на отборното готвене, онзи (на Найден-брат му ли, приятел ли е)- забравих му името, този път имаше право, със забележките си към Лидия - не може да слага различни по размер зеленчуци в различните чинии !
Или да си тупне марципана върху неговия, при условие, че е имало място !
Пък тя - Е, кво толкова?
А има и нахалството да очаква да спечели тя наградата на ИКЕА(това го прецених по оглеждането към другите участници, усмивчиците...) Демек - оглеждане-"Е, че кой, ако не аз !"
Ха, как пък не ! И тя ще се нахедри скоро !
Айде Ана и след нея, Лидия !
Тая пък(Ана), на цял отбор, тя една, ще предлага веган десерт !
Че целият отбор да иде в шеста глуха заради нея !
Ха, ма ха !
Я, да се вземете подръчка двечките и хайде - марш оттук !

# 101
Имаше бисери и днес:
" омлет и крем-карамел с истински яйца."
" трябва да си по- консистентен".
JoyJoyJoy

Шеф Роу си я харесвам много.

# 102
  • Sunshine state
Аууу, Александър ми застава на номер 1 позиция по хейт - ужасен тип! 😆
Браво на Теодор! Много се зарадвах,че спечели. ☺
Виктория имаше предимството да се смени и го направо, в което не виждам нищо лошо.
И аз не понасям Славена Вътова, а сега и детето й ще гледаме... 😝

# 103
  • София
Не помня да е имало по- вулгарен и неприятен участник от Александър. Непонятно ми е защо се допуска и показва това поведение. Изобщо не отива на формата. Нямам търпение да си тръгне.
Общо взето започнаха да си показват рогцата и характерите. Мая например малко разочарова.

# 104
За да събере негативи и да се види истинската му същност

Общи условия

Активация на акаунт