С пролетно настроение чакаме нашето ЮНСКО творение (Тема 6 - 2021)

• 42 918
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Оо, благодаря ви ,момичета, но още са си на топло бебчетата хаха.
Надявам се да си останат там поне до май!
Two Hearts

# 526
Олее Джеси Grin, дано наистина Heart
Момичета искам да ви попитам вие пиете ли още кафе ? Много хора ми казват как изобщо не е трябвало да го пия бременна, а тук говорим за едно кафе и то слабо. Също спира ли се по някое време по към края ?

# 527
  • варна
Джеси , така се развълнувах - дано останат още малко бебоците 😍😍😍
Елфи , току що си изпих кафето - слабо с мляко , не мисля , че е проблем 😍😍😍

# 528
  • Германия
Two Hearts
Супер!

Аз пия сутрин нормално, силно, даже след обед по-слабо. Някой дни по 2. Така ми се пие, така ми е вкусно, не мога без кафе! И съм с ниско кръвно 100 на 50 ,абсурд да не пия

# 529
Two Hearts
Хаха как се разнасят новините 🤣, като някой не разбрал. Ай де поне до средата на май ти пожелавам, че с две дами в корема 🤪. Иначе аз така се моля ама да видим аз съм след теб. Още малко не остана ❤️

# 530
Така, така. Юнчетата да си останат юнчета, а раните юнчета да са поне на края на май хихи.
Док е много позитивен че ще откараме до 38гс. Аз не му вярвам много, но разбира се се надявам да е прав.

# 531
Момичета вчера бях на фетална морфология и доки каза : виждам само едни дълги крака и слабичко бебенце😂😂 няма на кой да се метне аз съм 175 бащата 185 явно гена си е ген😘 теглото му беше 1.500, но за сметка на това сме 42см в 30+2 😂 но е мъжле, трябва да е високичък. Иначе вече се е обърнал, най-голямото успокоение за мен и дано всичко е наред до край. Момичета на вас пожелавам успех с ЯМР и вярвам, че всичко е за добро и ще е за ваше успокоение да се види, че няма нищо❤

# 532
  • София
Привет Simple Smile)
Уикенда ме хвана някакъв еднодневен вирус с разстройство, температура, главоболие и отпадналост, слава Богу мина за един ден и вече съм във форма, че не знаех къде се намирам. Представях си вече как си взимам болничен цялат седмица. Останат ми още 8 работни дни до болничния по майчинство.
Вчера бях на нефролог и женска консултация. Антибиотикът е подействал и бъбреците са чисти Simple Smile Бебка е 1.820, завъртяла се е в правилната поза!!!! Както се надявах и аз, сега остава да не се върти повече и да мога да родя нормално Simple Smile Контрякции почти нямам, но до 36 ще пия магнезий за всеки случай. Някои от кръвните са извън норма, както обикновено - желязо, хемоглобин, фибриноген, протромбиново време, АПТТ е в норма. Ще пуснем пак след две седмици и ще мислим дали дозата фракси е добра или не.
Чудя се кога да отида пак на преглед - болничния ми се пада от 24 април(събота), а ми се иска да минат повечко дни от прегледа вчера преди да взема болничния, но пък в работата после ще ми изплатят целия работен месец и не ми е ясно как ще си върнат парите после, като няма да имам друга заплата. Някоя запозната?

# 533
Привет Simple Smile)
Уикенда ме хвана някакъв еднодневен вирус с разстройство, температура, главоболие и отпадналост, слава Богу мина за един ден и вече съм във форма, че не знаех къде се намирам. Представях си вече как си взимам болничен цялат седмица. Останат ми още 8 работни дни до болничния по майчинство.
Вчера бях на нефролог и женска консултация. Антибиотикът е подействал и бъбреците са чисти Simple Smile Бебка е 1.820, завъртяла се е в правилната поза!!!! Както се надявах и аз, сега остава да не се върти повече и да мога да родя нормално Simple Smile Контрякции почти нямам, но до 36 ще пия магнезий за всеки случай. Някои от кръвните са извън норма, както обикновено - желязо, хемоглобин, фибриноген, протромбиново време, АПТТ е в норма. Ще пуснем пак след две седмици и ще мислим дали дозата фракси е добра или не.
Чудя се кога да отида пак на преглед - болничния ми се пада от 24 април(събота), а ми се иска да минат повечко дни от прегледа вчера преди да взема болничния, но пък в работата после ще ми изплатят целия работен месец и не ми е ясно как ще си върнат парите после, като няма да имам друга заплата. Някоя запозната?
Ако става въпрос за 45 дневния болничен, няма как да почне от събота, начален ще е първият работен ден след 24ти. Какви пари да си връщат не разбрах? Заплатата ти ще бъде изчислена и изплатена само за отработените дни до началото на болничния.

# 534
Да, би трябвало да ти изчислят заплатата до 24ти и след това да ти застъпи болничния. При нас изплащат заплатите месец за месец и аз съм на работа до този петък. Дотогава трябва да ми е заплатата. Вече от другата седмица съм в болничен. Simple Smile

# 535
  • Варна
Здравейте:) Аз вече съм на тема последни дребни покупки за бебето и в момента съм на козметиката. Тъй като ходих специално да помириша по-известните марки и тотално изключих така известните Мусела, поради ужасно силния им химичен аромат, се спрях на Uriage Bebe. Въпросът ми е за олио за масаж вие на какво сте се спрели, може ли да се случи с лосиона за тяло?

# 536
Относно козметиката някъде из ФБ четох, че Мустела са развалили качеството и че няма общо с това, което е било преди години. Не знам дали е така, нямам личен опит. Аз още не съм купувала, но мисля на Uriage също да заложа.

# 537
И аз имам въпрос, свързан с 45 дневния болничен. Терминът ми е на 18 юни, тоест от 4 май трябва да съм в болничен. 4 май тази година е почивен ден, въпреки това, на 4 май трябва да отида до АГ за да ми издаде този болничен, нали? Не знам дали правилно си зададох въпроса, дано ме разбрахте Simple Smile

# 538
За козметиката, аз ще заложа на Биодерма, само от нея съм доволна с първото дете. Като под козметика, имам предвид душ гел, който е за цялото тяло - ABC Derm. Другото е Судокрем, за евентуални подсичания. Олио не ползвах с първото дете, така си остана. По-скоро отново на Биодерма хидратиращия крем, но не знам сега ще има ли нужда. По принцип водата тук е много твърда, евентуално може и да се наложи, но ще изчакам да видя.
Мамасита, говори предварително с АГ, защото са доста почивни дни и едва ли ще работят. По-скоро ще го издаде със задна дата, но се уговорете. Моята АГ през официални почивни дни не работи.

# 539
Болничният могат да ти го издадат и със задна дата,не е проблем.
Само не могат да ти издадат нов,ако старият още не е приключил.
При мен почти винаги така се получава.

И аз имам въпрос, свързан с 45 дневния болничен. Терминът ми е на 18 юни, тоест от 4 май трябва да съм в болничен. 4 май тази година е почивен ден, въпреки това, на 4 май трябва да отида до АГ за да ми издаде този болничен, нали? Не знам дали правилно си зададох въпроса, дано ме разбрахте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт