Минават бързо есенните дни, през МАЙ се сбъдват нашите мечти!

• 13 934
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Zdraveite,
na men mi e parva bremennost, na 26 godini sam, mnogo sam stastliva, no i malko me e strah ...i az ne znam ot kakvo, moje bi ot neizvestnoto:), koeto predpolagam e mn krasivo...
Niakoia ot vas ima li bolki v krasta??? pri men naposledak se poiaviha...vazmojno li e da sam nastinala...ili pak e nesto normalno...az sam vav 2 mesec i tazi sedmica mislia veche da se registriram za pregledi... i da si vidia bebcho....dano vsi4ko da e nared Praynig
Blagodaria za foruma...strashno e polezen!!!

# 106
здравей и добре дошла  Laughing
единствено странични болки могат да имат някакво обяснение - разтягане на матка, връзки, придържащи матка и  т.н.  болки в кръста или ниско долу не са добре дошли. хубаво е, че ще ходиш на преглед. непременно опише болките на доки. ще чакам да кажеш какво е станало. а и да пишеш.

# 107
До KSI и Eiphnh!

Момичета, там е работата, че Дуфастонът и Магнеротът ми ги предписа лекарката от поликлиниката, при която се регистрирах като бременна преди един месец. Предполагам, че ми ги е изписала, защото съм на 34 год., имам генекологична операция преди 13 години и защото ми е първа бременност. Силно се надявам, това да не навреди по някакъв начин на мен или на бебо, при положение, че не съм имала оплаквания като кървенето при някои от Вас, а само болки от време на време.
Мисля си, че нямам доверие изцяло на никой и сигурно ми е необходимо мнението на няколко специалисти, че да правя средно аритметично от тях. От друга страна нали знаете, че от много столове, та на земята, ама дано при мен да не стане така. Simple Smile

Shemetka, отивай на гинеколог да се регистрираш. Все пак това ти е първа бременност и е ясно, че нямаш натрупан опит. По-добре е да те следи лекар, отколкото да автопилотираш, за да не пропуснеш някой срок за изследвания и т.н.

Поздрави
Тони

# 108
добър ви ден, мили майчета  Hug
аз отново започнах деня с посещение до св. софия. тази нощ нещо пак прокървих, та затова. нямам отлепване, бебето е живичко, така че се прибрах у дома. вече взе да ми писва тази ситуация.
дано вие да имате хубав и слънчев ден въпреки дъжда.
  bouquet

# 109
Здравей Май-чета и добре дошли на новичките!   bouquet

При мен повръщането си продължава с пълна сила. Тази сутрин дори едвам се добрах до тоалетната в офиса и  Sick Ужасна работа! Много ми е неудобно от колегите...  Embarassed Но едно установих - ако закуся нещо с кисело мляко, веднага връщам поръчката!  Sick

majceto, стискам палци повече посещения до св. София по този повод да нямаш и това да е последното прокървяване!  Hug

Eiphnh, как така ти личи корема? Моя дори повече се е изпил... напълно ми е хлътнал, въпреки че се насилвам да ям доста често... Я кажи тайната на успеха!  Wink Аз имам голям проблем с апетита.... от всичко ми се гади и не знам какво да правя вече...  Tired

KSI, голяма сладурана е дъщеря ти. А вие на какво мнение сте за Малечка?  Mr. Green

Лек ден момичета и нека да повръщаме по малко!  Hug

# 110
  • България
Майче,  пази се, дано всичко да е наред Praynig. Аз отсъствах 2 дена, защото не бях на работа, а в къщи нямаме и-нет. И сега докато изчета всичко..... Тази сутрин на мен за пръв път ми прилоша сериозно, чак цялата се изпотих, но удържах фронта - не повърнах.  Peace
Искам да се похваля и за гърдите бях чела , че при някои от вас болките вече утихват и се чудех , защо при мен сякаш се усилват и стана нещо  Simple Smile миналата нощ си легнах с подути и болезнени гърди, а на сутринта вече всичко беше преминало, сякаш с мягическа пръчка и така ми олекна  Simple Smile
  Много мило ми стана и от това което сте писали за малките сватбички, защото и ние с моето момче също сме решили да отидем само с кумувете и да подпишем през седмицата, после да се почерпим и така ...
Хайде лек ден и по-малко гадене  bouquet

# 111
zdraveite pak, blagodaria za toplite i dobronamereni syveti za braka:)
majceto - mnogo veselo pi6e6 sys samoironia, i s dylbo4inata na opita. Mnogo e priatno da te imame vyv foruma:)
az vdrugiden otivam na kontrolen pregled 4e o6te nikakvi izsledvania niamam o6te.
Krysta i men me boli, no razli4no- po-skoro stavno-pre6lenno,:) koeto si go imah ot predi zaradi 10h stoeneto pred kompa:(
dosega karah kolelo v parka i idvah s kolelo na rabota, oba4e doki kaza 4e e travmoopasno i da spra da karam ve4e:( Ta zatui se obezdvizih pak i krysta naboliava:(
Btw, da popitam vie kiselini imate li? az imam i e dosta nepriatno:(
Haide pozelavam edin usmihnat i ne-povry6ta6 den na vsi4ki. Celuvkiiiii

# 112
Здравейте, Бъдещи майки
Честита нова седмичка  bouquet

Искам да Ви благодаря, за отговорите които ми дадохте миналата седница bowuu
Много сте сладки  Party Прегръщам Ви всички  Hug

Аз съм 6гс, ходих на лекар вече 3 пъти, дали има някои друг да е ходил толкова често newsm78 Започвам да се паникьосвам, предписва ми утрогестан, а той е за задържане, дали има проблем или на всички го предписват по време на бременност?

Хайде бързо гадането да изчезне, мама да е весела и здрава, бебчето във нея тя да слушка и усмивки ведри да му пуска

# 113
Здравейте май-чета  bouquet
Tony Bonbony, и на  мен ми  откриха миомен възел ,  /който досега не бе открит като се има предвид че редовно ходя на профилактични прегледи / newsm78 newsm78
лека седмица на всички

# 114
Da da, znam kolko e vajno da zapochna da hodia na konsultacii, no biah v chuzbina za malko i prosto niamashe kak... veche niamam tarpenie za pregledite, i ste spodelia kakvo e stanalo...nepremenno... kazaha che nai-hubavoto vreme za registracia bilo mejdu 10 - 12 sedmica..taka che - vreme mi e veche newsm30 babyuu
inache otnosno povrastaniata, zasega niamam nikakvi oplakvania, edinstveno che mnogo mi se spi...pak i mi se hapva...Simple Smile))))))))))))))

Do skoro

# 115
Здравейте момичета!
Днес бях на преглед и всичко е наред с бебо   Grinning.  А и каза, че съм била в 10 гс. Защо се различава от показанията на лентичката?! Абе няма значение...
Добре дошли на всички нови май-чета  bouquet Леко бременеене и дано си прекараме приятно заедно! Hug

# 116
Здравейте момичета, аз не сам писала от сумати време, защото се оказах затворник на собственото си канапе, и то бе интернет.Днес - 1-ви ден на работа и се чувствам супер. Нямах повече зацапвания, нагълтах се с хапчета / и продължавам/, омързеливих се .... изобщо бездействието се отрази много лошо.Радвам се обаче, че всичко е наред. Аз си ходя на доктор всяка седмица, защото съм станала страаашна параноичка, но дано минем с бебето 12-тата седмица ще се поуспокоя.Едва успях да изчета всичко което сте написали...оплаквате се от гадене, безсъние и т.н. Мен гаденето ме поотпуска като че ли, а безсъние категорично нямам, дори напротив- станала съм много сънлива. Но като знам какво още ни чака, разни киселини и други...това май е нищо.Не че не съм мрънкало....ужасна съм , но моя мил съпруг ме търпи и ми угажда за всичко.Нали ще ни е първото бебе и двамата сме луднали.
И така, радвам се че съм активна отново и че имам възможност да си приказвам с вас.
Другата новина за мен е, че получих така дългоочакваното повишение и скоро няма да ми се налага да си мълча за бебчо/ако всичко си е ок/.
Идеята за среща много ми допада, когато всичко сме на линия и по - заякнали;)Стига да е  в София.

# 117
dia_cat,
 защото може би овулацията не ти е от най- редовните! Hug

majceto
,
 ейййй ади стига де... кажи и на тази кръв да си стои където и е мястото Naughty
Важното е , че бебчо е наред....полежавай си доколкото можеш и това е.... има ли кой да ти помага шрез дена? newsm78

Аз днес( да не чуе дявола съм добре) и смятам да се възползвам от този факт и мъничко да поовършея из къщи Crazy

# 118
майче, гаднички са тези прокъртвявания, но горе главата, то природата си знае работата, и аз се бях уплашила мнооого и още му треперя , само да ме бодне и гледам да легнаа, но не трябва да се паникйосваме, това е най-лошото. Ти нямаш нужда от такива съвети де, личи си че си мъжко момиче и всичко ще бъде наред. А да ви разкажа за моята приятелка.Сега е в 8-ми месец, бебето е здраво едричко момиченце. Тя разбра че е бременна в края на 6-ти месец.Представяте ли си. Закъснавало и, правела тестове- положителни, Докторите казвали категорично че не е бременна, и поссле и идвало.Очевидно цветна бременност, но били спорадични и нередовни прокървявания, болки, но тя си мислела че е нещо друго, защото от докторите и кавали че не е бременна. И тя се беше побъркала. Представяте ли си всички симптоми които сега ни тормозят и ние знам от какво са, да се проявяват когато "не си бременна".Кръв от носа, главоболия, отпадналост, напълня доста.Накрая след много мъки и нерви се установи че е бременна.Просто още не можем да си го обясним какви са били тези лекари?Аз съм в 8-та г.с. и ве4е се вижда, пулсации има...въобще на мен ми беше ясно още преди да ме види доктор, но...и такива неща се случват.ТА ТЯ МИЛАТА 5 - 6 месеца, нмикакво пазене от нищо, пушеше си, дори се е лекувала от настинка, а бебето сега си е здраво и всичко е наред.
Трябва да сме оптимисти.Всичко е въпрос на борба.Нашите бебенца трябва да се преборят, а пък ние ще им помогнем колкото зависи от нас.

# 119
  • София
Здравейте МАМИ!!! На всички нови добре дошли  Hug  bouquet  Hug

Аз тези дни се чувствам доста по-добре. Дори хапвам нормално Simple Smile Elph, и моя корем допреди седмица беше хлътнал навътре... Но напоследък не ми се гади и имам нормален апетит  Praynig и сега имам едно коремче много сладко (с дрехи не се забелязва, но определено на голо се вижда добре Simple Smile ) Изглежда при всеки си е индивидуално, защото както бях писала, с първата ми бременност до 5 м почти нищо не се забелязваше.

А за тези прогестероновите лекарства (утрогестан и дуфастон) имам чувството, че така по дифолт си ги предписват?!?! Не може 90%  от бременните да пият хормонални лекарства без изследвания (специално на мен изобщо не са ми изследвали нивото на прогестерона преди да ми изпишат утрогестан)! Но както и да е... Дано само да си имаме едни здравички и живички слънчица...

Общи условия

Активация на акаунт