Минават бързо есенните дни, през МАЙ се сбъдват нашите мечти!

• 13 938
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нямаме брак... не трябва да се жениш защото родителите ти искат. Живеем в демократична държава. Да не си мюсюлманка, че вашите да ти казват кога и дали да се жениш... (не искам да засягам никого ако тук все пак има и такива). Аз не мисля, че един подпис ще скрепи съюза ни... той или си е здрав или не  е... Това са формалности. Относно документите и бюрокрацията - много по-лесно е да нямате брак (казвам го защото някой го беше изтъкнал като причина, че е по-лесно ако сте бракувани)... иначе трябва да представяте документи постоянно и двамата (напр. за майчинските трябва да доказваш и неговият доход колко е и т.н.)

# 91
добро ви утро.
и като иде реч за сватби, вижте какво ни пусна една от ноеврийските мами - така се е оженила нейна приятелка. много ме впечатли:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lora_nb/album?.dir=/864dre2&.s … =phLAKnFBpYV1M57Z

# 92
Добре Дошла seselby!

majceto
,
 ЕВАЛА  за сватбата !!!!
 Неочаквах да видя подобна сватба вече!

# 93
здравейте май-чета
как сте днес  Flutter
Yanche ,страхотна темичка си направила. Hug
относно сватбите моето мнение е  :Със сватба без сватба,  важното е да се обичате.... Grinning

# 94
  • София
dani:) благодаря но това е дело на Елфчето Simple Smile

# 95
  • София
Майче, сватбата е много яка!!! Определено ме впечатли  newsm10

# 96
оооооооооооо дааааааа, объркала съм се YancheJoy

поздрави на  Елфчето

спокойна вечер от нас

# 97
днес се зачудих какво ли ще обличам зимата като за връхна дреха. аправих няколко кръгчета по магазините с една другарка и нищо не си харесах. но пък купих червено палтенце за петрата. поне едната от двете си има връхна дреха.
а някой питаше за коремите - кога си проличавали. 'ми моя вече се вижда. днес даже ми направиха място в метрото. а си бях с дънки, не да кажеш с някакви бременски дрехи. явно наистина втора бременност скоро след една изкарана дава такъв ефект. малко ми идва раничко, защото тия дни вероятно ще с енамери някой , който да ме пита в кой месец съм, а аз ще трябва да си призная, че съм едва във втори  Wink
отивам да лягам, че детето тази нощ голямо мучене муча. а в 6 сутринта започна вече просто се наложи да стана. оф, дано да е лека и спокойна тази.

# 98
Ехеее. да ви кажа временно чао. Местим се с мажа от в нашия апартамент и незнам кога точно ще пуснем нета там, дано е скоро. Ще ми липсвате  Hug
mileeenka аз съм на мнението на майчето..да не ти пука от корема ако само това е проблема. Ако не, то вие си решавате. Ама извинявай какъв корем в 2 месец, даже айде в 3???? newsm78
Успешна седмица желая на всички и ни чакайте.Мен и приказчицата в мен... Heart Eyes

# 99
Да се похваля: днес казах на дъщеря си за бебето и тя беше много щастлива smile3521 Обясняваше как ще се грижи за него  smile3541и каза, че за къпането трябва да и помагам hahaha Каза, че ако е момиче ще я кръстим Малечка Joy

# 100
  • София
Здравейте!

Майче, и на мен вече е почнал да ми личи корема малко... Пак много различно, защото с Йоанна до четвърти-пети месец нищо не ми личеше и тогава м/у петия и шестия ми порасна рязко. А сега определено е различно!

KSI, твоята дъщеричка на колко е? Ние казахме на Йоанна още в самото начало и тя също много се зарадва (тя е почти на 3г.) Но от скоро е почнала да се прави на бебе - намерила си е залъгалка и като я прихванат лудите почва яко да я гризе  Joy , иска да я люлям като бебе, а веднъж ми изтърси, че искала пак да и купувам памперси...  Shocked Не знам, щом още сега ми прави номерца, представям си като се роди бебето какво ще е...

# 101
Дъщеря ми е на 3г 8м. Не й казахме от самото начало, защото имаме горчив опит/споменавала съм за това/. Предния път и бяхме казали и стана много кофти Cry Сега обаче корема и на мен започва да личи и очаквам познати скоро да започнат да задават въпроси. Все пак редно е детето ми да знае преди тях Simple Smile При първата ми бременност и на мен пролича чак към 5-ти месец, но тя беше безкрайно различна от тази. Преди повръщах от сутрин до вечер през цялата бременност и родих на килограмите на които забременях. Сега повръщам 1-2 пъти дневно и се чувствам доста по-добре newsm68
Хайдееее, няма ли някоя май-ка да се похвали, че чака близнаци?! Party

# 102
Здравейте, момичета!

Аз малко се позагубих, но ето ме пак.

Milenka, и ние с нашия татко не сме женени. Като му казах за бебо, се получи малко смешничко, защото той каза, че сега трябвало да се оженим. Аз му викам, ами тогава защо не ми предложи преди бебето, а той ми каза, че бил планирал първо къщата, после сватбата и най-накрая бебето. Аз пък му казах, че по стечение на обстоятелствата ще му се наложи да започне в обратен ред, хи-хи-хи Laughing Засега обаче още се офлянкваме с организацията.

Majce, ти уби всичко детско в мен!!! Как така ще си чупиш крака на връх сватбата си!  Леле-леле, но затова пък със сигурност имаш най-нетрадиционния спомен от празненството.
Както и да е, важното е че сега всичко си е на мястото, а пък може и на късмет да е било Simple Smile

А да ви разкажа, вчера бях при д-р Мазнейкова. Гледа ме на ехограх, но на този по-обикновения, незнам дали е 2D или какъв е точно. Оказа се, че бебо е даже с три дни по-голям в сравнение с гестационната си седмица. И сърчицето му тупка ли тупка, направо щеше да ми спука тъпанчето Joy. Е, докторката ми се видя малко надутичка, но това сигурно е част от имиджа й. Да ви се оплача, каза ми че съм имала миомен възел. Интересно, защо досега никой друг не ми го е откривал. За последно преди бременността бях на гинеколог през юли. Но по нейни думи не било опасно за бременността.
На всичкото отгоре ми се поскара защо пия Дуфастон и Магнерот при условие, че нямам никакви оплаквания и ми каза да продължавам само с Фолиевата киселина. Вие какво мислите, че аз нещо започвам да се обърквам??? А, и между 16-18 седмица ще ходя на биохимичен скрининг и фетална морфология, ужас!

Чао засега и пишете при вас какво ново....

Тони

# 103
Tony Bonbony , а ти наистина, защо пиеш Дуфастон и Магнерот, ако нямаш никакви оплаквания? Дуфастона е хормонален препарат и ако всичко си ти е наред не смятам, че е нужно да го приемаш. Изписан ли ти е от лекар?

# 104
  • София
Toni, аз също съм многооо съгласна с KSI!!! Не трябва да пиеш никакви лекарства ако всичко ти е наред! Аз пия утрогестан (също за прогестерон), но това е по лекарско предписание, заради кървенето. Ако знаеш в упътването му какво пише  Shocked Много е противопоказно и се пие само в краен случай. Така че в тоя случай Мазнейкова е права.

Общи условия

Активация на акаунт