Минават бързо есенните дни, през МАЙ се сбъдват нашите мечти!

• 13 941
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
и аз качвам себе си и домашните. нали на всички е ясно, че това са подбрани снимки - обикновено съвсем не изглеждам така  Mr. Green

# 76
majceto,
 ям си, ям си ... ама имам и откъде да свалям, че хормоните не ми бяха добре и се бях доста Animal Pig През дена съм на плодове и шопска салта с 1-2 филии хляб и вечерно време каквото наготвим с мъжО... после задължитетелно се почва с моркови, малко семки ( ама не винаги), снощи малко чоколадче...
 и от седмица си умирам за кока-кола -  дето не съм пила различно от вода от 3 години... купила съм си безкофеинова и така....

Аз веднага бих хукнала на среща, честно -  жалко, че не мога...

Ми не се ли побърквате, момичета, постоянно да чакате края на 12-тата седмица....??? newsm78
Аз бях чела това за 12-тата седмица, че произхожда , ако се случи нещо да не се "влиза' в хорските усти...ама едва ли някоя от нас би тръгнала при подобно нещо да  lalalala

dia_cat,
 от все сърце ти стискам палци да не са бъбреци, че ужасът е голям... пий колкото се може повече вода Hug

Balonesa

7 епруветки  #Crazy значи 7 шоколада трябва да изядеш Crazy
Нали знаеш поверието, че ранно като кажеш бебчо рано ще проговори Peace

tihabjala,
 ти питаш нас а не казваш ти как си? Hug

Eiphnh
,
 ей сега отивам да гледам албума, че аз нещо съм изпуснала  Mr. Green

Dana
мен гърдите не ме болят като в началото, ама на моменти като ги попритисна без да искам и вижда звездички дори ипосред бял ден Joy

Yanche, как се чувстваш? Hug

Dilirium
, чукай на дърво,ч е ми беше поотминало и сега пак ме подхвана Rolling Eyes

# 77
  • София
А такачка Simple Smile
Много се радвам, че ни се е понапълнило албумчето. Айде всички майки да се включат, че е много по-приятно като си пишем да имаме и някаква визуална представа Simple Smile

Звездичка, чакам ти да си със следващото албумче...

# 78
  • София
Май добавих всичко. Извинете ако съм пропуснала нещо. После ще погледна пак.

Малко по-добре съм. Днес и вчера не съм повръщала... Но пак ми се геди от всичко... И ужасно силно усещам миричми всякакви и ме дранят ужасно!!! Sad

# 79
Здравейте момичета!
Аз ще съм много кратка, че днес ми е доста зле - много ми се гади, не мога нищо да ям и вече повръщах сутринта веднъж....  Sick
Но много се зарадвах, че сте качили снимчици!!!  Mr. Green Така че и аз сега качвам!
Приятна събота и неделя и дано скоро да се отървем от това гадене и повръщане, защото едвам издържам вече!

bouquet

# 80
Zraveite pak:)
Az ne sym povyrnala nito vednyz dosega sy6to, no mi se gadi vsiaka ve4er i sledobiad i izob6to kato ogladneia Sick

Iskah da popitam? Vie vsi4ki li ste omyzeni? Nie s moito pate ve4e 6 godini sme zaedno i mislehme kraia na esenta da se ozenim. oba4e az zabremeniah:) i skoro si kupihme apartament i sega remontirame i obzavezdame i vsi4ki pari otivat za tova:(
A ne iskam da se zenia s korem i da ne moga da tancuvam i da piivam:( taka 4e..
Lo6oto e 4e mama mnogo myrmori po tozi povod- triabvalo da podpi6em pone dotogava. Vie kakvo mislite?

# 81
Здравей Милееееенка,

и аз съм почти като твоя случай с женитбата Thinking но засега удържам фронта. Нямам никакво намерение да се омъжвам с корем. Ако сме живи и здрави може на един по-късен етап да се случи случката Laughing Heart Eyes но всичко е мн индивидуално и си зависи от вас двамата какво искате, как го искате и прочие.... не ти помогнах много май, но направи това, което искаш, а не това, което трябва!!  bouquet

# 82
Заминавам в дълбоката провинция  newsm57 Animal Pig Animal Cow  animal085 и няма да имам нет през този уикенд. Приятни почивни дни на всички. По-малко повръщанка и повече хубави моменти. Чао от мен до понеделник.

# 83
  • Пловдив
Здравейте!
И аз качих малко снимки. Повече можете да видите тук.

Елфче, ами ти като фотомодел, бе кака!

mileeenka, ние се оженихме 2 години преди да се роди Мимито. Ама не виждам какъв ви е проблема да се ожените догодина, примерно. Че нямате подпис, и какво от това? Нали се обичате, ще имате едно малко слънчице. Сватбата може да почака, според мен.

Все се каня да ви питам, вие напоследък сънувате ли повече от преди? Една нощ не се е минала без да сънувам. Цели филми направо. Не мога да се наспя като хората. Ужас!
Засега това от мен!  Hug

# 84
миленче - а ти искаш ли да се омъжиш сега. не гледай корема. жени ли ти се? ако да - женете сес или без корем. ако не - недейте. за успокоение мога да кажа, че на моята сватба аз си счупих крака, така че и без да имам корем достойно си поседях и не бях във вихъра на танците Simple Smile а всичко става още по-нелепо, като добавя, че всъщност направихме купонджийска сватба в клуб, аз бях с костюм с панталон точно, зада мога да се вихря, имахме групари и жива музика, 130 човека се метляха доволно по дансигите, а само аз бях в позата на седящия бик от едно време нататък. така че - с корем или без, пак може плановете ти да се объркат. и в пирогов да те скъсат от подигравки  hahaha
елф-че - и на мен ми зле, та 2 не виждам. джвакам нек'ви ментови дъвки уж да подтисна позивите и не знам как ще удържа до довечера. а имаме и излизане по работа и съвсем трябва да се стегна.

# 85
  • София
Майче, разби ме!!!  Shocked На това му се вика невървеж... Как пък успя точно тогава да си го счупиш крака?!

Милееенка, според мен всичко си е до светоусещане. Така че решете с половинката точно за какво си мечтаете. Така ще ти е най-лесно да прецениш според мен.
Ние примерно и двамата бяхме много против "сватба" (б.р. мъжът ми е македонец и там обикновена сватба означава 300 човека и сто хиляди обичаи и бабини деветини). Няма да ви казвам свекър ми и свекърва ми колко бяха разочаровани от факта! Затова само се венчахме в манастир в Македония. Чак месеци след това подписахме в България... Аз също бях бременна като се оженихме Simple Smile

# 86
Милеееееееенка, ако родителското тяло много настоява, пък и за да улесните после процедурите с документите (чувала съм, че са малко по-досадни, ако родителите са без брак) - идете просто да подпишете. Пък догодина - красиви и с най-хубавото шаферче на света си направете църковна сватба и голямо празненство. Може и без венчавка, в случай, че не сте религиозни. Винаги може да се измисли един малък ритуал, който да замести този в гражданското.

Ако се спреш на варианта с подписването сега - препоръчвам ти залата на 3ти етаж в сградата на общината на ул. "Леге" № 6. Там е най-евтино, което е от значение, при условие, че няма да правите грандиозно празненство. Залата е малка, светла и приятна, а тържественото слово е особено приятно - без никакви баналности и клишета.

Е, вече стана ясно, къде съм се омъжила Simple Smile Оттам отидохме пеша в ротондата "Св. Георги" - в двора на президентството...

Бъди щастлива, както и да постъпите! Simple Smile

Мами, няма да съм он-лайн и аз през почивните дни, но скоро ще кача и аз снимка! Simple Smile

Бъдете здрави и хубави събота и неделя!

# 87
mileeenka,
 най- важното е вие да сте щастливи -  с брак без брак.... наистина няма значение Hug

Ron4eto, и да не се преработваш, ей! Hug

MamaGeri,
 каквото и да правя през деня вечерта го сънувам в разкрасен вариант и то толкова живо, че всяка сутрин се чудя дали все пак не е истина...даже един път разправям на моя нещо свързано със сън и той ме гледа ето така #Crazy... и вика това никога не е ставало Blush Blush Blush Mr. Green

majceto,
 е то карък, ама чак пък толкова.... Hug Hug Hug

# 88
seselby- София, 25 г., 23 май - първа бременност

# 89
ами', карък. напротив, даже весело беше в някаква степен. малко ме беше яд, че изпускам купона. наш приятел влязал в пирогов в нощта на сватбата си със сърдечна криза. че и халката му махнали, не помня защо. ето това е каръщина от класа. за това помогнали откачени гости като мъжа ми. добре че е било в ергенските му времена, че да не се червя дето не съм му свила сармите  Joy та, живо, казваше, че счупеният ми крак е изкупление на греховете на филков.

а за залата на лега и аз само добри неща мога да кажа. наши приятели миналата година един понеделник ни питаха дали сме свободни в сряда да ги оженим. бяхаме само 4-мата, като не броя петра в корема ми Simple Smile. двойката не искаше да плаща за музика, нямаше чаши, халки, не искаше ритуал - нищо - искаха само да се разпишат някъде и да продължат с плана за деня. лелката там като се сепна и като каза "как така без музика" - и музика им пусна, и ритуала не претупа, всички думички си каза, и служебни чаши шампанско им даде. а на финала слезе до входа на сградата, т.е. смъкна се 3 етажа, за да им излее менче с вода, за да им е всичко по вода. е, шашнах се, честно. но явно на жената много мило й стана. то, вярно, че бяхме странна гледка: бременна кума с фотоапарат, кум с камера в ръка, младоженец по къси гащи и булка с чехли, ама чак такава всеотдайност съвсем не очаквах. това беше изключителан сватба. поне за мен. много мило и истинско.

Общи условия

Активация на акаунт