Минават бързо есенните дни, през МАЙ се сбъдват нашите мечти!

• 13 922
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Dafni, при мен работата с кръвнорте групи е същата.Аз съм кръвна група АВ отрицателна.На приятеля ми не му взимаха кръв,защото при влизане в казармата са му правили цялостни изследвания и кръвна картина, та той е 0+. След 2 седмици ще ходя на вторият си преглед и ще съобщя на лекаря каква кръвна група е таткото.Може би ще се наложи да ми се бият специални инжекции,но лекарите са доста наясно с тези неща и спокойно(с мъничко притеснение) се оставям в техни ръце  Wink

# 166
  • UK
 majceto не съм ви писала понеже се оказа, че ми е овулация и лекарката каза, че е нормално да имам аномалии и силни болки поне този месец. За лентичката тя е на моята най- добра приятелка даже до нея съм написала името и. Мерси за гласуването и стискайте палци другия месец да дойда в Отчетни и първо на вас ще се похваля ако имам новини. Пожелавам ви лека бременност и много късмет  Hug   bouquet

# 167
Здравейте мами,
кажете ми как се справяте с лошото настроение?При мен положението е трагично,никога не съм била толкова кисела и нервна,направо ще полудея,със всички се карам и всичко ме дразни адски много,незнам какво да правя,дори и да се опитвам да се владея и да съм по-спокойна нестава.Мисля да питам доки за някакви успокоителни,защото така не може да продължава.Толкова чувствителна съм,че постоянно плача,та било то и без кой знае каква причина...А и отделно съм качила 3 кг и не мога да се понасям така CryКак ще се простя с хубавите и секси дрешки незнам,не мога да го преживея.Вие как сте,споделяте ли моето положение или при вас нещата са ок? Sad

# 168
  • София
Baby, изобщо не се шашкай - нещо съвсем нормално преживяваш. Хормони нали знаеш... Но успокоителни  Naughty в никакъв случай. Ще стискаш зъби и ще мислиш за бебчето. Мен на моменти също много ме хваща нервата и викам като луда на всички, дори и на Йоанна... Просто не мога да се контролирам честно!
А за 3-те килограма какво да ти кажа - свиквай Simple Smile Секси дрешките още дълго няма да ги носиш...
Така звучи много черногледо, но всъщност е прекрасно. Това са толкова малки жертви в сравнение с чудото, което ще се случи с теб. Вярвай ми, след като се появи малкото съкровище (само Господ да ни даде живи и здрави дечица) изобщо няма да ти пука колко килограма си трупнала или какви дрехи носиш.
Ако това малко те успокоява - със сигурност не си единствената, всички сме на тоя хал!  Mr. Green

# 169
бейби, какво ти пука за секси дрешките като с теб се случва най - хубавото нещо на света, а пък и за таткото ти ще си най-секси жената.....защото носиш неговото детенце;)спокойно, а настроението...индивидуално е,аз пък съм по - спокойна.Може би бях доста по - нервна докато се опитвах да забременея...и никакви успокоителни, просто мисли позитивно и знай че всяка негативна емоция и бебето я усеща..Simple Smile

# 170
Здравейте отново! Наистина е хубаво да се правят първоначалните изследвания навреме. Аз си викам какво толкова бързат, пък сегами звънна генеколожката и ми вика имаш гъбична инфекция  Cry. Обясни ми, че било нормално при някои от жените да се получава, които са с по-ниска иммуна защита заради промяна  в ph то, ама въпреки всичко ми стана много криво  Sad. То егати като не ти се гади и повръща друго щеда е.

Baby не се шашкай за лошото настроение. И примен е така. А сега пък и като имах повод,направо си го изкарах на приятеля ми- тойми вика не мога да те позная. Говориш като зомбирана Simple Smile

# 171
 HugАз миналия месец бях 46 ,сега съм 48 егати и съм сигурна 4е до края 6те ка4а поне 30 кг така съм 4увала за по слабите жени майната му;) Hugпосле пак 6те се оправим ааааа;) hahahaа за дрехите смятам да не си променям стила спортно елегантен- свежи анораци и яки спортни дре6ки 6те има винаги;) Утре с1м на изследвания моля се да не съм отрицателен рез. 4е каквато съм паника;) #2gunfire hahaha Heart Eyes

# 172
  • България
Момичета , относно боядисването на косата. Сигурни ли сте , че няма проблем. Някъде бях чела, че този въпрос все още не е изследван достатъчно и не смея да рискувам.  Но дано да няма проблем. А за подстригването - чувала съм , че не е хубаво , но това по скоро е от някакво суеверие ( ако някой знае какво е , да разкаже Wink) Докато в боята все пак има химия. Защо не пробвате с къна, тя поне  мисля, че би трябвало да  е по- безопасна.

# 173
Благодаря ви,че ме успокоявате мили мами Winkно незнам кога ще премине този период с настроението,дано само да е час по скоро..
аз съм в почти 7г.с ,а доки ме кара утре да ходя да потвърди сърдечна дейност на бебчо,кажете ми не е ли малко рано за това или?

reni 27 и аз съм чувала от суеверие,че не е хубаво да се подстригваш по време на бремеността,едва ли не така подстригваш късмета на бебенцето,но аз изобщо не вярвам на такива глупости,то по тая логика си представи в края на 9-ти месец на какво ще ти прилича косата...така че споко,подстригвай смело Simple Smile

# 174
знам че трябва да се правят на време тези изследвания, ама без направление- 80 лв...малко е скъпичко, не че няма да ги дам, но нали все чакам сигнал от докторката, а за гъбичките и аз съм притеснена защото съм податлива..а бях на море това лято и не съм се изследвала....Sadужас не че имам проблем засега...но каквато съм..прихващам всичко.Какво лечение ти изписаха за тази инфекция?

# 175
такааа - не се подстригвало, за да не срежеш пишката на момченцата и късмета на девойките. но аз лично не вярвам в тези неща. ако не се подстригвам когато е нужно, то е защото съм мърда.
боядисване - можело безамонячна боя, каквото и да е това. аз лично не се боядисвам и не разбирам дори какво съм написала. смислено ли звучи  newsm78
изследвания - ще си пусна моите след 12-та г.с. преди това не виждам смисъл. и без това едва го крепим човечето. да избутам лошите 12 пък после ще се изследвам на воля всеки месец. поне моята лекарка всеки месец искаше изследвания. и все от вена ми вземаха кръв. уффф
гъбички - с петра цялата си бременност бях гъбясала. не знам 'що така. непрекъснато нещо пиех, тиках и правих, и на финала пак бях с много гъби, не знам коя степен. явно наистина е до организъм.
килограми - свиквайте от сега. за сега аз съм -3.5 и не мисля да качвам повече от 10, т.е. имам аванс от 13.5 кила, считано от този момент.
дрешки - има супер секси бременни дрешки. лошо е не че качваш, а че най-често се качва неравномерно. няма да забравя една от нашите ноемврийски мами, която качи ок. 17 кила, но така и не й проличаха - изглеждаше супер секси и свежо. а аз имах пък само с корем. до последно можех да си нося панталоните с ниска талия. и, за да съм честна, трябва да призная, че по време на бременността си се чувствах най-хубава - не се притеснявах имам ли нямам ли корем, косата ми стана буйна и лъскава, кожата ми се изчисти - абе разхубавих се. дай боже и сега да е така.
настроение - твърдо конкурирам титаник. кисела съм и съм много ревлива и нещастна. но това е от хормоните. опитвам се да си обяснявам ситуацията, че съм крива, защото не излизам, а в същото време си давам сметка, че вече така свикнах да се търкалям и 'да се пазя', че и да можех да излизам вероятно инерцията от изминалия месец щеше да ми попречи. успокоявам се, че най-късно към 4-я месец нещата ще се регулират. и да не се оправят - ще дойде коледа и може малко да ми просветне.
мегитаHug

# 176
как си изкарах акъла......... преди 3 часа отивам да пишкам... и две алени капчици кръв на тоалетната хартия. не знам как не припаднах. след половин час - нищо. до момента - абсолютно нищо. на ежедневната превръзка - пак нищо. никакви болки. явно фалшива тревога. обаче още не сън на себе си.

# 177
 Здравейте! Много се радвам за тази тема. И на мен терминът ми е на 7 май и съм много щастлива. Това е първата ми бременност. На 26 години съм. Вчера ходих на преглед и видяхме главичката на бебчо, както и ръчичките му и крачетата. Вече е над 3 см и видхме и как тупти сърчицето му. Взеха ми кръв и урина както и влагалищен секрет и цитонамазка. Надявам се всичко да е наред. Иначе като цяло се чувствам добре, поне много щастлива. Не съм повръщала досега, но от време на време доста ми прилошава и ми се гади. Имам проблем със съня. Будя се нощем и дълго след това не мога да заспя. Пожелавам само хубави мигове на всички и добри новини.

# 178
  • София
Julie, дано да не е нищо сериозно!!!  Praynig Направо и аз си изкарах акъла.

Helena_1980 - Добре си ни дошла!

# 179
Stanella, и аз не съм си направила изследванията още. Ходила съм 2 пъти на ехограф да видя дребосъка, но утре смятам да посетя личната си лекарка и да си взема направление за гинеколог.
 Julie, може просто да се е спукало капилярче. Непременно отиди на лекар да те види, но не се притеснявай излишно!
И аз съм станала страшно раздразнителна и днес в работата ми избиха нервите Embarassed
За дрехите - мисля все още да не си купувам за бремнни, а да си взема на първо време някакъв панталон с ластик ако намеря такова чудо де. Иначе аз в краката съм свалила, а днес си преместих колана с 1 дупка навън  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт