Минават бързо есенните дни, през МАЙ се сбъдват нашите мечти!

• 13 920
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
изписаха ми Gyno prevaril - свещички три последователни дни

# 181
И аз предната бременност ползвах на няколко пъти гино певарил.

Да си призная, че заради тези суеверия за подстригване и други тем подобни ме е страх да отида да се подстрижа, а косата ми има нужда от освежаване. Та сигурно ще се престраша де.

Колкото до дрешките - сега нося дънки с ниска талия и панталони , с ластици отгоре, който си купих замата, защото от предната бременост ми останаха едни 7 кг с който се борих и нищо друго не ми беше удобно. Иначе дрехите в магазините за бременни са доста големи.Аз си бях взела от "Асита" дънки за 45лв и с тях изкарах.Доста бяха удобни. Но започват да стават чак след 5 месец. Имам познати , който си взимаха дънки и панталони за бременни от магазините втора употреба за по 10 лв.Решила съм и аз да отида да поразгледам какво дават там.

# 182
мира - ще не видиш във форума "обяви - продава"? там би трябвало да излизат разни бременски дрехи за х 5-10 лв.
поправка - сега виждам, че нямаш 50 мнения - вероятно при теб не излиза такъв под-форум.

# 183
Добро утро на всички:)Как спахте мами??АЗ със спането се оправям, но ставането....кошмар.И аз съм много раздразнителна, сутринта се навиках на съпруга ми, ...без да е виновен разбира се.И така много виновна се чувствам, а иначе съм голям злодей, но сега ...на моменти ставам ужасителна.През другото време пък съм дебилно спокойна. В работата вече нищо не ме нерви, оставила сам всичко там на самотек.Simple Smile

# 184
Здравейте и от мен! И аз да се наканя да пиша.
Ужасно много сънувам напоследък... аууу, а пък с наспиването - не мога да се справя. Ставането сутрин ми е абсолютен кошмар. Иначе съм си добре Simple Smile Вече почти не се случва да ме боли корема ниско долу, не ми се гади особено... Не съм особено уморена - като се сетя какво беше до неотдавна ...
Сложих си още една лентичка, защото доктора последно нали каза, че съм била в десета седмица - абе, за всеки случай  Grinning да си я гледам и нея...

# 185
dia-cat - мисля, че иде реч, че си бременна в 9 г.с., а бебето отговаря по размери (които не са най-точното нещо на света) на 10 г.с.. бременността продължава 40 гестационни седмици, считано от първия ден на последния цикъл. според този ден се определя и терминът. а колко голямо/малко "върви" бебето и кога всъщност ще родиш - дали в 38 г.с., дали в 40-та или 42-ра, това вече е друга работа. т.е. изчисли колко седмици са минали от този първи ден на последния ти цикъл и ще знаеш в коя седмица си. е, ако не помниш деня на последния си цикъл - топва е друга работа.
спането не е добре при мен. ставам мин. 3 п./нощ до вц-то и по някое време ми писва. като добавим и мрънкането на детето, то сутрин не съм най-свежото същество на света. а днес съм особено крива. така че няма да пиша много-много, за да не ви трупам с лоши емоции. 

# 186
Добро утро и от мен! Hug
От няколко дни насам за пръв път тази сутрин не се събудих към 4-5 часа, за да си поплача безпричинно. Дано и не ми се случва повече. Praynig
Днес се чувствам много добре, нямам киселини, не ми се гади, не ме боли нищо (дори кръста #Crazy) ... какво повече му трябва на човек?! Party

Мира, ти сериозно ли вярваш в тия неща със подстригването?! И аз трябва да ида да си оформя малко главата, не знам кога ... но със сигурност ще бъде доста преди май месец. Peace

Хубав и безпроблемен ден за всички! Hug

# 187
Majce,
благодаря за информацията. Да, сигурно си права... И на мен ми се видя чудно това, което ми каза доктора. А иначе май знам и точната дата на зачеване Simple Smile
Много е неприятно да не можеш да спиш, просто не знам как се справяш - ти си майка герой Simple Smile

# 188
добро утро:)
открих причината за кървенето. беше ме ухапал един комар по дупето (беше очистен незабавно) и бях разкървавила пъпчицата, която хванала коричка, пък коричката паднала..... баси... заради ква глупост се уплаших.
а днес се премерих.... и едно кило съм свалила даже!:) но корема ми става все по-огромен. ше стана слон:(

# 189
Здравейте, бъдещи май-чета!

Изглежда е почти всеобща нашата киселост и лошо настоение Cry
Stanella, и аз вчера такъв скандал направих вкъщи, че направо се чудя как не ме изхърлиха или как аз не изхвърлих някого. Таткото на бебо после ме гледаше учудено все едно, че съм полезно изкопаемо. Днес пък ми звъни и отдалече започва да ме пита "как си ?", "добре ли си?", "удобно ли е да говориш?". Сигурно си мисли, че съм полудяла:) Абе, накратко - яко бях яхнала метлата, но после изведнъж ми мина. Малко е кофти, защото така товаря околните, но това е положението Минке - и аз съм човек.

Вчера след дълго обикаляне на магазините най-накрая си закупих заветната пола на ластик Joy
Мале, ако знаета какви парцали и за какви пари продават, лошо ще ви стане.

Приятен ден и до скоро!

Т.

# 190
Привет и от тази сутрин:) Една приятелка, която наскоро роди ме посъветва да не се "самовглеждам" прекалено по време на бременността и да не се шашкам. Аз също кървях около 2 седмици (някъдето от началото на стария ми цикъл). Отидох на лекар и той изписа Дуфастон. След известно време - 2 седмици  и нещо спрях да кървя - но калпавия гинеколог какви ми ги наговори -  първо не ми видя бебето и ми вика - къде ти е бебето (беше около 5-6 г.с и нормално да не го види..), може би имаш кухо яйце.. ако до 3 дни не спеш кървенето ще трябва да те хоспитализираме... спри да ходиш на работа поне една седмица. и после вика- иди изпий 2л вода да направиш хубав мехур и пак ела. Докато направя мехура такова реване му ударих- звъннах и нашашках и бъдещия татко естествено.. после ме гледа на вагинален ултразвук и заключи - има шанс. сле след 3 дни.
Аз си тръгнах със свито сърце, после 5 дни не ходих на лекар, междувременно продължих да къвря( слабо и кафяво зацапване, но всеки ден по 3-4 капки). Отидох при друг лекар на частен преглед. Той видя бебето на багинален, чух му сърчицето, видях го как тупти:) каза ми че бебето се развива с нормални размери за г. с:) и се успокоих:)
Каза да не се притеснявам за кървенето, понеже е слабо и че много майки кървят, особено по-възрастните ( аз съм на 29 почти, не първа младост:)
Оттогава не съм ходила на лекар - утре отивам вече д апитам какви изследвания трябва да правя. Моля ви, пуснете ми линк къде мога д апрочета за феталната морфология, че нямам представа какяо представлява..
Хубав ден на всички - btw, niamam tyrpenie za sofiskata sre6ta sled 12 g.s:) daze i kry`ma moga da predloza;)

# 191
  • България

Каква кръчма , Милееенка , по-добре сладкарничка  Laughing

# 192
Абе колкото и да сме лоши татковците ще трябва да ни изтърпят, защото ние какво сме принудени да търпим.....не  е за разправяне.Аз обяснявам обстоятелствено какво ми е, за да не си въобрази някой /щастливия бъдещ татко/ че е лесна работа това.
Момичета искам да ви питам нещо, поне тези, които имаме проблеми с кървене, лежали сме си в къщи- майче знам че ти продължаваш да го правиш, но с твоето момиченце, не вярвам че си се отдала на пъъъълна почивка/все пак си иска доста грижи/- та какво ви съветват вашите доктори относно секса.Извинете за въпроса, не че много ми се върти това точно в главата, но все пак....от повече от месец, ми се разправят разни работи, като да ограничим контактите и аз дори да съм във форма ме е страх да не навредя на бебето. Искам да знам и вашето мнение.
А за срещата....много съм навита. В моя квартал /Гео Милев/ съм отскоро, не познавам майки, бременни или др. жени...само приятелите на съпруга ми, а моите дружки са  в Красна поляна - има ли мамчета около гетото?

# 193
миленка...аз във времето подходящо за кръчми вече спя втори сън, мй наистина по една пастичка няма да ни дойде зле

# 194
с петра бременносттами беше нормална - т.е. ставаше ми лошо, повръщах, но кървене нямах. въпреки това тогава доки каза никакъв секс поне до 12 г.с., когато ще каже може ли, не може ли.  сега изобщо не си правих труда да питам - ясно е какво ще каже  Mr. Green
кръчмички - че що пък пасти и торти - може по една пица, салатка, спагетки да врътнем. сега не мога, де, но тогава може и да мога  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт