За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 22 014
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Аз също искам да си ляга рано и като по-голяма.Мисля,че зависи и от родителите и ще гледаме все така да е.Ние с брат ми си лягахме рано до късно, поне до девет-десет годишни да не и повече.С изключение на лятото , когато бяхме на село .
Тони,супер ,честито!

# 256
  • София
,Тони,супер,тъкмо коледен подарък.
Да,Боб и аз така мисля,големия ще стане на 10 и понякога заспива преди с стра си даже.

# 257
И ние сме от късно лягащите😭....искам да заспива със Сънчо хаха има и такива деца значи 😱
Надявам се като започне да спи веднъж на ден да заспива и  вечер  по-рано ...

# 258
  • Пловдив
Аз съм от тези с безрежимни деца, имаше период, където заспиваше след полунощ, след това сам заспиваше до 21, сега е на моменти, но в общия случай да 23 е отнисъл плувката.
Иначе и аз чета книги, оправям нокти, маски на лицето/косата, абе не свършва живота при наличие на дете, трябва просто да влезеш в неговия ритъм и да си набележиш какво шскаш да свършиш, не винаги се получава, но не е и болка за умиране.

# 259
Аз съм от децата лягащи късно като малки. Не знам дали е защото не са ми правили режим или съм си такава. Помня предучилищна възраст, че даваха зоната на здрача и това беше последното предаване за вечерта. И до ден днешен трудно ставам сутринта и лягам 12, че и след това.

п.п. Това преди бебето де, сега съм угаснала най късно в 10,30-11. А имаше и в 9,30. ММ все ме подиграва... Joy

# 260
Не мисля, че спи до късно следобед. Обикновено до към 14-14:30 е станала. Даже е имало случаи да заспи преди обедното хранене, но пак да заспи късно вечерта. Приспивам я като чета книжки, опитвала съм се към 20:30 да легнем, но тя става и бяга от леглото. Ако угася лампите започва да плаче. Иначе ако нещо се разсея и е станало по- късно идва, хващаме за ръката и ме води в спалнята да лягаме и да четем книжки. Не заспива трудно, в рамките на 10-15 Мин е заспала. Чета 1-2 книжки, гася лампата и заспива, но просто трябва да е късно. Често заспивам направо с нея...

# 261
Честито, Тони. Лека бременност!
То и на мен не ми се иска късно да заспива, ама ще трябва да се променя режима. Мен просто ме мързи да стана с нея сутринта. Joy Иначе вечерно време гледам сериали или нещо друго. Спомням си, че като бях малка и като ме слагаха да си лягам в 20ч, се въртях до 23ч. Просто не ми се спеше. А майка ми като влизаше да провери дали спя, се правех на заспала. Та не знам дали е до дете, или до режим. Joy

# 262
Бобчи, дъщеря ми също я бе страх от пасатор,прахосмукачка, сешоар, но я пробвах след време и постепенно, сега дори се радва и ги тупа като приятели, например прахосмукачката,хаха.
Рокет, за боц беше питала, от моя опит на сила не става, ако няма интерес след време пак, при нас така се чудех кога ще прави знак Здрасти,чао , не че са ми супер важни, като й дойде муза ги научи за 1 ден и не спря да ги повтаря, с др неща е също така.Не сравнявам.Ето сега слиза и се качва от дивана, горда че може, преди можеше, но не искаше и като реши,че иска не можеш я спреш.

# 263
Тони, чак сега прочетох!
Честито и от мен!. Две дечица с малка разлика е много хубаво. И аз така искам, но заради някой здравословни проблеми ще трябва да изчакаюе с второто.

Miya, малкият тази сутрин цъфна в 05:30.
Не само ме мързеше, ами и едвам гледах. Добре че се смили над мен детенцето и след ядене и малко игра пак си заспа. Blush

# 264
Радвайте се на спящите си деца. Това си е голям късмет. Такива неща по 12 часа да спи на вечер никога не е било. Още от новородено спеше по 11.30 - 12 часа на денонощие. Дори сега, като поотрасна, удължи часовете с още един и спи по около 12 - 13 часа. А веднъж събудеше ли се, рядко заспиваше пак. В седмия месец мина на две дневни дрямки, сега в деветия от няколко дена прави една дълга двучасова дрямка за деня и това е. Днес се събуди 5 пъти по време на обедния сън, вчера 6.
Вечер изобщо нямам време за хобита или себе си, върша някаква домакинска работа и гледам до 10. 30 да съм в леглото, защото се започва будене по 100 пъти на вечер от зъби.

# 265
Прахосмукачката й е любимото нещо,върви опряна на нея и като изчистя я оставям да й се радва даже.

# 266
Ехеее, мерси момичета Heart Eyes
Овациите като родя, хаха

Иначе и ние искаме с малка разлика. И по-малка щеше да е, ама пустото секцио...

Иначе моето го е страх от сешоар и
 прахосмукачка. С робота отношенията им са на периоди. Абсорбатора го толерира на степен 1 или 2 само. Ще го израстат това.

# 267
  • Германия
tonid, честито и леко бременеене! 🍀

# 268
Синът ми е с 8 зъба, според педиатърката нямало нужда да правя нещо за хигиената им, но не съм ок с това. Вие имате ли идеи?

# 269
  • София
Накрайник или четка и безфлуорна паста.

Общи условия

Активация на акаунт