За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 90

• 21 607
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Аз пак да питам за това прочуто "Боц", на което се учат бебетата.
Има ли някоя майка, която не учила детето си на него?
Аз от няколко месеца тук-там го показвам на малкия, но не съм много последователна и съответно той не е научен да дава. Може и да не му е интересно, знам ли. Като цяло, почна ли да го "Боц"-кам не проявява особен интерес и често сам си насочва вниманието другаде.

# 91
  • София
Аз не съм,нито да махат за чао и да дават целувки.Да показват пръсти с години и да си казват името.

# 92
Бебето събота и неделя може да се води до спешно отделение, нали? Нещо го хвана вируса и цяла вечер спа неспокойно, плака на моменти, преглъща секрети и кашля.. И хрипти едно такова.. но температура няма.. Не би трябвало да ме отпратят, нали?

# 93
Няма да ви отпратят. Моето дете беше така тази седмица. 3 дни му слагах капки в носа след консултация с лекар. Но нямаше подобрение и мина на антибиотик, заради лоша кашлица. Сега е по- добре

# 94
  • София
Колко е голямо бебето?
Предвид ситуацията преценете,следете Т,прочиствайте нос.

# 95
В момента явно има много болни. Ние отидохме в часа на отваряне на лекарката и коридора вече беше пълен с хора. Над 10 майки с деца имаше.

# 96
На 6 месеца е. В сряда бяхме при педиатърката, имаше болни деца и явно от там.......... Той си "хърка" от малко бебе, но сега не може да насмогне да преглъща, киха, кашля.. а аз не знам как да му помогна, освен със сукане.. Rolling Eyes

# 97
Бебето събота и неделя може да се води до спешно отделение, нали? Нещо го хвана вируса и цяла вечер спа неспокойно, плака на моменти, преглъща секрети и кашля.. И хрипти едно такова.. но температура няма.. Не би трябвало да ме отпратят, нали?
Само един съвет - ходете в спешното само при наистина спешни състояния. В момента е особено опасно да се обикаля.

# 98
И двете ми деца минаха този ужасен вирус. Ако не е наистина спешно и моя съвет е да не обикаляте. Каката го хвана от училище и го предаде на бебето. Докторите те убеждават,че е Ковид и даже настояха да ме приемат в болница. Ядосах се и направих що имаше тестове и им доказах,че не е Ковид,защото го караха и имат антитела и двете. Отношението се промени и никой повече не спомена за болница. Бебето обаче го водих всеки ден да и чуят гърдите. Чисти са и,но мина на антибиотик вече.

# 99
Аз пак да питам за това прочуто "Боц", на което се учат бебетата.
Има ли някоя майка, която не учила детето си на него?
Аз от няколко месеца тук-там го показвам на малкия, но не съм много последователна и съответно той не е научен да дава. Може и да не му е интересно, знам ли. Като цяло, почна ли да го "Боц"-кам не проявява особен интерес и често сам си насочва вниманието другаде.
Аз също не съм го учила Anguished
Вашите деца махат ли бурно с ръцете като се радват?

# 100
Моето маха и трепери като се радва.
Баща й я научи на дай пет,а аз на махане без да искам.Все й махам и й викам здрасти като ме погледне и сега маха постоянно.И дай боц прави,един път пробвах и много й хареса и се хили много и го правя да се радва.

# 101
Ще се побъркам вече! Преди 2 седмици вдигна температура за 2 дни, 38,5-6 градуса. Нищо друго и нямаше. След 3-4 дни се появи хрема, пак за 2 дни мина. Снощи пак вдигна температура 38,8. Сега продължава да има, дадох Панадол преди час ама не я сваля. Никакви други оплаквания, единствено не иска да яде, но предполагам е от температурата. Не ми се води по лекари излишно. Чудя се дали може да е от зъби толкова висока. Има 2 резеца, които всеки момент ги чакаме да излязат. Подути са от няколко месеца, вече белеят ама не са се показали.

# 102
  • Г. О.
От педиатър знам, че такава температура не се вдига от зъби.

# 103
Моята дигна 39.4 преди и хукнахме в спешното естествено ни приеха в отделение...следете т.и ако има нужда в спешното.При нас казаха някакъв вирус 😕Давах Панадол също не подейства вкъщи.Дяйте свещичка или Нурофен.Дано се оправи....
Да като се радва ръкомаха 🙂
Аз я учих на боц,дай пет,вече да маха за чао, да дава целувка, не й се пляска много 😃баща й вика че била тежкарка няма да пляска на другите я  хахах

А баба й я научи да казва колко голяма ще стане и сега дига ръката нагоре и като й кажа голяма ще пораснеш и се кефи

# 104
Аз моето не съм го учила да дава целувка. Сега пък хептен , с мръсни ръце да си пипа устата.
Сега като се радва и тупа с ръка като да свири на барабани..до тук прави нож , дава 5 и гаси/ светва лампите като съм го вдигнала на ръце.

Общи условия

Активация на акаунт