Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Titanka тихичко честито и успешен финал 🍀

# 421
Титанка, тихичко честито и от мен !
🍀

# 422
Момичета, много ми е притеснено! 7 ден от трансфера, а имам болки като преди менструация. Имам усещането, че ще ми дойде. Трябва ли да зарежа всякакви надежди? Confused

# 423
Хора, на 11 ден от свеж трансфер на 3дневно дали е рано за уринарен тест 😔
..
Не че не го направих и е отрицателен, но аз да си питам какво мислите

# 424
Момичета, много ми е притеснено! 7 ден от трансфера, а имам болки като преди менструация. Имам усещането, че ще ми дойде. Трябва ли да зарежа всякакви надежди? Confused

Нормално е. Дишай дълбоко и споко.

# 425
Не губи надежда. И аз много често имах усещането, че ще ми дойде цикъла. Даже, когато прокървих, си помислих, че ми дойде. Даже днес като отивах до болницата  да направя кръвен тест ме беше страх, че ще ми дойде преди да съм направила теста. Днес ми е датата, но все още не ми е дошло. Дано и да не дойде 9 месеца. Имам предна бременност с бластоцисти, загубих едното ембрионче в 3 месец. Прокървих на два пъти много силно. Но надежда винаги има.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 20:56 от Titanka

# 426
Та.. Днес пуснах кръвен.. 12 ден е след трансфера - 101 е резултата. Добре ли е според вас?

# 427
Кате, супер е.

# 428
. Много ти лагодаря! 💕

# 429
Здравейте. Утре ми е 9 ден от трансфера на тридневно ембрионче. Мислите ли, че уринарен тест ще покаже? Шашкам се, защото ми се струва, че гърдите ми вече не са толкова напомпани. Да се тествам ли? Confused

# 430
Здравейте. Утре ми е 9 ден от трансфера на тридневно ембрионче. Мислите ли, че уринарен тест ще покаже? Шашкам се, защото ми се струва, че гърдите ми вече не са толкова напомпани. Да се тествам ли? Confused
Рано е още, по-добре изчакай.

# 431
Аз започвам с тестването от 10 ден на ембриона. В този случай е видно има ли имплантация или не. Това е мое мнение , не го налагам. А решението е твое, направи това , което чувстваш...живота е твой Wink
Късмет от мен !

# 432
Аз започвам с тестването от 10 ден на ембриона. В този случай е видно има ли имплантация или не. Това е мое мнение , не го налагам. А решението е твое, направи това , което чувстваш...живота е твой Wink
Късмет от мен !
10 ден от трансфера или 10 ден от оплождането? Blush

# 433
Късмет от мен !
10 ден от трансфера или 10 ден от оплождането? Blush
От оплождането Wink Правя кръвен. Ако има нещо правя отново след два дни. За сега 1 път имах успех да хвана имплантация.

# 434
Здравейте момичета. След дългото чаканеслед трансфер на 11 ден пуснах ЧХГ 256… а на 15 ден след трансфер на 5дневни повторих-1253. Уринен направих чак на 16 ден. Беше ме страх по-рано. И сега пиша със свито сърце, и страх и притеснение. Другата седмица съм на преглед и дано всичко е наред. Благодаря за подкрепата, която ми оказвате и пожелавам дъжд от бременни тестчета.

Общи условия

Активация на акаунт