Пролетта на прага чука, нови плетки диплим тука - юбилейна тема 100

• 42 527
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Вижте на какво попаднах в интернет 😀 Страхотна идея 😀

# 256
Да, хубава е, виждала съм най-различни такива идеи. Харесва ми и една за няколко кълбета в метален гевгир и крайчетата излизат през дупките на гевгира.

# 257
Мда, на вид е хубаво, а на практика кълбото никога не се размотава достатъчно гладко.

# 258
Плета на най-различни места.
Изобщо не мога да си представя да помъкна чайника с мен. За инстаграмене става Smiling Imp

# 259
Така е, а и тежи, от порцелан е, лесно може да се счупи. Аз ползвам кутия, или купичка, да не ми се търкалят, в зависимост от броя на нишките - за 9 бобинки, кутията ми беше по-удобна, за гранчета - купички.

# 260
Аз оставям да се търкалят, и котката се побърква Wink

# 261
И мойте се търкалят, а котката налита на куките 😀

# 262
  • Бургас
Аз една празна саксия, но съм виждала и плетено панерче и през клипс за банкноти се промушва конеца.

# 263
За непретенциозните отрязана петлитрова бутилка е идеална.
Аз имам метална купа

А за пътуване подобна чанта-плик с цип. Моя приятелка ми уши 2-3 размера.

# 264
тити , не мога да разчета добре, но май различавам правна литература зад купата ?

Аз не обичам да ми се търкалят, а добре, че нямам котка, да помага в плетенето. Joy

# 265
# 266
тити , не мога да разчета добре, но май различавам правна литература зад купата ?

Снимката е правена в кафене, кой знае откъде са книгите.

# 267
Еха, какви образователни кафенета. Аз няма да мога да изляза от такова кафене.  Simple Smile
Струва ми се ,че на №52 пише - Laws of England.

# 268
Да, това пише.
Кой каквото го вълнува. Аз харесвах музиката в това кафе. Веригата е Nero, не знам в кои държави я има.

# 269
Направих пробна поръчка от полски сайт с прежди - Kokonki Motki. Цените им, в сравнение с немските, са доста прилични, а цветовите им комбинации много ми харесват. Ще докладвам като пристигнат. Доставят и до Бг.

Тити,  започвам да ревнувам. Stuck Out Tongue Winking Eye  На твоето лого моралната полиция в темата изобщо не реагира.

Общи условия

Активация на акаунт