Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 764
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Ама на Башева като че ли й подхождаше повече/отдаваше й се повече такъв тип драма, отколкото на тази Сърчаджиева.
Ради явно все пак ще разбере истината.
Мира ми стана изключително неприятна. Дано все пак я върнат към онова усмихнато момиче, ама преди това ми се ще здраво да се опари като се е хванала с Фотевите неща.
Петмеза ми е много смешен. Всички ще съди за дискриминация 😂

# 541
Нещо са объркали двойката. Димова е само като за Тасев.
И на мен много ми хареса историята с бабата и циганката.
Наков вечно се чуди...

# 542
Не е вярно, че Наков вечно се чуди. Просто не му предлага човек от неговият пол😁. Я как веднага се нави да целува Захариев.

# 543
  • София
Димова би Норчето по слаба психика .
Е, Норчето след загуба на пациент се лекува със секс, а Димова с хапчета 😂

Да, историята с циганката беше много добра! 👍🏻

А Наков ще пристане - няма къде да ходи 😂

# 544
Наков просто иска сигурност, вече ме съмнява, че ще се оженят - друго решение ще намерят.

Залагам на Борис и Нора.

# 545
Като гледам промото май са разписали.
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2021-0 … jivot-utre/553195
Ето ви една снимка на сестра Надин от инстаграма на Наталия Цекова.

# 546
  • София
Хубава бе историята на бабата и ромката, хареса ми. И тази жена много добре си изигра сцените, по-добре от някои титуляри актьори. Срамота за последните.
Надявам се Наков да приеме, то е ясно, че ще е фиктивен, но по-важното е да се разбират и да няма драми. Нормално е да иска сигурност, защото Кирилов много лесно може да го отсвири. Иначе тя ми се вижда искрена и свестна.
Мирослава прекали, но и другите не са цвете за мирисане. Държат се нагло и надменно и неглижират административните си задължения. Иначе е ясно защо е това пресолване на манджата с образа на Мирослава. Същото сме го гледали вече няколко пъти през годините, сега дойде нейния ред просто.

# 547
Дяволо, Наталия Цекова е първата ромка завършила НАТФИЗ, и с второ висше, пак там, магистратура по Публична реч.

# 548
Мазов правилно й го каза. Те може да неглижират административните си задължения, но преди всичко са лекари и то едни от най-добрите. По-важно от лекар е да се изпълни административната работа, или да се спаси човешки живот?

# 549
  • София
Никаква идея нямах каква е, нито съм я гледал някъде, просто ми хареса как играе и то на фона на 80, 90% от останалите. Благодаря за разяснението.

# 550
Надявам се Наков да приеме, то е ясно, че ще е фиктивен, но по-важното е да се разбират и да няма драми. Нормално е да иска сигурност, защото Кирилов много лесно може да го отсвири. Иначе тя ми се вижда искрена и свестна.
На мен цялото това нещо с брака им ми е нелогично, защото Кирилова на теория може да офейка нанякъде дори и да са женени. От друга страна, ако при раждането той припознае бебето, ще има същите права над него, каквито и след подпис в гражданското. А искането тя да напусне работа беше тотално странно. Но така са решили да го отиграят сценаристите, така да бъде. Явно в този сезон ще оженим всички сингъли Joy

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 23:21 от Donna Paulsen

# 551
Мирослава не си ли пийна винце с Фотев ? Ако е така ....се е спуснала  по "пързалката" - нали е алкохоличка !
Не съм  чак толкова неграмотна , но ако Петмезов е бил "мъжът" , а Наков "дамата" /изобщо имат ли си определени роли в такава връзка или са взаимно заменяеми/  , нещо не ми се връзват образите . Наков изглежда  100 пъти повече мъж от него .
Започнах да се замислям за  такива неща на стари години Joy - сериалът от скука определено ме е "грабнал" .

# 552
На мен цялото това нещо със брака им ми е нелогично, защото Кирилова на теория може да офейка нанякъде дори и да са женени. От друга страна  ако при раждането той припознае бебето, ще има същите права над него, каквито и след подписва гражданското. А искането тя да напусне работа беше тотално странно. Но така са решили да го отиграят сценаристите, така да бъде. Явно в този сезон ще оженим всички сингъли Joy
Да, но ако не са женени, при раждането тя може да каже, че бащата е неизвестен и Наков е дотук.

# 553
  • София
Честно казано няма да се изненадам, ако са забравили, че е имала проблем с алкохола...

# 554
На мен цялото това нещо със брака им ми е нелогично, защото Кирилова на теория може да офейка нанякъде дори и да са женени. От друга страна  ако при раждането той припознае бебето, ще има същите права над него, каквито и след подписва гражданското. А искането тя да напусне работа беше тотално странно. Но така са решили да го отиграят сценаристите, така да бъде. Явно в този сезон ще оженим всички сингъли Joy
Да, но ако не са женени, при раждането тя може да каже, че бащата е неизвестен и Наков е дотук.
За тази цел Захариев ще изражда бебето - да контролира ситуацията JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт