Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 097
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И при мен трябва да дойде днес роклята, ама куриерът каза, че след 12.30 ще минава, а след 14.30 няма да има никой вкъщи, лошото е, че и утре по обяд няма да ме има. Иначе е много разбран, дано успее днес преди 14.30. 😀

# 166
Наистина са много бързи този път. И моите пратки пристигнаха.

И да попитам сега плаща ли се връщането и мога ли да върна едновременно няколко неща, поръчани от различни профили 😄

# 167
Калцуните ми идват...Гошето ми пратил смс.

# 168
  • Варна
Нещо не мога да се ориентирам с новата визия на сайта относно поръчките. Т. 2 е болдната и от "обработва се" или каквото там пишеше е променена на Изпратено, отстрани има дата 21.03. Следващата точка 3 "Изпратено" не е болдната, но срещу нея стои дата 22.03. В същото време нямам номер на товарителница. Що така? Последно изпратено ли е, не е ли, какви са тези дати...

# 169
При мен излиза така и като кликна върху проследяване, излиза и номер:

# 170
  • Варна
Странно, датите са същите, но няма бутон Проследяване при мен...

# 171
  • Пловдив
И моите банцки са тук, ам реших, че няма да дефилирам пред колежките Satisfied ако евентуално ми станат, де.

# 172
И аз току-що получих пантофите (обущетата) от петък. Няма изненада, защото преди бях взела 37, ама ми хлопаха и ги оставих за майка евентуално, сега взех 36 и малко ми теснеят , но ще се отпуснат. За 20лв съм доволна, прилично изглеждат и аз си се моткам с такива пролет-есен, удобни са ми. Друго не съм поръчвала и не чакам.

# 173
  • Sofia
Аз получих тези
Скрит текст:
Малко им бяга премиума по тъч линията, ама ще ги оставя. Дебнех ги доста. Като пантофки са иначе, кожата е мека. Категорично не заслужават редовна цена.

# 174
  • София
Ох, извинявам се за спама, ама детето нарисувало куриерът, че и носи роклята. Ще я изям. 😀

# 175
  • Пловдив
Облякох банЦките аз, ма нещо рязко ми падА настроението Confused
Горнището е супер, бикините тоже...та грешката е в мен Cry  Чудя се обаче дали наистина да не взема 44 р-р. Сега и 42 ми става, но големия ще ми е по-свободен мисля..

# 176
Айде сега Simple Smile
Малко ще се вталиш до лятото.

# 177
  • Пловдив
Айде сега Simple Smile
Малко ще се вталиш до лятото.
уф...а дано, ма надали Grin

# 178
  • Бургас
Според моя опит с долнища на бански на ХМ се разширяват. Затова преди носех 38н-р взимах 36н-р. Сега обаче се ошишках и ако не се вталя ще трябва и аз по голям номер да търся Blush

# 179
Зелената тениска с теменужки наистина на живо е много симпатична.
Това яке https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0801856007.html също е хубаво, не е проблем да се вземе и малко по-голямо (не е умалено, но може с номер нагоре спрямо сегашния, който носи детето).

Общи условия

Активация на акаунт