Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И на мен не ми начислява доставка, https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0939703003.html  каква е тази странна материя....много ми харесва, но се чудя за размер.

Аз си поръчах такава риза,  но в друг цвят. Ето тази - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0939703006.html
Материята е подобна на тънък сатен, много е приятна за носене. Размерът си отговоря.

Упс, грешка. Тази е моята - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0968618002.html

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 14:11 от Happy Mijjj ツ

# 286
  • Пловдив
Само не мога да разбера, защо в приложението като избереш даден артикул има и надпис за безплатна доставка и безплатно връщане, а реално не е така 😡
Скрит текст:
Безплатно е връщането до 31.03.мисля. Миналата седмица за първи път върнах поръчка и вчера парите ми бяха възстановени без да е удържана сума за връщането.
Моите фаворити изчезнаха след като мина голямото намаление и вдигнаха цените.
Напоследък се преориентирах към други магазини,  кaто about you и answear. Имат чудесни находки и редовни кодове за допълнителна отстъпка.

# 287
А отговарят ли си тези ризки? Тази, която показваш е същата май, просто е друг цвят

# 288
  • София
А отговарят ли си тези ризки? Тази, която показваш е същата май, просто е друг цвят

Да, отговарят. Но ми се струва, че тази с триъгълното деколте, е друга материя.

# 289
  • София
Писах им, че в приложението ми излиза безплатна доставка - та отговора беше, че това било докладвано и отстранено, трябвало да си деинсталирам и инсталирам наново приложението, като изтрия кеша, така ще съм виждала актуалните условия.
Преди това обаче някакъв Борислав, който в последствие ми писа,  звънял на мъжа ми, понеже съм дала неговия телефон заради доставките, та бях нахокана, че му давам телефона за тъпотии Joy - не знаех, че се обаждат честно казано..

# 290
Питам понеже в uk сайта пише, че са умалени, а в бг сайта пише, че са уголемени
🤷‍♀️🤣

# 291
  • София
Здравейте, има ли в момента код за намаление, освен този за нов акаунт? Имам в любими един клин, който много време не беше наличен, сега видях, че има всички размери. Аз съм от фенките на спортните им дрехи - детски и дамски, много са качествени и удобни.

# 292
Вчера имаше.
Днес не.

# 293
Ако някой има нужда от.ваучер за намаление 15% (важат до днес) да ми пише на лс.

# 294
  • София
Ако някой има нужда от.ваучер за намаление 15% (важат до днес) да ми пише на лс.

Удължиха срока им - погледнете на сайта Simple Smile

# 295
Днес изтичат. Свърши вече удължаването. Grinning

# 296
Ами те мойте са до 31.01 и удължени до 31.03...или има нещо ново?

# 297
  • София
О, може и аз да съм в грешка...извинявам се..

# 298
elena.topalova ,забранила си получавате на лс и не мога да ти пратя

# 299
здравейте, момичета  Flowers Hibiscus

Рядко пиша в темата, повече чета , но днес минавам да кажа , че съм приятно изненадана от ХМ. Октомври поръчах дънков клин на дъщеря ми, който е носен буквално 4-5 пъти, тъй като тя не е фенка на клиновете. Въпреки,че е  с паети пак не беше харесан. Миналата седмица в офиса и го бях сложила, и когато си го вдигна  се чу как материята се скъса. В нас като го огледах , горната част е като протрита и на доста места се е накъсала материята. Изпрах го и онзи ден го снимах, пуснах мейл, днес имах отговор и обаждане. Ще го върна, ще ми върнат парите + код за отстъпка и БД. Слагам снимки в скрит текст
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт