Пазаруване от HМ, тема 50 юбилейна

• 43 066
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Че техните дрехи са такива. Редовно хвърлям.

# 301
Брех!
Аз нямам досега изхвърлена тяхна дреха/обувки.
По-скоро е изключение.

# 302
Може и в мен да е проблема. Пера често и я почват да избледняват, я да се късат и заминават в коша. Точно стават като парцали.

# 303
  • Варна
И аз нямам съсипана дреха от ХМ, нито пък дребното.

# 304
Имам едни черни дънки, взимах ги скоро, и започнаха да избеляват по краищата... Много си ги харесвам иначе, нямам други оплаквания от техни дрехи. Но и аз пера често, едно обличане и в пералнята, ползвам и сушилня.

# 305
И аз не ги жаля за пране.
Нищо на ръка не пера, нито на ниски градуси, етикети не гледам. Цветно на 50, бяло на 60.
Избеляването по краищата за дънки е желателно даже Simple Smile

# 306
  • Бургас
Аз имам и добри попадения и не толкова добри. Но, честно си признавам, че взимам основно евтинийки Blush Преди 2 седмици с много яд хвърлих почти нови промазани черни дънки, слагани сигурно 5-6 пъти. При последното пране всички дрехи в пералнята се оказаха покрити с дребни черни миничастички - промазаното покритие на дънките от предната страна се беше изпонапукало и изронило на милиарди парченца! При нормално пране, на 40 градуса и то само от предната страна?! Като че ли отзад е друга материя, макар и на визия да са еднакви... 2 пъти се наложи да пера пак другите дрехи, че бяха целите набити с тези парченца Unamused Директно хвърлих за рециклиране дънките, без да имам очи да пиша и да се оплаквам, защото ги бях нацелила на супер цена в английския сайт и то преди месеци. Късмет - какво да се прави...

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 18:19 от bradata

# 307
  • Варна
Една съвсем нова пижама ще лети към коша.
Имам два броя от този модел,  поръчвам още 2 и без изобщо да гледам пера и обличам.
Първата ок, но втората я обличам и потъвам в нея.
Гледам етикета, моя размер, обличам пак, ама то толкова широко, че чак се набира като плисе това ти долнище.
Вадя другите и налагам - 3те са супер, а четвъртата с 3!!!!! Пръста по-широка.
Махайки я забелязвам и една дупка на горницата.
Е, това нормално ли е?

# 308
Може да направиш снимки, да напишеш това което написа и тук като обяснение, и да им я върнеш. Не мисля че ще ти откажат рекламацията.

# 309
  • Бургас
Получих си двата панталона и една лятна тънка блузка, която е уголемена. Поръчах М, получих я в ужасен вид пробвана и върната на топка в плика.

Дънките са много удобни и приятни, но защо крачолите надолу са като кюнци и изглеждам като Карлсон.
Белите са много сполучливи яд ме е че не взех и черни за 14.40.

# 310
И аз днес получих едни дънки,ужасно са ми къси,и крачола е мега широк.Не свободна ми не знам каква кройка е,ще връщам.Направо съм голям смях с тях.

# 311
Пристигнаха ми дънките. Тези от 14 лв дето бяха с намалението са ми малко широчки за моя номер, но няма проблем и ми се искаше малко по-дълги да са. Не мога да разбера на снимката манекенката пише над 170см че е висока , ама моите са за 170 пише, въпреки по-големия номер , ама ще си ги нося, иначе за парите са си супер-бял и черен взех.
Другите дето от 35 на 27 някъде отидоха с намалението са ми дълги и по-точни, малко като клин стоят. Много тънък е плата обаче, особено на черните, то летни, но... Взех и светлосини, харесват ми, ама дори и намалени малко...не си заслужават толкова.
Доволна съм обаче, приключих с панталоните за лятото, че и за другата година , да сме живи и здрави...няма да взимам.
Много ми се искаше някаква по-така ефирна лятна рокля да си купя. Да не се глади, да е широка, въздушна, да не прозира, свежи цветове..ако видя нещо такова на изгодна цена...друго не ми трябва.

# 312
  • Бургас
Фани моите бели са 42н- и са ми два пръста над глезена по приемливо е като крачола е тесен долу. Материята на черните като на белите ли е?

# 313
Maya_76, много ми хареса блузата, дънките също, перфектно се съчетават с нея.
Със здраве да се носят.
Аз също взех черни дънки, никога не съм имала досега, поръчах номер надолу, да видим. Не са дошли още.

# 314
Фани моите бели са 42н- и са ми два пръста над глезена по приемливо е като крачола е тесен долу. Материята на черните като на белите ли е?
Да , моите също са 42 номер, ама съм 170, до върха на глезена ми е, исках малко по-дълги, че си мисля по-дълги ми изглеждат краката ))
Черните са ми по-добре, същия номер, някак по-стегнати май, не знам, иначе са си същите и материята..не виждам разлика. Повече ми харесват на мен, но и бялото е супер, имах и нужда от бял за смяна, а пък цената...без коментар, напълно си заслужават.

Общи условия

Активация на акаунт