Модни консултации - 53

• 46 665
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
Много Ви благодаря момичета! Откакто следя темата получавам вдъхновение да разнобразявам, иначе, скучния стил!

# 166
Следващият път просто дай повече информация около въпроса ти, защото "с какво да нося зелени сандали", например, на всички им говори различни неща. ❤
Успех с разнообраьавснето на стила ти! 🌷

# 167
В момента стреляме на сляпо. Нито знаем как изглежда, нито какво харесва Simple Smile.
Вее едно да ви кажа търся си рокля ква да е?

Ангелова 17, всеки отговаря на това което иска. Никой не е задължен на другия.

Савова, това казах и аз! Въпросът ми беше друг, очевидно не го разбирате, а отново тръгвате със заядлив тон на някого, който отправя абсолютно добронамерена дискусия.
Споделям снимка:

Не търси под вола теле ся!
Обикновено хората не отговарят когато въпроса е зададен неадекватно, и не им се занимава да задават допълнителни въпроси.
Пък аз не се заяждам, а просто се опитвам да пиша в тъмното с една ръка, докато с другата друсам дупето на детето Joy.

Нямам сандали в розово злато, но имам нещо като бронзови или старо злато. Нося ги с една чанта в цвят taupe.
Всъщност тази чанта я нося с повечето си обувки/сандали.

# 168
  • Street of Dreams
Много си груба, Савова. Толкова малко мили хора останаха като това момиче, дай сега да ги хокаме.

Въобще не съм видяла питането аз.

Имам подобен цвят обувки, но велурени, тоест матови. Нося ги с тъмносиня чанта в син металик (нещо като матов лак). Харесва ми съчетанието с екрю, много е нежно. Също и с петролено. Чанта от няколко цвята също ще е добре, но да е велурена, тоест да не е лъскава като тях.

# 169
# 170
Аз съвсем чистосърдечно си признавам, че като видя подобен въпрос и почвам да давам заето, защото нямам никаква информация какъв е личния стил и предпочитания и лайфстайл на питащия.

Когато пита някой, за който имам визуална представа или поне имам спомени какво е писал за себе си има шанс да ми просветне някоя лампа или идея Simple Smile

Иначе мога да покажа просто принципни съчетания със сандали в подобен цвят, които ми харесват на мен...

Скрит текст:
Хахахаха, някой ми е лайкнал пост, в който имам снимка със черни сандали с бели подметки... сори, мацки, но това е моята идея за селфи Grinning

Между другото това са брутално удобни ECCO сандали с които без проблем се минават 20+ км.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 03:29 от Agent Provocateur

# 171
Още веднъж благодаря за идеите! Наистина си давам сметка колко общи понякога са въпросите ни към хоря, които не ни познават!
Та, по принцип в ежедневието ми се налага да съм по-елегантна, но лятото това правила отпада! По скоро наистина въпроса ми беше за принципни цветови съчетания, тъй като в гардероба присъстват бяло и черно основно. Цветовете са мен за цяла нова наука, а съчетанията, които предлагате тук са много смели и интересни и никога не биха ми хрумнали!

# 172
Аз аз аз бях 😁 Гледаха ми се снимки и се намушках по темите и кой да видя - агент черната сандала 😉 Може ли да видим с каква чанта са съчетани 😆

# 173
По скоро наистина въпроса ми беше за принципни цветови съчетания, тъй като в гардероба присъстват бяло и черно основно. Цветовете са мен за цяла нова наука, а съчетанията, които предлагате тук са много смели и интересни и никога не биха ми хрумнали!
Ето тези предложения ужасно ми харесаха - с бяло и тъмно синьо , както и със сливов цвят! Разкошно!!!
Относно цветовете - моите "топ" за комбинация с розово злато са светло розово (пудра по новому), цвят слива и бяло. За още цветово вдъхновение виж скрития текст.

Аз аз аз бях 😁 Гледаха ми се снимки и се намушках по темите и кой да видя - агент черната сандала 😉 Може ли да видим с каква чанта са съчетани 😆
Хахаха, ето кой вършее по темите и ми лайква стари постове Simple Smile Мерси!

А за чантата - освен фотораницаta сега ще се опитам да намера снимка на конкретното чанте, с което ходeх по туристически места преди 2-3 год... имах го в два цвята - този монохромен и един във топла разцветка. Първата я подарих, втората я върнах, защото и се разпори подплатата на 3-тата седмица и аз побеснях Grinning

# 174
Жестока си, както винаги 💐

# 175
Аз моите два чифта сандали rose gold ги нося с двете чанти от снимката, с по- златистите и други съчетания съм правила- с тъмносиня чанта на червени цветя и червена рокля .

# 176
Жестока си, както винаги 💐
Съвсем не! Особено пък на път, особено пък помъкнала камера и обективи и с мокра коса, омотана на кок...
Преди няколко години един бивш колега ме беше снимал как към се пльoснала по корем на софийския паваж, обута в бял ленен панталон и снимам щерка му, която беше абсолютен бонбон и ме беше публикувал във ФБ. Забавното беше, че на никой не му се видя странно подобно поведение от мен Grinning

... на тези чанти най-много харесвам факта, че спортната лента може да се маха и се превръщат във "елегантна версия" за вечеря. Продават се с 2 вида дръжки.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 14:48 от Agent Provocateur

# 177
Розово-златните равни сандали ги виждам добре примерно за boho chic тоалети, комбинирани с разни по-хипарски чанти от естествени материи, за да се разсее шукаритетния момент. И аз бях нагласила за показване кръгла сламена като от първата снимка на Агент. Или някаква от естествена кожа.

# 178
Според мен тези розово - златни сандали вървят с всичко. И чантата не би следвало да се съобразява с тях, а с останалото облекло. Някои примери:

# 179
  • Пловдив
За сандалите бих заложила на цвят близък да тях, обичам обувките и чантите да са ми в тон.

Общи условия

Активация на акаунт