Модни консултации - 53

• 46 673
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Sisli, от къде е лилавата рокля, която си показала? На мен страшно ми харесва Heart Eyes
Показах я като пример, не е от онлайн магазин. От моден руски сайт я копирах. На мен също много ми хареса, ако намеря нещо подобно бих си взела без да се замисля.

# 196
  • Някъде по Дунава
Добър вечер. С чанта в какъв цвят различен от цвета на сандалите да съчетая тези сандали.

# 197
  • Street of Dreams
Добър вечер. С чанта в какъв цвят различен от цвета на сандалите да съчетая тези сандали.

Плетена бохо чанта. Гледах из големите вериги.

# 198
С нещо такова като цвят:

Но според мен всеки цвят би се съчетавал с тях, даже и пъстри чанти.
Или такава:

# 199
За сандалите, може и една плетена чанта да стои добре.

И една платнена, като вариация.

# 200
И аз съм за сламена чанта, с акцент в цвета на сандалите може би...

# 201
Аз някаква такава чанта в подобна разцветка бих избрала: https://images.app.goo.gl/nDrHEPvV844RBJzb9

Тия плетените чанти са ми ужасяващи, ако не е някаква кошница за пикник.

# 202
  • FRANCE
Здравейте. Бихте ли ме посъветвали за пролетни обувки с 4-5 см ток но които могат да се носят с чорапи Hug . Мразя го това преминаване към затворени обувки от  ботуши.  На равни обувки не ми е удобно. Затворени не мога да нося на бос крак а разните му там мини чорапчета са ми мъка. Все нещо стърчи от някъде и ми е грозно.  Много благодаря

# 203
  • в Кошера
madame, ток, удобство, с опция за чорап (скрит, но удобен или показващ се)... и не на последно място да изглежда добре, разбира се:

Скрит текст:

# 204
Здравейте. Бихте ли ме посъветвали за пролетни обувки с 4-5 см ток но които могат да се носят с чорапи Hug . Мразя го това преминаване към затворени обувки от  ботуши.  На равни обувки не ми е удобно. Затворени не мога да нося на бос крак а разните му там мини чорапчета са ми мъка. Все нещо стърчи от някъде и ми е грозно.  Много благодаря

Пролетта спокойно могат да се носят фини ботички:
Скрит текст:

И сандали с чорапи. Sunglasses Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 09:55 от Sysly

# 205
  • Някъде по Дунава
Благодаря за предложенията за чанта. По принцип сламени не харесвам, но ето тази от Обувки.бг ми допада, но пише екологична кожа. Харесва ми и идеята за тюркоазената чанта.

# 206
Момичета, моля за съвет!
Разчитам на вас, като врели и кипели в модата. Аз съм човек, който не се води по модни тенденции. Нося каквото харесам за моята фигура, а тя е ... особена.
От дълго време харесвам поли плисе, но така и не намерих "моята". Сега уж се спрях на модел, но дали им мина модата Thinking. Не че това ще ме спре да я нося, ако се харесам с нея...но ако все още са актуални, ще се чувствам по-добре.
Конкретно съм си паднала по този модел. Мисля да пробвам съчетание с бели обувки. Сакото не е моето облекло и отгоре мисля да е дънково яке - класическо синьо или бяло (ако харесам модел).  С какви други обувки смятате, че би била удачна тази пола?
Скрит текст:

# 207
Два варианта:
- ако краката/глезените изглеждат добре с каишка

# 208
Благодаря, за разясненията за дънките! Това за талията ми беше убягнало. Вече се ориентирах какво да търся.

# 209
Момичета, моля за помощ.

Дъщерята си хареса тези обувки Адидас

https://www.obuvki.bg/obuvki-adidas-tensaur-k-s24033-ftwwht-cbla … dTN7wu8mdykChskao

Накарах я да си измери крака, че не ми се занимава с връщане, като последните и маратонки са 36ти номер.
Тя измерва, а после и майка ми - размер на крака 23см.
Според таблицата трябва да поръчам 37 1/3, че даже и 38ми номер.
Може ли по-запознатите със спортни обувки и конкретно адидас да споделят инфо.

Общи условия

Активация на акаунт