Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 36

• 53 470
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Ооо, уникална е! Просто уникална. Няма скоро да я сменя. Най- фината и копринена.

# 526
Сега в cultbeauty има 20 процента намаление на грим продукти ...
Поръчах и пудрата на  laura marcier - оригиналната насипна, надявам се да ми допадне.
Много ми е любима и на мен - поднових оригиналната и в също взех и в цвят малък размер Simple Smile Реших да пробвам и Хидратиращия праймър на марката - очаквах малко повече от него...
Отнесох и малък размер на ITcosmetics CC крема в тъмен цвят ( за летния тен който тази година незнам дали и кога ще направя ) въпреки, че ме предупредихте че не е много подходящ продукт за суха кожа - с по подхранващ продукт като основа много ми допада как се държи
М/у другото може аз да съм единствената заблудена, но да кажа, че cultbeauty начислява такси за доставка до БГ
След последната ми поръчка през май ( мах код за намаление за РД ) го установих, и се преоринтирах към поръчки през немски сайтове.

# 527
  • София
Как така начислява такси? Изненада ме. Всичките ми пратки са със стойност 0 за шипинг 🤷🏻

# 528
И аз се сдобих с оригиналната и глоу версията на ЛМ относително скоро.От толкова пудри и продукти почвам да губя идея кое как се дъжи само за себе си...

# 529
Как така начислява такси? Изненада ме. Всичките ми пратки са със стойност 0 за шипинг 🤷🏻
Извинявам се, подвела съм себе си и вас Disappointed
SUBTOTAL£61.00
PROMO CODEBDAY-AKZE
DISCOUNT (BDAY-AKZE)£9.15
GRAND TOTAL (EXCL. TAX)£43.21
TAX£8.64
GRAND TOTAL (INCL. TAX)£51.85

# 530
  • София
Хубавици, някоя от вас дали има отзиви за Lumene Invisible Illumination? Със сигурност не е за топлите сезони, поне при мен, когато лъсвам от нищото, но пък интересно ми изглежда за по-хладно време.

# 531
Така с мазна кожа съм, изключително бледа. Неутрален подтон. Искам нещо матово, но да не е тежко, за да си го нося през жегите и ежедневно. Пробвах Le teint ultra - 12 Chanel. Перфектният цвят, но ми идва тежък, труден за разнасяне, бързосъхнещ. По настоящем имам отливка на Dior Forever цвят 1CR. Нямам мнение още за него. Купих си универналната непресована пудра на Шанел с идеята, че ще я комбинирам с ФДТ на Шанел, ама нещата не ми се получиха. Някакви препоръки?

# 532
Това, което ‘изписвам’ на всички- urban decay stay naked. Лек, колкото повече го носиш, толкова по-хубаво стои. Компактния ФДТ пудра на Make Up Forever; новата ми изключително лека любов на Pupa: Wonder Me. За мен не проработи кой знае колко добре, но вземи за проба и Фенти eaze drop. Сигурна ли си, че си неутрална, а не розова? .

# 533
Сигурна ли си, че си неутрална, а не розова? .

Bella Nia, аз не знам какъв цвят съм като подтон, неутрална или? Питам тъй като ме видя.
Да споделя за face and body на Mac. Доволна съм от ефекта на гладко и свежо лице. Но не ми издържа за цял ден. Дадоха ми отливка на по покривния Studio sculptor, но още не съм го пробвала. В последно време съм с тонирана слънцезащита и без желание за спирала дори.

# 534
Ами не съм сигурна, но по-скоро съм към неутрална. Цветът на Диор ми стоеше по-розовеещ спрямо този на Шанел. Но бузите ми имат нещо розово. Нямам много време и достъп до магазини - разполагам с един Дъглас и Прити шоп, а наистина ми се иска да пробвам, за да си улуча цвета.

# 535
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате място в Пловдив където има добри консултанти и могат да ми помогнат за избора на ФДТ?
Вече съм се отчаяла, защото не мога да намеря подходящия цвят/тон за мен. Мисля, че част от проблема е в разликата м/у цвета на лицето и шията, която при мен сякаш е значително по-голяма отколкото при нормален човек.
Без грим положението е подобно като на тази снимка:

# 536
Illlzy, Диор и специално Форевър, оксидира поне тон, оттам в този CR подтон- става доста розов. Шанел си има леко розов подтон, не е точно неутрален, аристократичен оттенък.  Аз Шанел не мога да нося- нямат подтон за мен. Така- от Прити и Дъглас, нещо леко, дълготрайно и матово, което според мен ще ти лепне е Ланком teint Idole, но в Nude варианта. Спогажда се и с пудрата на Шанел. Другите, които бих погледнала са guerlain lingerie de peau- течен и компактен, като вторият е чудесно заглаждащ на пори. Виждам и че има онлайн Urban Decay stay naked, но не знам дали св предлага във физически магазини.
Bella Pink Dress, топъл подтон си дарлинг, има жълто в теб. Освен ако не си била с някаква странна светлина, когато се видяхме на видео и на снимките, виждам ти и вените на 2 от снимките, които ми прати. А face and body те накарах да вземеш заради свойствата му да се смесва чудесно и да изглажда с други ФДТни/тонирани продукти, които имаш. Смеси го и го пробвай така Simple Smile
Rocket, моето лице и тяло също имат огромна разлика, защото лицето ми остава бяло, а тялото има сериозен тен. Според мен вариантите са 3:
1. Селф тен на тялото
2. ФДТ, който да съответства на цвета на тялото, а не на лицето.
3. ФДТ в цвета на лицето + кънсийлър/пудра, нанесени стратегически на лицето така, че да има по-естествено преливане. Коя от опциите ти допада и в кое се затрудняваш при избора на ФДТ?

# 537
Nia, благодаря за отговора!
При мен е обратно, лицето е по-тъмно от тялото.
Мисля, че точно тази разлика много ми пречи в избора на ФДТ, защото това, което стои добре на лицето ми, идва прекалено тъмно за шията и съответно не може да се прелее.
И обратно, това, което подхожда на цвета на тялото, стои неестествено светло на лицето ми.
Иска ми се да си взема по-скъп и хубав ФДТ и даже съм се насочила  към Estee Lauder Double Wear, но ме притеснява, че ще дам не малко пари, а накрая пак ще се окаже, че цветът не стои добре.
Засега съм се спряла на Loreal True Match и то не защото ми харесва като продукт, а защото успях да намеря максимално подходящ цвят - 1D/1W. И все пак, за моите 34 години ми се иска малко по-хубава козметика да ползвам. Simple Smile

# 538
Rocket, по-скъпото не винаги е хубаво. И това го пиша аз, влюбена в LaPrairie ФДТ (старата версия), както и доста, още по-скъпи ФДТни. Излизат ми пъпки от Лореал, но ми излизат и от ЕЛ ДУ. Плюс това зависи каква е кожата ти, ДУ определено не е най-подходящото за доста дами над 35 да кажем.
На Лореал пробвала ли си Fresh Wear?
Относно лице/тяло, със стратегическо изсветляване на места чрез кънсийлър, може да ‘прелеем’ цветовете по-плавно. Мога да пратя малко снимки на лично какво имам предвид, но идеята е, че може да носиш по-непокривен ФДТ или изобщо да пропуснеш ФДТ на цяло лице, а да нанесеш по-светъл кънсийлър (или ФДТ) само в областта на челюстта, под скулите, в средата на челото, под очите. С добро преливане, твоята кожа изглежда като естествен тен, а тялото визуално не изглежда като чуждо до лицето ти. Както се използва бронзър, за да добавим цвят и често да доближим цвета на лицето до този на тялото, спокойно можеш да направиш точно обратното и да изсветлиш участъците, на които не бихме сложили бронзър

# 539
  • тук и там
Така с мазна кожа съм, изключително бледа. Неутрален подтон. Искам нещо матово, но да не е тежко, за да си го нося през жегите и ежедневно. Пробвах Le teint ultra - 12 Chanel. Перфектният цвят, но ми идва тежък, труден за разнасяне, бързосъхнещ. По настоящем имам отливка на Dior Forever цвят 1CR. Нямам мнение още за него. Купих си универналната непресована пудра на Шанел с идеята, че ще я комбинирам с ФДТ на Шанел, ама нещата не ми се получиха. Някакви препоръки?
Аз съм със мазна кожа и за сега най-много харесвам Teint idole  ultra wear на Ланком.
Имам само светли цветове,мисля да купя за лятото някой по-тъмен.

Аз съм в издирване на добра слънцезащита,за под ФДТ.Или пудра,но не тип ФДТ каквито са обикновенно слънцезащитните,а прахообразна.Има ли такова чудо?
Ползвам на Кларанс един слънцезащитен-драй тъч ,купих на ла Рош също,но мацайки отгоре ФДТ и пудра,и необновявайки на всеки два часа,само се водя май"със някаква защита"..Последно си купих една уж "база"-SUN PERFECT HIGHLIGHTING PRIMER FACE SPF 30  .

Първо-оказа се че има цвят и придобивам странен цвят-лъскаво-бяло-бежаво-розов..Rolling Eyes Второ -много мазнее,и трето-като се сложи друг продукт -като ФДТ,много се отежнява грима . С други  думи- не съм доволна! Общо взето не знам как и  да го ползвам този продукт ,а дадох едни 40 евро ,и то само заради слънцезащитният фактор..

Общи условия

Активация на акаунт