Деца от всички страни, добре сте дошли- 11!

• 33 729
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Къти, да ти е жива и здрава, голяма чаровница!!!!

Ние уикенда бяхме с караваната из природата. А. отново беше прасенце! И няма отказване от това сучене!!! Крещи, бие ме, дере бе, даже ме и рита, само и само да получи заветната ц**a Flushed
И на каква възраст е това дете с характер? Хихи, сладур.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 15:39 от cardhu

# 526
И аз мисля, че няма скоро да излезнем от това положение, но по-скоро предполагам ще отменят мерки по политически причини.

Сноуче, къде ще си сложите Джонсън? Имай предвид, че тук в Италия не може. Не слагат под определена възраст дори и ако искаш.

# 527
  • MI
Ася, на колко беше госпожицата? Няма три още, нали? И при нас е същото положение с кърменето.... Cold Sweat

# 528
Якамоз, аз мислех в Италия. Учидваш ме, че не може. Дали, ако говорим с лекар да обясним, че вече имаме две дози Спутник, няма да ни даде някаква бележка? Иначе ще трябва да бием Модерна или Файзър, но ще чакаме много време за Грийн пас Sad А и все пак за една година да си бия 4 дози ваксини, колкото и да съм про-ваксър ми е малко притеснено Cold Sweat

И моите деца бяха така с кърменето, но като ги отбих забравиха на първата седмица. Обаче бяха на 1.5 г и не помнят, колкото 2-3 годишни деца. С тях предполагам е по-трудно. Имам тук една позната с дете на 5, все още й дава да суче вечер, защото иначе реве и не иска да заспи Expressionless

# 529
  • MI
Сноуче, в някои региони можеш да избираш ваксината, прояви при вас как е. В Лацио поне преди можеше, защото много го дискутираха. При нас не може.

За жителите на Сан Марино има изключение от грийн пас ако са ваксинирани със Спутник, случайно ми беше попаднала информация. Провери според мен не може ли и за вас...

# 530
Къти, да ти е живо и здраво порасналото момиченце!

Във Франция, ако докажеш, че си боледувал от ковид, инжекцията (пфайзер или модерна) е само една.

Включвам се малко, защото имам ужасно много работа, дано да оцелея тази седмица...

# 531
След онзи случай с онова момиче от Сестри спряха възможността за избор на ваксина. Отиваш в центъра и там решават какво да ти сложат. Според мен пробвайте да пишете на асл или министерство на здравеопазването и питайте дали ще ви признаят двете дози спутник.

# 532
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Карду, малката е на 2,4г

В Германия се опитват да убедят хората да се ваксинират и мисля няма проблем с избор на ваксина.
Какво е станало с момичето от Сестри?

Бюти, успя ли да намериш работа?

# 533
Ехей, Ася, тя като Крали Марко. Да е здрава като него.

# 534
Карду, малката е на 2,4г

В Германия се опитват да убедят хората да се ваксинират и мисля няма проблем с избор на ваксина.
Какво е станало с момичето от Сестри?

Бюти, успя ли да намериш работа?

Ами разви много тежка тромбоза на мозъка мисля че беше и не успяха да я спасят. Но в последствие се оказа, че имала някаква патология, не помня какво точно, за което не са казали на лекарите. Тогава можеше да избираш вида ваксина и понеже имаше много количества астра зенека, доста млади хора бяха решили да се ваксинират с нея. След този случай спряха изцяло астрата за млади хора и даже тези, които бяха направили първа доза ги накараха да св ваксинират с файзер или модерна, а в последствие решиха да разрешат на тези които са взели първа доза астра да приключат с нея, но само те.

# 535
  • Наблизо
Здравейте!
Къти,много е красива рожденничката!Да ви е жива и здрава!
Ася,да работя в момента..по заместване и пак трябва да търся нещо като свърши след 4 месеца.Гледам да не го мисля,защото много съм се сдухала на тази тема.Много се уморих да съм тапа на всякакви дупки.Искам и аз да съм някой,освен ''заместничката на''.
Трябва и да мина на втората сесия за защитата на дипломната ми,защото журито каза че съм извън  темата.
Днес преживяхме инцидент.Ходим с колело до гледачката и малкото е в седалка отзад.Днес слизам от колелото и се пресягам да затворя вратата на гаража и детето се замятало и падна с колелото...Плака доста,уплаши се...уж няма натъртени и наранено.Само леко охлузване на лакътя.Весел е,яде,играхме си но аз се чувствам толкова виновна...

# 536
  • Немция
Бюти, добре, че нищо лошо не се е случило при падането.
Мога да си представя как се чувстваш гузна. И аз имам една неприятна случка с малкия преди години, само като се сетя ми призлява и се благодаря на съдбата, че изкарахме късмет.

За работата - не се тревожи, всичко ще си дойде на мястото някой ден. Тогава може да те завърти въртележката и да бленуваш за повече време за себе си и детето като в момента.
А и чета, че имаш подготовка за дипломна защита, това е свързано с доста време и труд.

Моят малък Бибитко, който е на 9 години, още ми говори как иска да суче мляко от мен. 😀 Не е кърмен дълго, няма спомени, но това му е блян неосъществим. 😅 Поне веднъж в седмицата го казва.
Тази вечер пак- докато миеше зъби :"Мамо, може ли, докато мия зъбите, да пия малко мляко от теб?" 😜

# 537
Хаха Бибит, много интересно. Моите и двамаъа са кърмени дълго по моите критерии, малкия по малко, но ръцете му постоянно са в пазвата ми, нощем трябва да спя с гръб към него защото иначе не ме оставя на мира. Не знам как ще се отучи, много е трудно.

# 538
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
оооо и Дзвер много време ми бъркаше по пазвата, на 1г. го отбих.
Сега също твърди, че иска да опита. Един път, А. беше още съвсем малка, го викам и ми казва: айде бързо идвай, че пръска, а А. се наяде...
Много бързо даде на заден ход и се отказа Stuck Out Tongue Closed Eyes
Иначе А. я оставям, защото знам, че тя така търси близост. Нощем не спи до мен и когато е крива иска да се гушне и гушкането за нея е и кърмене.

Бюти, знам, че се обвиняваш, но всички сме минали през такива моменти!
Като се сетиш, винаги мисли, че не се е случило нищо сериозно! Най-добре е, като се присетиш за случката, веднага да си казваш "стоп" и да не влизаш въобще в спиралата със самообвинения.

# 539
  • MI
Бюти, ние вече два пъти сме ходили в Бърза помощ след инцидент - първо миналото лято падна от леглото докато сменях пелената - буквално за секунди докато се обърна да я взема. Падна по гръб и направо откачих, всъщност нищо й нямаше, но откарахме половин ден в БП. Rolling Eyes Вторият път съм писала тук, малко след като проходи добре си сцепи веждата, а бяхме и двамата в стаята. Аз съм супер предпазлива когато се отнася за нея, но това е положението. Тя измисля много повече неща, отколкото аз мога да си представя, онзи ден така се блъсна във вратата на комарника на балкона,че излезе заедно с нея. Бях забравила резето - сложено от чудо.  Радвай се че леко се е разминало и внимавай следващия път, няма смисъл от самообвинения.

Общи условия

Активация на акаунт