Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 323
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
628 хиляди
И аз видях чe  Youtube изостава и си пуснах от друг линк. На фокс сайта ме дразни пък...

# 181
С много ли?
Редактирам се: с 13 мин.
648К
Youtube пак изостава.

#büyükaşk
607K Tweets

# 182
  • Плевен / София
Сега започва

# 183
  • София
Изостава с 13 минути и забива... И аз гледам от друг линк, но съм пуснала Ютуб на лаптопа да трупам вюърс. Wink

Аръза видях, че го спират заради нисък рейтинг. А под поста на Дизилах феновете мрънкат, че е с по-висок от нас и Вятърничав, пък го спират...

# 184
Козирог... "Козирогът държи на думата си. Каже ли, че ще изпълни нещо, не се съмнявайте в неговата коректност.
И аз съм Козирог.
Скрит текст:
Да имаш Козирог в живота си е богатство: лоялни, добри и винаги ще те разведрят!
Козирозите са покровителствани от мрачния и строг Сатурн, бащата на много богове на Олимп… може би точно затова представителите на тази зодия са толкова специални и боготворени. Ентусиазмът на Козирога няма граници, той притежава чувство за хумор и е много любопитен.
Свободата е най-голямото му съкровище, защото само тогава той може свободно да пътува и изследва различни култури и философии. Заради честността си Козирога често е нетърпелив и нетактичен, когато трябва да се каже или направи нещо, така че е важно да се научи да изразява себе си по един толерантен и социално приемлив начин.
Днес ще се фокусираме върху положителните им качества и защо всеки би трябвало да има по един Козирог в живота си.
1.Те са лоялни
Ако търсите верен приятел, то един Козирог е вашият човек.
Винаги ще е до вас за подкрепа и никога не би ви предал. Няма как да не забележите техните действия, с които ви казват, че те са тук, за вас. Също така може да разговаряте с часове на разнообразни теми, да споделите проблемите си и да получите добри съвети.
2. Тяхната любов е безусловна
Козирозите изпитват автентична, истинска любов. Когато казват, че обичат, това наистина е така. Идеята за фалшивата любов ги отвращава, защото не си падат по игричките.
3. Виждат по-добрата страна в хората
Ако много хора са склонни да виждат отрицателните черти на човека, представителите на този зодиакален знак гледат откъм светлата страна. Дори и в тези, които в даден момент са били срещу тях. Тази им черта, понякога ги излага на риск от злоупотреба с доверието им. Но нещо, което трябва да знаете за козирозите е, че те не си затварят очите за истинските намерения на хората.
4. Винаги оптимисти
Казват, че човек трябва да се заобикаля с позитивно настроени хора. Въпреки проблемите, ежедневния стрес, ако има някой, който може да ви ,,зарази” със своя оптимизъм, то това е Козирогът. Целеустремен, той не би позволил на негативните аспекти от живота да го откажат от постигането на мечтите си.
5. Ще ви подкрепят, дори мечтите ви да са луди
Козирогът винаги ще бъде там, за да ви подкрепи във вашите планове, дори идеята ви да се разминава с неговите разбирания. Докато други ще ви кажат, че мечтите ви са трудни за постигане, Козирогът ще ви насърчи да продължите да се движите напред.
козирозите имат мечти и амбиции и хората не могат да ги спрат. Една от тях е да направят света край себе си и този на скъпите им хора по-добър. Всеки се нуждае от такъв човек до себе си, нали?
6. Обичат забавленията
Ако сте имали напрегнат ден, веднага си направете среща с Козирог. Само за няколко минути той ще повдигне духа ви и ще подобри настроението ви. Без значение къде, как, Козирогът носи усмивки и забавление.
Какво повече може да искате от вашият партньор или другар… козирозите са уникати, затова се постарайте никога да не ги загубите!
Споделете тази прекрасна зодия с вашите приятели!

# 185
Какво мрънкат, само ние и Вятърничав сме с висок рейтинг в Адба. Ние гоним милиони, те са след нас с около 300 000. Важното е ние да сме добре .... Wink
661К
Изостава с 13 минути и забива... И аз гледам от друг линк, но съм пуснала Ютуб на лаптопа да трупам вюърс. Wink

Аръза видях, че го спират заради нисък рейтинг. А под поста на Дизилах феновете мрънкат, че е с по-висок от нас и Вятърничав, пък го спират...

# 186
  • София
Закъснението, с което излъчва сайта на FOX е около минута, но това от сайта на Yuotube е значително! В момента има само около 8 000 зрители на този сайт! Надявам се на рязко увеличаване на броя на зрителите след 20.00 часа, когато започне излъчването на новия епизод! И аз съм го пуснала само заради отчитането на гледаемост, иначе гледам от друг сайт!

Приятно гледане и безпроблемен интернет, момичета! Flowers Hibiscus

# 187
Здравейте и аз съм на линия с половин око , слагам вечеря на децата и после ще им дам да играят малко на таблета , че да мога да гледам Joy
Патерина, все забравям да напиша , евала за смелостта да имаш три дечица с малка разлика Kissing Heart нашето трето все още е в проект на плануване Joy
Вече си мисля, че това изоставане в ютуб е умишлено , щом е втора седмица поред...

# 188
  • София
Wink 417К
https://www.youtube.com/watch?v=IrQi1NwhXX0

Инфо от италианките: с гугъл
"Приятелката на Murat Akdogan - Елиф, днес е казала, че новината за предполагаемата връзка на годеникът и с Ханде е пусната от Murat Dalkilic, с когото напоследък имат конфликт. Той е бесен, че Ханде го е изтрила от живота си толкова бързо и сега живее с друг мъж. Двойката планира да съди всички сайтове, който продължават да разпространяват неверни новини, без да са проверили да ли е вярно гореизложеното"

mi_si Още с първите ми постове го написах, че моите съмнения са именно към него.  Този човек ще излезе голям   *адник, както казва Керем.
А това пък от друга страна е още едно сигурно потвърждение, че Ханде и Керем са двойка. Иначе за какво ще беснее този човек.
Аз от кога питам, защо тези платени псевдожурналисти не потърсиха нито веднъж другият заподозрян в тази "любовна" авантюра. Защото той е от много влиятелно семейство и ще ги осъди за големи компенсации. А Ханде е сама, бори се сама и в случая е по-беззащитната страна. А и мишената е точно тя.
Но който гроб копае другиму, накрая сам пада в него.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 19:30 от БлагаВест

# 189
  • Кърджали
То по принцип не пречи, ако си го гледаш там
Не съм забелязала в другите дни има ли изоставане. Че и Невинност не го гледам от там, а от приложение на телефона

# 190
Рейтингът към 19.15 ч. (бг. време)
1 #kardeşlerim
2 #gönüldağı
3 #sençalkapımı
4 #kuzeyyıldızıilkaşk
5 #Survivor2021
6 #ironman3
7 #iboshow

685К

# 191
Аз мисля да гледам в реално време , на рекламите към 21:45 ще сложа децата да спят и после ще пусна от ютуб , тъкмо ще има пауза 30мин и няма да изтърва нищо Joy

# 192
  • София
Стискайте палци утре да сме си повишили рейтинга, дори малко да е, да е нагоре. Wink

# 193
# 194
"Съгласна ли да изживееш с мен понякога сладък, понякога мръмкащ, понякога като робот, понякога весел, но винаги щастлив живот?"

Това дали няма да е предложението в края на епизода, когато тя влиза с "оня" поглед? И ще ни оставят да гадаем после...

Общи условия

Активация на акаунт