Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Край на бойкота, ще се подобрява рекорд ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
  • София
Целта е 3,5 милн. туита днес

# 137
# 138
  • София
Да... голяма любов, докато не се намеси Селин с измисленото си бебе - кокошче. Wink
Хаштагът на епизода е: "Голяма любов"

# 139
Здравейте в нашия ден, прекрасни момичета! Hug
Честита да си, Фили! Бъди здрава, много обичана, обичаща и винаги щастлива! Flowers Four Leaf Clover
Честит празник на всички, които празнуват или техен близък празнува!
Много хубав хаштаг, дано любов да има, та да се радваме на ЕдСер, въпреки всички спънки. Епизодът изглежда обещаващ за много любов и щастие между нашите по снимките. Heart Eyes Поне преди измислената бременност на Селин.
Тази вечер ще изпусна сигурно повечето онлайн гледане, но ще ви следя. Smile
Прекрасна нова снимка са ни пуснали, да няма миник Серкан след тази семейна идилия.

# 140
# 141
Момичета Hug , днес красотата и интелектът ми се увеличиха с още една година Grinning Heart

Надявам се по някое време довечера да се присъединя към вас онлайн Grinning
Дано СЦ отбележат моя РД и не ни ядосат с епизода тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
ЧРД, Фили! Още една рибка! Да си честита и здрава, влюбена и усмихната през цялата година! Flowers Bouquet
Аз вече сложих четворка пред моите рожденни дни и вече сякаш не ми същото чувство, но се радвам на искрените бляскави звездички в очите на децата ми като ми пожелават ЧРД! Blue Heart Blue Heart
Мерси за пожеланията , дружки Heart Eyes , довечера ще умра от любопитство , ама ресторантите още работят Stuck Out Tongue Winking Eye , а ще не неудобно да гледам в телефона .
Ели Hug , овен съм , родена съм през високосна година Grinning

# 142
  • София
Иначе като ги гледам нашите така влюбени и щастливи, съм ето така...

# 143
БРО, по-позитивно Wink Може да е фалшива тревога .... Wink Стискам палци СЦ да ни изненадат приятно Wink
Иначе като ги гледам нашите така влюбени и щастливи, съм ето така...

111К

# 144
  • Пришълец
Ах, тези нослета Revolving Hearts

Не познах за хаштага, до последно мислех, че ще е това в заглавието ни ”по-добри заедно”, което видяхме във втория фраг. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинче, от моята градинка са. Grinning

# 145
В очакване на 36 епизод. Явно напрежението се покачва-бойкот от феновете, СЦ се чудят на кой да угодят.....
Преди малко прочетох статия за сериала, по-конкретно касаеше последния 35 епизод в сайта yeniakin.com.tr и с помощта на Google преводач успях да разбера за какво става въпрос.
Статията е доста критична за моралните устои и ценностите на брака. Как може жена /Еда/ да се омъжва и да се прегръща с друг мъж/ Серкан/ пред погледа на брачния партньор ? Мястото на омъжената жена било до съпруга и.  По този начин се подкопавали значимостта и свещеността  на брака, а  сериала въздействал деморализиращо.
Имало много фенове в Турция ,които били възмутени от сватбената церемония в 35 епизод  и настоявали СЦ да се съобразяват и зачитат моралните устои на брака.
Да не говорим пък за "бременната" Селин и за дълга на бащата.
Та четейки това се питам накъде ли ще поеме сценария на сериала ? С кого ли ще се съобразяват СЦ- с турските зрители , с чуждестранните фенове ?

А ние искаме да видим Еда и Серкан заедно- епизоди с много любов,целувки,романтика, и още горещи сцени....
Дилемата е сложна......

# 146
  • София
Обожавам ги!!! Heart Eyes

# 147
Поетеса съм малко аз. Trollface

Фандомът за бунт се готви.
Едсер щастлив в 5 епизода само ги топли.
Има ли бременност или няма,
как ще се прости тази измяна?
Да туитваме вече нямало смисъл,
сценаристът пак драма бил писал.
Искаме ромком и нашите щастливи,
но сметките ще ни излязат криви.
Пак раздели и скандали,
ах фанодома как се жали.
Силите докъде ще стигнат,
SCK в Dizilah да издигнат.
Неделя пак ще стане врява,
да не спрат най-голямата ни забава.

# 148
252К

284K

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 17:52 от mi_si

# 149
  • Кърджали
"Съгласна ли да изживееш с мен понякога сладък, понякога мръмкащ, понякога като робот, понякога весел, но винаги щастлив живот?"

Общи условия

Активация на акаунт