Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Да видим този път дали ще познаят Wink

# 106
  • София
Привет от мен, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Часове преди началото на следващия епизод и аз не се чувствам така развълнувана и в трепетно очакване, както много от вас, но със сигурност ще съм пред монитора! Току-виж сценаристите ни изненадали приятно! И да, права е Бро, че с такъв хаштаг ориентиран не в подкрепа, а срещу сериала (в случая срещу сценаристите) феновете му в никакавъ случай не му правят добра услуга, напротив може сериозно да му навредят! Остава да се надяваме, да се намерят достатъчно принципни и логично мислещи фенове, които да спрат тази атака! Flowers Four Leaf Clover

На Фили, честит рожден ден! С пожелания за много здраве, спокойни и усмихнати делници, красиви и шумни празници, любов и уважение от любимите хора и прекрасни изненади за празника!

Всички момичета пишещи, споделящи или само четящи в темата поздравявам с настъпването на астрономическата пролет и ви пожелавам  пролетта да дойде с надеждата да преживеем незасегнати ние и нашите близки пандемията ковид-19 и да съумеем да възстановим нашият нормален начин на живот!

Марги, много услужлива памет имаш! Поздравления! Определено имам слабост и сантимент към черно-бялата фотография! Бро, на мен твоят черно-бял вариант от пост #84 много ми харесва!

Хубав празничен, съботен ден и до довечера пред екраните/мониторите! Nature Cloud

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 15:01 от nrgmama

# 107
Здравейте! Hug
Записвам се в новата тема, Маргарита, страхотна е!
Фили, честита да си! Здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover
+ 1 за черно-бяла шапка, макар че скоростта на изписване на темите е такава, че се задържат за кратко Grinning
Нещо не тръпна от вълнение чак за довечера, но ще ви чета, очаквам нова раздяла (не, че имаха време да са заедно, но може би ще врътнат един кекс, току-виж се зададе Миник Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye )Епизоди имат да пълнят до края на май, не вярвам да го спрат по никакво време през април.
Хубав следобед на всички и до довечера! Popcorn Movie Camera

# 108
От Фокс , качено преди 15мин...

Добре де , кажете ми как може да са толкова заспали , 1 седмица ни въртят на шиш с тая бременност и сега , в събота , всъщност от снощи продуцентите качиха 2 прекрасни снимки на ЕдСер, ето сега в последната секунда и Фокс качват нова снимка! Защо тези снимки ги нямаше още в четвъртък питам аз?? Защо не дадоха малко повече любов в тези фрагмани??  Направо си плюят на изметеното както се казва, хич ги няма в промотирането!

# 109
Здравейте, в нашия ден , момичета! Съчетан е с много щастливи поводи - нова тема, благодаря, Марги!
Още с рожден ден на Фили - бъди щастлива и обичана! Ето и едно малко букетче, което ММ ми подари, но днес ти го преотстъпвам..

Още - Тодоровден, честито на празнуващите!
И още-първа пролет!

Във Фб пише, че е Ден на щастието, дано бъдем щастливи , наслаждавайки се на нашето филмче довечера..
Една малка фенка на Ханде...

Скрит текст:
Преди малко слушах песента на Емил Димитров - "Ако си дал" ,та точно там той казва, че , ако си чул клюката и я повториш поне веднъж , дали е трябвало изобщо да се раждаш, но аз ще я повторя..
Миналата вечер  на телефона преди да си легна разглеждах коментарите за поста на тази Бирсен в туитър.Между впрочем тя го изтрила след като феновете са я нападнали още същата вечер.И коментарите бяха, че този Мурат има приятелка и даже бяха качили снимки.На другия ден исках да прочета повече подробности, но всичко беше изтрито.Бях направила скрийншот и ще ви го споделя.

Защо започнах да пиша, въпреки,че не е правилно? Защото гледам, че пак продължават с тази тема..Качили са ето тази снимка,където са един до друг Мурат 1 и Мурат 2, т.е били близки..Еми, какво от това..Важното Ханде да е щастлива, а дали имат нещо общо, времето ще покаже..

Извинете за спама..Казвам ви го само за информация..
Сетих се и още нещо,че точно тази Бирсен не долюбвала Ханде, а харесвала някаква си Бургул ли във сериала,който е конкурентен на нашия и затова пишела така..

До довечера,момичета1

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:22 от Виолета Цветанова_563417

# 110
Момичета Hug , днес красотата и интелектът ми се увеличиха с още една година Grinning Heart

Надявам се по някое време довечера да се присъединя към вас онлайн Grinning
Дано СЦ отбележат моя РД и не ни ядосат с епизода тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye
ЧРД, Фили! Още една рибка! Да си честита и здрава, влюбена и усмихната през цялата година! Flowers Bouquet
Аз вече сложих четворка пред моите рожденни дни и вече сякаш не ми същото чувство, но се радвам на искрените бляскави звездички в очите на децата ми като ми пожелават ЧРД! Blue Heart Blue Heart

# 111
Защото фрагманите не са това, което очаква зрителя, показват, но не казват. Защото да държат, тези които се интересуват от сериала в напрежения и да си създават своии си заключения и очаквания. ПР, ли се кавзва това? Не е в моята сфера и не съм компетентна. И все пак каквото и да пускат, нямам кой знае какви очаквания.
Отивам да търся книгата на микиполи.

# 112
Да споделя присъствие в "нашия" ден.
Здравейте, чувствителни, талантливи, прекрасни момичета!

Честит Тодоровден!
Магийке, Патерина, честит празник на близките ви!
Да са здрави, да ви радват, и да се гордеят с вас!

Фили, честит рожден ден!
Бъди здрава, все по-красива и по-умна!

Бърборанке, последната черно-бяла "шапка" ми бръкна в позакърпената душица. Размисля ме, но от телефона пиша бавно, а и времето все не ми стига.

Честита пролет!
Преходност в напреходното.
Цветята на щастието са засадени. От Еда. Време е да поникнат и разцъфнат в цялата си прелест. За всички!
Нека надеждата и вярата са винаги пролетно покълнали в нас! Любовта ни да е споделена! Бързо минаващ следобед и приятни вълнения с любимците ни!

# 113
Привет момичета. Днес както обичам да казвам на ММ е Света Събота - деня в който след 19.00 ч никой даже и не смее да ме закача. Очаквам епизода с нетърпение независимо от всичко. Наминавам да споделя какво отново са открили феновете като грешка на СЦ. Сватбата на Еда и Дениз е на 20.03, а билета до Мадагаскар е за 17-ти. Прилагам доказателство

Фили, на теб Честит Рожден  Ден!! Нека живота ти бъде изпълнен със здраве и много сбъднати мечти!!

# 114
# 115
  • Пришълец
Славена, за черно-белите снимки Hands Plus1 ”Има нещо ретро, леко носталгично, магия, особенно снимка, която не е минала през програма.” - точно те са ми любими, необработените.

Честит рожден ден, Фили! Heart Много здраве, щастие, любов и късмета винаги да е с теб! /тортата ти е чудна и ми заприлича на домашна/
Този път червена роза за разнообразие, че от маргаритките ми сигурно ви е втръснало Joy

Вили, вече взех да си мисля, че е само в моята глава, добре си решила да споделиш на какво си попаднала.
И в Туитър тези дни четох, че този Мурат 2 имал приятелка, снимки даже мисля, че размятаха. Като се върнах пак да преглеждам нищо не открих и реших, че просто не се е отнасяло за човека, с когото спрягат Ханде 33uu

nrgmama, особено като са неща, по които си приличаме с някого няма как да не ги запомня. Kissing Heart

s...v, права си, ”преходност в непреходното” Heart

# 116
# 117
  • София
Хич не им вярвам вече на тези 100% ашк и не знам си какво още. Всеки път ни мятат на джанката... Така като гледам този билет за Мадагаскар, според мен ще се сбогуваме с Дениз бей?! Thinking Много се надявам, ама много Селин да лъже за бременността, Серкан въобще да не си е лягал с нея от амнезията насам и Еда да не го зареже заради предполагаемата бременност! Hands Pray Помните ли, че аз бях една от малкото оптимистки след фраговете за еп. 14 и вярвах, че Серкан няма да изостави Еда с това “бити”. До последно ви повтарях, че само ни настройват с фрага и ни заблуждават, а то какво излезе накрая - баш така си стана, както ни загатваха фраговете...Та... и сега имам някаква надежда, но реалистката в мен ми шепне “не се надявай, душо”. Neutral Face

# 118
Габи, ми то и името са объркали Wink

Привет момичета. Днес както обичам да казвам на ММ е Света Събота - деня в който след 19.00 ч никой даже и не смее да ме закача. Очаквам епизода с нетърпение независимо от всичко. Наминавам да споделя какво отново са открили феновете като грешка на СЦ. Сватбата на Еда и Дениз е на 20.03, а билета до Мадагаскар е за 17-ти. Прилагам доказателство

# 119
Момичета, тук само Керем изостава и е на 3 място. Ханде е на 1во, за сериал сме на 1во и за двойка сме на 1во. https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-2021/..... Как да накараме феновете по света да гласуват в туитър!? Как се споделя такова нещо в туитър за да гласуват феновете?

Общи условия

Активация на акаунт