Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да Mi_Si  започнали са снимките на 37 епизод.

И нещо много красиво от сета...

https://www.instagram.com/p/CMk-LuABStO/

# 91
  • Кърджали
Опс, Керем, тъй де Серкан е с халка

# 92
  • София
Алекс,
ако става дума за клипчето, което Блага Вест е споделила, това е много старо стори. Още от преди 11 епизод и първото обяснение в любов е... Wink
Опс, Керем, тъй де Серкан е с халка

# 93
  • Кърджали
Аха.. Пфу...
Ама то така като Еда и лято и зима я обличат полугола.
А бяхнсе зарадвала, че и Керем се е излъгал да се вкара във вид тъй де да се постриже.

# 94
  • Плевен / София
Знам, че казахте, че предпочитате цветни, но аз съм си привърженик на черно-белите и за мен това е изкуство... затова споделям още един черно-бял вариант. Simple Smile

Този вариант е супер, предният много чернееше...Не че е важно, но аз да си кажа приказката ...
mikipoli,
Скрит текст:
сестра ми я взе от Лидъла, който е до тях...Започвам я...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 13:35 от gostenka68

# 95
Момичета Hug , днес красотата и интелектът ми се увеличиха с още една година Grinning Heart

Надявам се по някое време довечера да се присъединя към вас онлайн Grinning
Дано СЦ отбележат моя РД и не ни ядосат с епизода тази вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Един час си извън мрежата и се изпущат важни неща...
Какво е станало пак, че довечера ще има бойкот на хаштага, който ще пуснат продуцентите?
В 16 часа започва кампанията (европейско време) с този хаштаг  #WeWantHappyEdser феновете искат радикална промяна на сценария...

# 97
  • Кърджали
То от толкова промени са на тоя хал...
Какво  е станало ли... туитър феновете са недоволни от сценария и сценаристите.

# 98
  • София
Birthday Честит пазник, Фили! Birthday
Бъди здрава, щастлива и много обичана.

# 99
Фили, Честит Рожден Ден! Hug

С пожелание за здраве, късмет, семейно щастие и сбъдване на всичките ти мечти! Simple Smile

# 100
Знам, че казахте, че предпочитате цветни, но аз съм си привърженик на черно-белите и за мен това е изкуство... затова споделям още един черно-бял вариант. Simple Smile

Този вариант е супер, предният много чернееше...Не че е важно, но аз да си кажа приказката ...
mikipoli,
Скрит текст:
сестра ми я взе от Лидъла, който е до тях...Започвам я...

И на мен този вариант ми хареса най-много Hug
Радвам се, че я намерихте, аз ти писах на лично все пак, виж после.

Фили, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Имаш извинителна бележка за довечера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
  • София
Не знам дали осъзнават, но “феновете” с претенциите си дърпат цялата продукция надолу. Саботирайки хаштага, ще прецакат социалния рейтинг, който ни е важен, защото там поне сме ненадминати. Отделно, в опитите си да угодят на всички, сценаристите са в тотална безизходица и това си личи от поне десетина епизода насам. Фокс със сигурност забелязват каква истерия е около сериала, но дали това ги брига, както се казва, и им е достатъчно, за да го продължат... На този етап имам усещането, че единственото, което ни задържа на екран, е интернационалната подкрепа и интересът към сериала, ако загубим и тях, Фокс нямат полза от сериала и ще го приключат. И аз не съм доволна от сценария, но не смятам, че бойкот на продукцията е решението. Confused

# 102
Момичета,
подготвих 2 шапки. Качвам ги тук. Можете да кажете коя ви харесва повече. Можете да предложите и други сцени, с които да пробвам да направя нещо. Избрала съм тези двете, защото са ми любими, както и репликите към тях. Simple Smile

На мен и двете ми харесват! Не може ли да са като слайдшоу, да си се менкат и да им се радваме?
Честита първа пролет и Честит ден на щастието! Flowers Cherry Blossom Flowers Blossom Flowers Cherry Blossom

# 103
Минавам и заминавам...
Аз също съм любител на черно-бялата фотография. Има нещо ретро, леко носталгично, магия, особенно снимка, която не е минала през програма.

И няколко индиански мъдрости, които прочетох тази сутрин

В душата няма да има дъга, ако в очите не е имало сълзи. - Еда
Този, който ляга с кучета, се събужда с бълхи. - Серкан§Селин
Не винаги врагът е враг, а приятелят, приятел. - Дениз
Не са нужни много думи, за да кажеш истината.- Серкан

Честито на всички празнуващи днес!

# 104
  • Кърджали
Phillipine, честит рожден ден и от мен! Да си здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт