Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
От туитър още едно: "Момичета искам да ви призная нещо.. аз също съм бременна от Серкан , но не се притеснявайте, ще замина и ще отгледам детето сама" JoyJoyJoy  ох, на мен ми е много забавно , не си вживявам толкова във филма , чакам си публичното унижение на Селин и дано е скоро Smiling Imp
На мен също ми е забавно. Ние предварително знаехме какво ще се случи. Защо сега така трагично го приемат някои. Това е пътят по който ще минат двамата преди да се съберат. Селин не е бременна. това са нейни постановки, за да попречи да се оженят. Серията ми хареса. Имаше любов и нежност. Толкова време ги чакахме. Ако сега се бяха оженили сериала трябва да свърши другата седмица. Аз не искам.

# 511

Аз забелязах и друго, когато Еда и Серкан танцуваха в апартамента беше на нова песен, на английски беше , но не беше gold или bones , ако някой я открие да пише Blush
Това е песента Hug
https://youtu.be/J_n_ghkh9I8

# 512
  • София
Толкова добре сте написали всичко,че няма какво да допълня-поредното разочерование.До първите реклами беше добре,макар че ми се струва,че Серкан е доста убран в изразяване на чувствата си-може би защото не всичко си е спомнил.Но после с този дебил Ерден-как може да му постави такава отговорна задача  точно на него?
Селин-ако не е бременна-дано да е така-шапка и свалям за гениалния план.Всичко е обмислила до последната подробност-как да стигне информацията до Еда и нейната реакция.Ако пък е...Струва ми се,чеСЦ  много обичат образа на Селин-непрекъснато го надграждат и той става все по-лош и по-лош.Селин каза,че докато е жива тези двамата няма да са щастливи.Е,ние сега какво...
И последно-несподелянето  на проблемите.Поредното клише.Дано Еда все пак обясни своя отказ на Серкан, а не премълчи  за бремеността.И хайде цоп пак в драмата.

Влизам отново в темата, защото не съм напълно съгласна с написаното от BUSHRA_GI , а именно Дано Еда все пак обясни своя отказ на Серкан! Няма значение дали в този случай става дума за Еда или за някой друг! Никой няма право да казва на Серкан, че Селин е бременна, освен самата Селин! Това е толкова интимен, толкова личен, толкова съкровен момент за жената и събитие, важно във взаимоотношенията между  двама души, че се надявам тези сценаристи, колкото и безумни неща да сътворяват, да не са измислили и такава глупост! Еда при никакви обстоятелсва няма правото да казва на Серкан причината за отказа си! Според мен тя направи най-доброто, което една жена на нейно място може и има право да направи! Каза му, че не може да се омъжи за него, защото той трябва да се ожени за Селин! Серкан е този, който използвайки ума си, разума си и усета си трябва да се досети от къде и от кого идва причината за този отказ! Трябва да се досети, че нещо се е случило в часовете, преди партито! В противен случай, ще гледаме дълго и продължително драмеди (ако междувременно не спрат сериала заради нисък рейтинг!)!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:24 от nrgmama

# 513
Ох, извинявайте, ама те толкова и танцуваха 😂.

# 514
Тъкмо идвах да слагам песента, но виждам че е постната. Къде ги намират такива, толкова да им пасват. В музикалното оформление нямат грешка.
Изненадана съм, колко съм спокойна тази вечер. Друг път вря и кипя, но сега не свалям розовите очила.

# büyükaşk
1,48 M

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:22 от midnight__sun

# 515
Не се ядосвайте, месец май е далече. Творческото безсилие на сериала започна да се усеща още след първото обяснение на Серкан бей, когато започнаха да ги държат 5 епизода скарани, половин добри и влюбени, пак скарани 5 серии ,  малко сдобрени и  влюбени, после 6 епизода безпаметен Серкан, половин серия щастливи.Следват още 5 серии доказване на бременност или липса на такава .  Искрено се надявам Селина да изпита за втори път гнева на Серкан, ама знам ли!? Нали все парадира колко добре го познава, би трябвало да знае, колко безпощаден може да бъде Серкан Болат.Насилват ,за да го докарат до май .За мен това е максимума, въобще да не опитват повече да продължават. Съвсем ще го съсипят.Сериалът имаше голям потенциал и като история , и като изпълнители на главните роли , и като екип като цяло. Това съобразяване с фенски желания и нагласи им играе лоша шега.Yum

# 516
  • София
Момичета,
малко черен хумор - дайде по-ведро, че утре като излязат рейтингите и пак сме надолу, Фокс ще обявят болюм финал и тогава какво тръшкане ще настане... Grinning

# 517

Аз забелязах и друго, когато Еда и Серкан танцуваха в апартамента беше на нова песен, на английски беше , но не беше gold или bones , ако някой я открие да пише Blush
Това е песента Hug

Много благодаря Heart
Аз чакам Алекс да дойде да ви успокои хаха май само аз, "среднощното слънце" и БлагаВест не сме в драмата тази вечер Joy

# 518
Бяхме обсъждали височината на Керем , очевидно е доста по -висок от Ханде , просто токчетата лъжат Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето я песента!
"IF LOVE IS YOU"
https://www.youtube.com/watch?v=J_n_ghkh9I8

# 519
  • Пришълец

Това е песента Hug

Много благодаря Heart
Аз чакам Алекс да дойде да ви успокои хаха май само аз, "среднощното слънце" и БлагаВест не сме в драмата тази вечер Joy
И аз не съм! Joy
Но нали сме си Клуб за взаимопомощ, нека си кажат момичетата ще им олекне..

Хоуп, я колко бързо ги намираш. И друг път ми направи впечатление, също музика от сериала.

# 520
Ох, извинявайте, ама те толкова и танцуваха 😂.

Нинка, тихо тихо, тука си има обяснение, не си мъж , не ти се е случвало , обаче знаеш как става , когато мъж и жена са така близко близко притиснати , не е издържал повече Керем Joy майтап майтап, ама моя мъж винаги се възбужда като танцуваме , затова на сватбата имахме само 1 такъв прилепнал танц Joy

# 521
  • София
И аз не съм! Че съм разочарована от развитието на сериала, съм. Че съм недоволна от сюжета, съм. Ама обясних защо - похабяват се талант и потенциал. Но коня вече го изпуснахме, дали ще го догоним, е Божа работа. Wink

Нека всеки си сподели мислите обаче, олеква. От опит знам. Simple Smile

# 522
  • Кърджали
Ноничета, Селин каза "Докато аз съм жива, те няма да са щастливи".
Бременна е колкото аз съм принцеса.Серкан Болат е невинен, но Еда докаро му каже кхде е проблема ще мине серия - две. Те не се наупиханда си говорят като има проблем

Сега не ми се превежда, пе мъжа ми жестойо ми вдигна крхвното (н моменти се пудя зашо съм омъжена изобшо)... Или пък да преведа малко.може да се успокоя

# 523
O , aз също не съм в драмата. Преди две седмици ми изпушиха бушоните, но по принцип гледам с лека ирония епизодите. Пък и Ханде ми е много красива, особено в близък план. С Керем са се сработили добре.

- Ти си бил адски нетактичен бе Серкан Болат. Аз ти казвам, че чакам дете, ти ме питаш от кого е?
- Е , извинявай... Всъщност мислех, че знаеш Селин.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Серкан,  чакам бебе от теб!
- Ама как, Селин... Ние още не сме спали с теб?!
- Ако знаеш пък аз как съм шокирана?!

# 524
Ох, Славенка , ще ме умориш хаха
Просто въздухът в Турция има много протеин и затова забременяват от него Joy и още една шега "Сега разбрах защо имахме толкова много целувки в този епизод, защото до 44еп няма да има нито една" Joy тука да обърнем нещо и да чукнем на дърво да не се сбъдне Joy

Общи условия

Активация на акаунт