Керем Бюрсин в ,,Почукай на вратата ми" /тема 78/ По-добри заедно! 18+💥

• 22 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
" - Серкан,  чакам бебе от теб!
- Ама как, Селин... Ние още не сме спали с теб?!
- Ако знаеш пък аз как съм шокирана?! "

Не мога, хиля се и рева същевременно на песента. Grin
Удари ме право в имоциити.

# 526
  • София
Славена,
да допиша малко и аз:
- Серкан, чакам бебе от теб!
- Това не е вярно. В моите мисли сме спали. И други неща съм ти правила. На дивана у вас, в банята ти, под душа и в онази вана в спалнята, а също и на бюрото в офиса, онова голямото, долу в конферентната...
- Тихо, Селин, замълчи! Къде е Сейфи да ти залепи устата с тиксо?!
- И в кабриото също, и отпред на капака...
- Селинджъм, много научна фантастика гледаш значи!

И диалог между Еда и Серкан:
- Еда-Мари, не съм спал с Урсула-Селин!
- Как тогава е забременяла, Хосе-Серкан??
- Ами... такова... каза, че си е мислила някакви неща, представяла си е. Явно може и така. Съжалявам! Аз каква вина имам, че будя у жените такива желания...
Балджа се появява:
- Хосе-Серкан, и аз съм бременна от теб!
- Ти пък коя беше?

# 527
Славена,
да допиша малко и аз:
- Това не е вярно. В моите мисли сме спали. И други неща съм ти правила. На дивана у вас, в банята ти, под душа и в онази вана в спалнята, а също и на бюрото в офиса, онова голямото, долу в конферентната...

Прекалила е с "50 нюанса сиво" ,  "Кросфайър" и "365 дни" Joy ама какво да прави жената сама на дивана всяка вечер...чете и се ограмотява Joy

# 528
  • Монтана
Алекс, ти си добрата фея!...само сцените между Еда и Серкан, моля те!

# 529

Аз забелязах и друго, когато Еда и Серкан танцуваха в апартамента беше на нова песен, на английски беше , но не беше gold или bones , ако някой я открие да пише Blush
Това е песента Hug
https://youtu.be/J_n_ghkh9I8

Много благодаря Heart
Аз чакам Алекс да дойде да ви успокои хаха май само аз, "среднощното слънце" и БлагаВест не сме в драмата тази вечер Joy
И аз не съм! Joy
Но нали сме си Клуб за взаимопомощ, нека си кажат момичетата ще им олекне..

Хоуп, я колко бързо ги намираш. И друг път ми направи впечатление, също музика от сериала.
Shazam имам, много бързо ги намира, преди сериала много рядко го използвах. Но тази песен малко го затрудни, първо ми излезе някаква с испанско име викам май на английски беше какво става. Joy

# 530
Толкова добре сте написали всичко,че няма какво да допълня-поредното разочерование.До първите реклами беше добре,макар че ми се струва,че Серкан е доста убран в изразяване на чувствата си-може би защото не всичко си е спомнил.Но после с този дебил Ерден-как може да му постави такава отговорна задача  точно на него?
Селин-ако не е бременна-дано да е така-шапка и свалям за гениалния план.Всичко е обмислила до последната подробност-как да стигне информацията до Еда и нейната реакция.Ако пък е...Струва ми се,чеСЦ  много обичат образа на Селин-непрекъснато го надграждат и той става все по-лош и по-лош.Селин каза,че докато е жива тези двамата няма да са щастливи.Е,ние сега какво...
И последно-несподелянето  на проблемите.Поредното клише.Дано Еда все пак обясни своя отказ на Серкан, а не премълчи  за бремеността.И хайде цоп пак в драмата.

Влизам отново в темата, защото не съм напълно съгласна с написаното от BUSHRA_GI , а именно Дано Еда все пак обясни своя отказ на Серкан! Няма значение дали в този случай става дума за Еда или за някой друг! Никой няма право да казва на Серкан, че Селин е бременна, освен самата Селин! Това е толкова интимен, толкова личен, толкова съкровен момент за жената и събитие, важно във взаимоотношенията между  двама души, че се надявам тези сценаристи, колкото и безумни неща да сътворяват, да не са измислили и такава глупост! Еда при никакви обстоятелсва няма правото да казва на Серкан причината за отказа си! Според мен тя направи най-доброто, което една жена на нейно място може и има право да направи! Каза му, че не може да се омъжи за него, защото той трябва да се ожени за Селин! Серкан е този, който използвайки ума си, разума си и усета си трябва да се досети от къде и от кого идва причината за този отказ! Трябва да се досети, че нещо се е случило в часовете, преди партито! В противен случай, ще гледаме дълго и продължително драмеди (ако междувременно не спрат сериала заради нисък рейтинг!)!
Както се казва, бременността е нещо, което може да се крие до известно време. Еда не е длъжна, но все пак, ако този човек го обича и уважава, трябва да каже на Серкан защо му отказва и това не е непременно свързано с обявяване бременността на Селин. Например, може да прозвучи така: Не. Не мога да приема.Говорих със Селин. Тя смята, че вашите отношения не са приключили.
И тогава Серкан е на ход. Той нали искаше Селин да се извини на Еда. Ами да я пита какво й е казала Селин, вместо извинение...

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:56 от mari08

# 531
Славена,
да допиша малко и аз:

И диалог между Еда и Серкан:
- Еда-Мари, не съм спал с Урсула-Селин!
- Как тогава е забременяла, Хосе-Серкан??
- Ами... такова... каза, че си е мислила някакви неща, представяла си е. Явно може и така. Съжалявам! Аз каква вина имам, че будя у жените такива желания...
Балджа се появява:
- Хосе-Серкан, и аз съм бременна от теб!
- Ти пък коя беше?

Може и да не съм ти със турските сериали, но с мексиканските на времето нямах грешка. Та в Чудото на Хуана, Хуана си забременя без да е разбрала. Trollface

1,5 М Tweets

# 532
  • София
Нещо, което прочетох в Инстаграм:

Серкан + Еда = кекс, кекс, кекс = Еда хамиле йок (Заменете буквата “к” със “с”. Wink)

Селин + Серкан = кекс йок = ама Селин хамиле вар

Извод: математиката в турско дизи Joy

# 533
Момичета, аз сигурно съм най-голямата идиотка в темата ни! 😁😅😋Ако знаете как съм се смяла! На мен серията ми хареса - по-добре смях с полуидиота Ердем и с ААС, отколкото тъпи и нелепи драми!
Nrgmama e права за сцените с Еда и Серкан, но аз и на трохички съм съгласна!
За Селин, аз  мисля, че наистина е бременна, но не от Серкан. Надяваше се след сватбата на Еда веднага да докопа Серкан, но той взе че си спомни! Ако беше спала със Серкан отдавна да му е казала, че е бременна, защо си мълчи? По- лесен начин от това да го хване няма! Тя си призна пред Еда само за да я нарани в този момент! Възползва се! Но защо се опита да я спре! Защото ако Еда каже на Серкан това е краят на края! Последният поглед на Селин, според мен беше нещо като безнадежден, но Биге не го изигра добре!
Да съгласна съм че Селин трябва да каже на Серкан, че е бременна, а не някой друг, но от друга страна, една жена трябва първо да съобщи на бащата, а не на който и да е друг човек! 🙄
Сега отивам да гледам снимката, която пусна Налбантова има ли език или не, защото иначе няма да мога да заспя! 🤫😁Ако е така този Керем много палав е станал, не може да си държи езика в собствената си уста, сигурно и точилката изпуска понякога! 😆😄🤪

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 01:00 от lady laura

# 534
Този път мнението ми ще е кратко - като събера малкото хубави сцени с тези, които не ми харесаха и тези, които са ми абсолютно безразлични, получавам позитивна нула Joy

# 535
  • София
Смея се с глас! Само дано рейтингът утре да не е също толкова позитивен. Grinning
Този път мнението ми ще е кратко - като събера малкото хубави сцени с тези, които не ми харесаха и тези, които са ми абсолютно безразлични, получавам позитивна нула Joy

# 536
Слънчице, извинявай, че те поправям , ама тъй като и аз имам бая стаж в гледането.."Чудото на Хуана" е сапунка от венецуела, държавата майка на всички сапунки хахахаха с такъв интерес го гледах , въпреки че първите поне 50 серии не се случи абсолютно нищо интересно хахах Joy

# 537
  • София
Смея се с глас! Само дано рейтингът утре да не е също толкова позитивен. Grinning

А аз се чудя дали да се смея или да плача! И не защото съм изпаднала в драма, а защото сериала отдавна се е запътил и е стъпил на кръглата нула! Само се чудя, дали е с положителен или отрицателен знак отпред нулата, но скоро ще стане ясно!

# 538
  • Монтана
Като човек, обичащ математиката и свързал живота си с нея, много, ама много се смях на термина "позитивна нула"!
Браво, Катя! Ще го запомня!
Дами, всички вие сте невероятно страхотни! Обичам да ви чета, извори на доброта, искреност и споделеност!Удоволствие е да съм тук!

# 539
  • София
Я, вижте как си откарахме до 01:08 без фраг дори... Хайде, лека ви нощ! Както винаги, за мен беше удоволствие да съм във вашата компания. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт