СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 976
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • au bout du monde
Аз съм около +2 кг в 15 с, но тръгнах с 9кг излишни😩 Гледам да внимавам какво ям и да се движа, искам и малко гимнастика да включа, но все време не остава.

# 436
Момичета,
Бях при Аг, следващият преглед ще е биохимичния скрининг. Засега вс е ок, каза че вижда - момиченце ❤️
Втора бременност ми е - качила съм около кг, но корема ми се вижда доста... Та приемам съвети как да не си личи, че сме и на сватба 😂 Широки рокли, блузи?

# 437
Момичета,
Бях при Аг, следващият преглед ще е биохимичния скрининг. Засега вс е ок, каза че вижда - момиченце ❤️
Втора бременност ми е - качила съм около кг, но корема ми се вижда доста... Та приемам съвети как да не си личи, че сме и на сватба 😂 Широки рокли, блузи?

В този сайт има готини предложения, като аз си взех роклята от линка, плюс още една бяла, която ще го играе "сватбена" за подписването ни идния месец.

https://www.soonmama.com/collections/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0 … nt=35814530384025

Платовете са добри, и двете, които аз поръчах са с еластан и заради това имат усещането за изкуствена материя,  но силуетите и кройките са добри и на мен лично ми допадат. Simple Smile

# 438
Въобще не гледам дрехите за бременни. Потърсите в Зара, поне аз много рокли си набелязох - широчки и други еластични. Само чакам да отворят моловете, че не ми се поръчва онлайн точно Зара. И преглеждам сайтове за онлайн пазаруване за нещо широко. Вчера си поръчах на Guess рокля широка отпред  и стеснена отзад феерична. Бабешките модели за бременни въобще не са ми по вкуса. Друг е проблема, че хипопотам да се облече в феерична рокля и да му се виждат примерно дебелите колена също не е оферта, но поне като отслабна пак ще мога да ги нося тези неща.
Днес една колежка ме вижда след месеци наред и се зарадва, но и променена съм й се виждала. Викам й надебеляла съм и тя скромно отговаря ДА.

# 439
И аз не съм си купувала никакви дрехи за бременни, една приятелка ми подари 4-5 чифта дънки и няколко клина, тях ще нося до лятото, но още са ми леко големи и си карам с моите дрехи.
Поръчала съм си няколко по-широки рокли и топове, които бих могла след раждането да преправя и да си нося и небременна.
За момента единствено в SoonMama ми харесват дрехите за бременни.

# 440
  • София
На мен дънките отдавна не ми стават и си нося такива за бременни. Имам два чифта от предната бременност, които давах на две приятелки, и сега аз ги нося отново Grinning Определено са ми полезна покупка, тъй като не ходя в офиса вече, а навън с малкия в по-хладното време, каквото беше досега, нося дънки вместо рокли. Но сега като се постопли времето директно да мина на летни рокли.

# 441
  • au bout du monde
Дрехите на зара са доста умалени. Аз слаба едва влизах в роклите, а за бременна едва ли номер ще намеря😂

# 442
Имам клинове за бременни от Лидъл, поръчах си и два 3/4 от НМ,размер S и три тениски, които са размер М, с лимончета и пайети. Нищо от дрехите ми не ми става. Бях размер ХS, сега минах на S/M
Не мисля, че всички дрехи за бременни са бабински. Аз скоро ще правя 33 и изглеждам много по-млада от повечето 20 годишни. Въпрос на грижи и правилно съчетание на дрехите Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 16:09 от ДидСън

# 443
  • Wonderland
И аз като Strawberry Cream  отдавна не успявам да си нося моите дънки. Купих си два клина, единият от сайт за бременни,другият от НМ ( вторият е доста по добър и не прозира). Обзаведох се с едно долнище и един суитчър от Уайкики, още моловете работеха. Имам две ежедневни рокли,който са по тялото и все още си ми стават,явно са достаааа еластични. Grinning И една дълга пола отново ластична с висока талия си взех от НМ и смятам,че ще си я нося и след това,ако не се разтегне много. (взех я по препоръка на една бременна ютубърка, бърза и емоционална покупка беше) и мисля засега да не взимам друго докато не се позатопли времето, и без това повечето време съм в леглото за съжаление.

# 444
Аз днес подредих гардероба и прибрах всичко, което няма да ми става в следващите месеци. Не искам да се дразня само от хубавките си летни неща, в които не мога да се вмъкна Grinning
Пък ще мисля в движение какво ще трябва. За лятото имам някоко рокли и ще взема панталонки къси и съм готова. Имам безкрайно много тениски и блузи, които са широки и ще ми стават. Simple Smile

# 445
Аз пък нищо бабешко не намирам в дънките за бременни, конкретно тези на хм, които аз си купувам. Блузите за бременни някак не ми допадат малко са ми скучни. Но от дънки и клинове за бременни не бих се лишила, че са си голямо удобство.

# 446
  • au bout du monde
Имам клин на ХМ за бременни супер удобен е. Искам и къс клин за лятото да си взема и съм готова. Тениски и блузи имам. Както и няколко широки рокли и една еластична пола.

# 447
  • КиТ
Аз от предното мерене на килограми и вчерашното мерене на килограми на ЖК,не бях мръднала в килограмите (даже няколко грама бях надолу от предното).Нищо не ми каза,гледа ме на видиозон,каза всичко е ок Thinking .Всички дрехи ми стават,корема ми е съвсем леко издаден и ако не кажа,че съм бременна никой няма да разбере Laughing Уж хапвам,не съм се лишавала...вярно имах период с много гадене и повръщане (може тогава да съм смъкнала) и сега да връщам.Та май направо към роклите ще съм ориентирам Simple Smile

# 448
И аз не намирам нищо бабешко в дрехите за бременни (пазарувам от H&M, клинове от Лидъл). Мисля, че отдавна модната индустрия се е развила достатъчно, че да няма нужда всички да носим еднакви гащеризони за бременни и грозни рокли. 😃  В петък ще се наложи да отида до мола, тъй като ми трябват сутиени и съм харесала два в HM.
Иначе днес бях на ФМ, всичко е наред с бебешора. Предстои ми да запазя час за фетална ехокардиография, но мисля да е в 22 седмица.

# 449
Аз с преднага бременност си карах с моите дрехи и в края с тези на мъжът ми - къси панталони и тениски, даже шортите му за плуване ми бяха най-удобни 😅
Имах две макси рокли за бременни и също носех доста.

Сега обаче от самото начало си взех два чифта дънки, можеше обаче и с един да мина, също имам гащеризон, клинове за спорт си поръчах, имам 2-3 тениски и 4-5 рокли. Хич не са бабешки да ви кажа 😅👍 то си е до вкус, може и с нормални дрехи да си като лелка, ако стилът ти е такъв 👍😆
Бих си взимала нормални рокли, обаче не ме бива да си избирам и ме е страх да не изглеждам като кит с тях накрая, магазините при нас отвориха вчера, ама нямам желание да ходя още, така че вс онлайн си взех.

Общи условия

Активация на акаунт