СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 961
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
A кажете, спортувате ли Simple Smile

# 466
Аз карам всеки ден велоергометър и преди да ме карантинират вървях по 2-3 км. на ден.

# 467
Правя йога и вървя доста, минимум 2 км. За друго нямам сили, но пак е нещо.

# 468
  • София
Аз правя упражнения всеки ден откакто ми мина гаденето в 16гс.

# 469
Аз също правя упражнения вкъщи или дълги разходки.

# 470
Аз правя йога всеки ден сутрин. Ако не успея да изляза за разходки и разтъпкване навън, правя и вечерно малко йога раздвижване.  Нямам енергия за повече упражнения, а и с миомата ме е малко страх да не притискам повече от излишното.

# 471
Дългите разходки със сина ми (по2,3 часа) са ми тренировките. Че даже и болки си докарвам като прекаля.
Аз само клинчета за бременни си взех, те са ми много удобни. Блузки си накупих просто по-голям размер 😁
Обмислям и аз да купя 2,3 рокли за лятото, да ми диша дупето🤣

# 472
Аз - не, с ниска плацента съм и детенце на 2 години.
Спорт = да бягам след детето на площадката 😁

# 473
  • au bout du monde
Много искам да спортувам, но сили нямам. Не се наспивам добре, малкия е в период на зъби. Само разходки правя за сега.
Предната бременност спортувах☺️

# 474
Момичета, аз имам един по-деликатен въпрос.
Тъй като съм с ниска плацента, Док всеки път повтаря "Избягвайте сексуални контакти" и таткото го приема много буквално. 😁
Разбирам, че има опасност от прокървяване, но не знам дали при по-груб секс може да се прояви или по принцип? Не искам да се ограничаваме до края, но и не искам да поемам риск.
Та, който не го е срам да си каже как процедира 😉

# 475
Така ми се иска да спортувам, ама явно няма да е докато не родя. Тамън мислех, че вече всичйо е наред, отпуснах се на разходки и да извеждам кучето (не съм прекалявала, по 5-6 км съм минавала) и пак докарах проблеми... ще пазя сега леглото.
Със секса същата работа 🤣 точно ни разрешиха и сега пак няма да смеем...

# 476
Тъй като съм с ниска плацента, Док всеки път повтаря "Избягвайте сексуални контакти" и таткото го приема много буквално. 😁
Разбирам, че има опасност от прокървяване, но не знам дали при по-груб секс може да се прояви или по принцип? Не искам да се ограничаваме до края, но и не искам да поемам риск.

На мен АГ ми беше казал след 12 седмица. После като ходих каза, че няма проблем, но да не е грубо и да е по-внимателно. Като цяло аз нямам кпй знае какво желание, да кажем, че 1 път седмично си "позволяваме" 😁 но пазим корема, има пози, в които аз вече не мога да заставам, общо взето от сега се чувствам като кит  на суша😁

# 477
  • София
До колкото знам ниска плацента е наистина противопоказна за секс, без значение дали груб или т.н. Щом АГ си е казал, аз бих го послушала. При ниска плацента се избягват изобщо и повече натоварвания, дълги разходки и т.н.

# 478
Мими е написала правилно.
Потвърждавам!
Ние се въздържаме от няколко семдици вече, ако по нататък се вдигне леко и АГ каже, че може - ок. Ако не - до края без секс.

# 479
  • Wonderland
По повод тренировки- за мен са мираж от самото начало....с тези кръвоизливи АГ каза само лежане. Онзи ден го попитах може ли да се разхождам и ми каза,че може,но да не прекалявам. Достатъчно ми било да взимам детето от училището.
За секса и той е мираж. С първата бременност ни бяха забранили и така до края, сега пак доктора каза,че може,но не е препоръчително, и моят мъж категорично отказва. Незнам дали има значение и когато е дълго чакано,ние го чакахме 4 години беборан и с всичките проблеми от началото още,има някакъв страх да не направиш нещо погрешно.

Общи условия

Активация на акаунт