Професионални серии за коса 146

• 58 044
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
Най-хубавият лак, който съм използвала, а аз много съм използвала последните 15 години Grinning е на Лореал Елнет, продават ги в ДМ или онлайн магазините.
Повечето фризьори също имат от тях за прическите, които правят.

Аз влизам с въпрос - ползвали ли сте продукти на една от двете от марки:
https://gisou.com/collections/honey-infused
https://rahua.com/

Имате ли някакви отзиви за тях?

# 76
Момичета, препоръчайте ми,моля, хубав продукт за създаване на къдрици?

# 77
  • Бургас/Пз
Здравейте, прекрасни момичета!
Темата за термозащитата ми е изключително интересна, тъй като постоянно съм в издирване на перфектния продукт 😂
С годините установих, че периодично нуждитте на косата ми се менят и продукти, които са ми действали добре в един момент правят косата ми ужасна. Особено от преминаването от къса до средно дълга коса, нуждите й се промениха драстично.
В момента съм доволна от термото на Екстеншънист и по-малко от Миаманте. Коприната на Чи я ползвам само за краищата. Както беше прекрасна за моята коса, така в един момент почна да я прави на клечки.
Сега зареждам термото на Напура. Може ли да ми кажете дали е олио или крем?? Като гледам олио пише, ама предпочитам някой, който го е ползвал да сподели Simple Smile

Ако някой има отзиви и за тези два продукта, ще съм благодарна

# 78
Аня,не съм се замисляла дали има термозащита,но като гледам състава е бъкан с всевъзможни неща,та все предпазва.Освен това,аз ползвам винаги по два финиша и суша на средна температура на сешоара,преси не ползвам.
Тоя крем Blondifier от къде изскочи,няма го в сайтовете на Лореал,да не са го спрели,намирам го в 3-4 сайта само

# 79
Нов е. Излезе заедно с последния концентрат за блондинки (този с лилава опаковка). Аз съм очарована и препоръчвам.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 15:39 от Аня Филипова 649504

# 80
Момичета пак моля за съвет, сега по време на бременността косата ми е много обемна, тежка и пухкава, но ми се иска да е по бляскава, по загладена с подобен като ламиниране ефект. Към кои продукти да се обърна за този ефект? Сума ти маски и финиши имам и само професионална козметика, но сякаш все си стои матова косата

# 81
  • София
Здравейте, имате ли отзиви за термото Kérastase Discipline Fluidissime? В момента е на много добра цена в Нотино.

# 82
Ani_d, термото на Напура е флуид,олио. Аз много го харесвам и преди изправяне него ползвам.

Благодаря за новата тема!

# 83
https://rahua.com/
Имате ли някакви отзиви за тях?
Да, серията им за обем - Voluminous Shampoo + Conditioner - разкошна по мои спомени.

Ако някой има отзиви и за тези два продукта, ще съм благодарна

Ani, точно този не, но имам лака за коса от същата серия, който не използвам, защото има твърде силен и сладникав аромат, който ме задушава. Купувала съм го (онлайн), защото като цяло много харесвам продуктите на Ниоксин за коса.

# 84
Големи намаления има в Нотино на Керастасе. И с този код за 10% - чудо, чудо.
Серията им за блондинки хубава ли е цялата или само крема?

# 85
Дами, може ли да ми препоръчате протеинов шампоан? С руса коса съм, късаща се, много добре и се отразява протеинов шампоан с хидратираща маска, но моя свършва и искам да пробвам някой нов. Сега съм с този на Aphogee. Благодаря Ви предварително 💐

# 86
Ако искаш истински протеинов шампоан,който върши работа и не дразни скалпа,това е
https://www.arlen.bg/product/16824/podsilvasht-shampoan-za-silno … hampoo-200ml.html

# 87
Може ли да ме насочите към шампоан и маска , и олио за краища за тънка, рядка, боядисвана и изтощена коса. Loreal Absolut repair тежка серия ли ще е ?
Също и какъв крем/терапия за след баня да взема при положение, че не се ползва сешоар/преса?

# 88
  • Пловдив
Absolut repair на мен ми дотежа. Първите 1-2 измивания беше супер, но след това започна да ми дразни скалпа, косата стоеше като немита, слепнала. Косата ми е много дебела и плътна, боядисвана повече от 20 години.
Ако се вземе, по-добре да не се ползва на всяко миене. Или може да се пробва първо с травел размери - мисля, че съм виждала по сайтовете.

По - добре би била серията Profiber. На мен ми хареса много, така че предполагам и на тънка коса ще е ок.

# 89
Здравейте! Все още съм в чуденка кой продукт за къдрици за поръчам. Ще бъда благодарна, ако някой е ползвал и сподели мнение за следните продукти:

Общи условия

Активация на акаунт