Професионални серии за коса 146

• 57 910
  • 809
  •   1
Отговори
# 345
Лаленце, ДПШ използвала ли си скоро? Ако не си, проблемът е от там. Керастазките продукти са пълни със силикони, които не се отмиват от косата и с времето я замазват.

# 346
Момичета,
В Нотино има Matrix total results high amplify shine rinse - с ламеларната технология на Лореал, която използват в Керастаз  K-water и Elvive 8 seconds wonder water.  Цената е 18,50. + БД. Аз си поръчах 🙂
Atom4e, този продукт вместо балсам/маска ли се използва, или е преди тях?

# 347
Момичета,
В Нотино има Matrix total results high amplify shine rinse - с ламеларната технология на Лореал, която използват в Керастаз  K-water и Elvive 8 seconds wonder water.  Цената е 18,50. + БД. Аз си поръчах 🙂
Atom4e, този продукт вместо балсам/маска ли се използва, или е преди тях?
Мисля, че е директно след измиване на косата, без М или Б.
Знам, че е различен съставът, но като ефект вероятно ще е като след Loreal Vitamino Color Acidic Sealer, който много харесвам. Ефекта след него е "напомпана" и лъскава коса. Той също се ползва веднага след Ш.

# 348
  • на земята
Лаленце, ДПШ използвала ли си скоро? Ако не си, проблемът е от там. Керастазките продукти са пълни със силикони, които не се отмиват от косата и с времето я замазват.
Не съм ползвала дълбоко почистваш шампоан,може ли препоръка и на колко време се използва?
Благодаря

# 349
Много харесвани на на Лейбъл М, Вивид  на Медисютикълс,има и други. Веднъж в месеца или веднъж на две седмици, според зависи какви продукти използваш. Ако наблягаш основно на Керастаз, веднъж на две седмици.
Целта на дпш( дълбокопочистващ шампоан) е да отмие неразтворимите силикони от косата и й дава един вид рестарт

# 350
  • на земята
Мерси много

# 351
Момичета, този цвят как ли се води? Искам нещо такова плътно тъмно, но сякаш шоколадово. Най-довлна съм от боята Wella koleston perfect me+ и се чудя на кой номер ще отговаря.

# 352
Момичета, като отида в магазин за платове, какво да питам? Май ще си шия копринена калъфка, 100 лв не ми се дават.
 Сатенът не върши работа, така ли?

# 353
Момичета,  имате ли мнения за продуктите на  Boisilk? В рибката има намаление + подарък коприна и доста  им се чудя
Въпреки,че съм хвърлила око и на тази серия https://www.kosa.bg/product/7736/komplekt-za-intenzivno-revitali … lakme-repair.html какво ще кажете.

# 354
  • София
Беше ми влязла и на мен по едно време мухата за копринена калъфка, ама пусто много са грозни... 😁 Не мога да се примиря с това.
Някъде мога ли да намеря травъл опаковки на Джойко хидра сплаш ш и б?

Тук има:
https://www.glamot.com/b/11796501/joico-hydrasplash#heading

# 355
Някой дали е ползвал Redken All Soft балсама?
Може ли мнение за него?

# 356
Здравейте записвам се да ви следя с удоволствие. Искам да питам след еластайзъра какъв шампоан и маска е най-добре да се използва?

# 357
  • София
Може ли някой с мнение за протеиновия спрей на Label M?
https://www.zlatnaribka.com/labelm/obem-i-fiksatsiya-label/prote … tein-spray-250-ml

# 358
  • София
Здравейте записвам се да ви следя с удоволствие. Искам да питам след еластайзъра какъв шампоан и маска е най-добре да се използва?

В зависимост от целта. Дали искаш да го ползваш като основа за последващ протеин или ударна хидратация. В първия случай миеш с протеинова серия, във втория с хидратираща. Писала съм подробно и в ревюто да Еластисайзъра. Освен това Еластисайзъра не е чиста хидратация.

За копринените калъфки
Ако сте в София отидете до Какаду на Сливница. Има щанд с естествена коприна. Не е много като избор, но аз на два-три пъти съм си купувал дори и за рокли. Ето тази рокля е с коприна оттам. Гали тялото направо.

# 359
Аз имам казус Simple Smile
Последно време усещам дължините си по-сухи, особено в деня след миене. Обаче, ако използвам по-силна маска, за да са ми добре дължините, много бързо ми се залепва косата за скалпа (не нанасям там, от тежестта вероятно).
Имате ли някакъв съвет как да процедирам, че в чудо се видях последно време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт