💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 4 /21.03. - 04.04.2021/

• 59 423
  • 1 187
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз не бих отишла за нищо не света, мъжът ми - също, а и няма кой да гледа детето през това време. Ние се караме много, представям си как ще се излагаме, отделно съм и много страхлива.

# 1 126
И ние не бихме се записали, но да се записват колкото се може повече двойки за трети сезон, че да гледаме Grinning Е, 2-рия малко скучен беше, но пак ми се гледа особено на фона на Рачков, Капките и т.н. тъпизми и изтъркани вече напъни.

# 1 127
  • Далечният изток
Записванията за кастинга за следващия сезон са започнали, но не на всеки му стиска да си показва семейството и живота в предаване и да го обсъждат разни хора после Wink
Охоо, как да няма такива.... Има хора, които всичко дават да се покажат по телевизора, да се рекламират и т.н. И да ги обсъждат най-вече. За мен са болни мозъци, ама всеки си знае...

# 1 128
И аз бих се пробвала,като малка исках в сървайвър да се записвам,голяма фенка съм на американската и австралийската версия,имаше и едно шеметна надпревара.Но ще си остана с желанието,моят не иска и да чуе,а и дребното няма кой да го гледа цял месец.След първите дни наспиване ще ми липсва много.Странно ми даже беше как Деница е оставила малката и тя е колкото моя,разбира значи и ги търси със сигурност.Ако е по голямо дете е друго или поне според мен.

# 1 129
  • SF
Досега няма риалити предаване, което да не се е провело поради липса на кандидати.
Вероятно доста двойки не са имали щастието да бъдат сред избраните и ще се пробват отново и отново.

# 1 130
  • Испания
Двойките се подбират според определени типажи - смесен брак, голяма разлика в годините (и в двете посоки), скромни (бедни), заможни (престижни), бизнес ориентирани, медици, работещи нищо, учащи, с деца, без деца, отглеждащи доведени деца, живеещи в чужбина... Трябва да са представители на различни групи
Скрит текст:
и сцените с непринудените разговори са именно, за да се покаже мисленето на едните и на другите - имащи помощници, справящи се сами, детегледачи, професии, доходи, разходи, ваканции, пътуване, хоби... Задават им тема, подбират двойка, сядат и почват да ги снимат кой как мисли и как си представя нещата.
Е няма смисъл да напълнят предаването с двойки, в които жената е на 30, мъжът на 55 и да ги карат да разсъждават на тема "какво мислите за разликата в годините". Или с двойки тя бизнесдама, той интелектуалец...

Естествено. Това се видя от самото начало.

Записванията за кастинга за следващия сезон са започнали, но не на всеки му стиска да си показва семейството и живота в предаване и да го обсъждат разни хора после Wink

Винаги има достатъчно желаещи да се покажат по телевизора, да покажат на другите как се прави и т. н.

# 1 131
За мен ще е интересно, ако следващия път разчупят стереотипа и пуснат еднополови двойки. И се надявам да включат повече нови игри.

# 1 132
  • SF
Имай предвид, че предаването трябва да има гледаемост, рейтинг, богат зрителски интерес, който се проучва предварително.
Еднополови двойки може да доведе до големи проблеми, свързани с това какво се показва в праймтайма, пропаганда ли е, телевизията гейска ли, деца ще гледат ли ... Сещаш се. Нито с чернокожи ще го напълнят, нито с джендъри, нито с малолетни родилки, нито с ескимоси... Идеята е да е гледаемо, а и всеки по някакъв начин евентуално да припознае себе си.

# 1 133
интересно ще е, но не вярвам да пуснат.

# 1 134
Хареса ми клипчето. Предпочитам да гледам тях, пред клипче с Яница,  например.

Къде си е показвала гардеробната и коланчето Тяна?

Ето тук: https://www.youtube.com/watch?v=kh_pWqT123w

За това, че има хора, които си умират да се показват по телевизОра си е самата истина. В България търси талан имаше един "талант" за втори път мисля, че се явяваше, та таланта му беше да запали дузина цигари и да ги загаси на езика си, след това да изпие малко шише от минерална вода без да го държи с ръце и накрая като за капак изяде овчо око, като го попитаха варено ли е, отговори че не знаел и му хрускало, пълен кретен според мен, но се записва и ходи с балния си костюм по разни участия и се прави буквално на шут, само дето не е въобще смешен.

С коланчето беше на последната игра, Вютонче мисля че беше.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 22:23 от blackcat6

# 1 135
В праймтайма са пускали и по-големи простотии. А и в това предаване преобладават философските разговори, докато интимните моменти се свеждат най-много до целувка, така че не виждам особен проблем.

Ако пуснат такава двойка, аз не бих се припознала, но някои от моите приятели и приятелки може би биха. Всъщност аз и в този сезон не се припознавам.

# 1 136
  • SF
Ама ти спориш с мене какво може да се пуска в праймтайма ли? Simple Smile
Еднополовата двойка не е точно простотия. Ти не виждаш проблем, аз не виждам проблем, но предаването не се прави за мене и за тебе.
Окей, да не спорим. Обяснявам ти, че това телевизионно време струва много, ама много пари и да не си проучиш аудиторията и доста рисково. Концепциите на предаванията се разглеждат дълго, преди да станат част от ефира.
Потърси в ютуб може да има вече нещо като това, което на теб би ти било интересно.

# 1 137
Тяна цял канал си направила.

# 1 138
  • Бургас
Никога не бих участвала в подобно предаване.

# 1 139
Никога не бих участвала в подобно предаване.
Аз също, всеки го прави по някаква причина, Тянината подозирам, че е да си популяризит бизнеса. Аз Дуписима ги разпознавах, но никога не бих ги свързала с нея. Сладка е, спокойна, не е някаква истеричка като Яница, възпитана жена, само някаква изневяра им е кусура инак са готини, забавни, успели хора. Предпочитам Тяна и Иво с модерното розово излъчване в комплект пред онези от чужбина... от Германия ли бяха, дето в началото отпаднаха изглеждаха доста зле, не приличаха на млади хора.

Аз лично предпочитам да няма еднополови участия. Нямам против ориентацията на хората, дразни ме навирането и опита да убедят останалите в нещо си, малко са ми като ромите, хем искат да са различни, хем са обидчиви, та мерси, добре че са ни спестили такива двойки.

Общи условия

Активация на акаунт