Любители на Котки - Тема 157

• 31 792
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
И ние тук. Аз съм под купчинката. Joy

# 61
Две хубави очи. 😍

# 62

Горката Котчица, сега и с фуния. Дано по-бързо зарастне раната и да няма повече здравословни проблеми, че много преживя за краткия си живот.
А ти май можеш в този студ да караш без отопление - топлят те достатъчно животинките Simple Smile.

# 63

Горката Котчица, сега и с фуния. Дано по-бързо зарастне раната и да няма повече здравословни проблеми, че много преживя за краткия си живот.
А ти май можеш в този студ да караш без отопление - топлят те достатъчно животинките Simple Smile.
Мноооого топлят... особено тези като Котчица с тез вълни...

# 64
Правим магарии.

# 65
Една кашонка от мен Simple Smile

# 66
  • София

Магариите са, за да бъдат правени!😜😁

# 67
  • Варна
Така ги оставих тази сутрин Laughing

# 68
Не ти се тръгваше, нали? Joy

# 69
Зак събира слънце

# 70
Е, Зак е съблякъл тоалетите!!!

Ето ни нас след овъргаля се в снега. След това си го близахме като сладолед Simple Smile

# 71
Таня, благодарим за новата тема🌸
Вкъщи сме почти от седмица и с куче отново, гледаме на нашите докато ги няма. Пълна лудница е, децата и те са си вкъщи по цял ден и е забавно😂

Данъците

Скрит текст:

Близаха се, биха се, накрая си се гушнаха и заспаха 😂❤❤

# 72
Много хубави котки имате Yellow Heart
Аз ви пиша притеснена за моята женска маца Чия (преди 6 месеца я намерихме пред вкъщи). Преди 8 дни и беше кастрацията, мина добре, но вече е оставила само 2 шева от...6/7, всичко е махнала и говорих с доктора, каза че има опасност да се отвори раната. Лошо ми стана.. Пазя я да не скача, ама си е дива.. всички пердета съм прибрала да не скача, но пак я хваща дивотията. Лекаря ми каза като подивее да я затворям в клетката и да я мажа с крем на раната(голямо дебнене е да не го излиже). Приема и антибиотик още.

Моля стискайте палци да заздравее бързо раната и да е всичко наред. Green HeartYellow HeartPurple Heart
Исках да питам при други кастрирани нормално ли е там където са шевовете да е подуто, като ходи и се загледам виждам как си е по изпъкнало, а също и като легне стои по нагоре?

Качвам ви и снимки на дивата принцеса:

# 73
Много хубави котки имате Yellow Heart
Аз ви пиша притеснена за моята женска маца Чия (преди 6 месеца я намерихме пред вкъщи). Преди 8 дни и беше кастрацията, мина добре, но вече е оставила само 2 шева от...6/7, всичко е махнала и говорих с доктора, каза че има опасност да се отвори раната. Лошо ми стана.. Пазя я да не скача, ама си е дива.. всички пердета съм прибрала да не скача, но пак я хваща дивотията. Лекаря ми каза като подивее да я затворям в клетката и да я мажа с крем на раната(голямо дебнене е да не го излиже). Приема и антибиотик още.

Моля стискайте палци да заздравее бързо раната и да е всичко наред. Green HeartYellow HeartPurple Heart
Исках да питам при други кастрирани нормално ли е там където са шевовете да е подуто, като ходи и се загледам виждам как си е по изпъкнало, а също и като легне стои по нагоре?

Качвам ви и снимки на дивата принцеса:

Голяма сладурана!
И с тези розовки възглавнички....
Мисля, че е нормално да е подуто. Все пак си е рана, шев. И човешките са така:) ще се скрият като порасне козинка

# 74
  • Стара Загора
Blue girl, ако имате възможност сложете яка, за да не се ближе. Аз откакто сложих на малката яка всичко е много по-спокойно. (кастрирана е на 07.03, свали си конците на 13.03 и пак я шиха, после беше с боди, от което се възпали раната и отново ходихме да я промиват и да свалят някой конец)
Относно подутото- да, нормално е. Такъв шев са избрали лекарите, при който ръбовете на раната се допират и образуват подутина. Така зарастването на тъканите е по-бързо. Другият вариант е шева да е подкожен, при него няма чак такова подуване. Малката първият път беше с подкожен, а вторият поради опресняването на раневите ръбове вече е У-образен, тоест има подутина. На снимката, която си качила, доколкото виждам, всичко изглежда нормално. Hug

Общи условия

Активация на акаунт