Любители на Котки - Тема 157

• 31 809
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • In the land of Never Never
Но когато чета тук все едно се връщам у дома си.
Мерихме се макар и трудно. Две домашни, стар и неточен кантар. Феликс излиза 5 - 6 кг. Кастрирана е, корема й е увиснал, със средно дълга козина, на свободно хранене. Нормално ли е?
Някой оставил стотинки на перваза на прозореца. Пия си кафето и я гледам. Стои на масата, протяга лапа и една стотинка малко падна. Ама много тихо ... Утре някой ще ги търси и ще кажат че съм ги взела.
Нагънати покривки, разсипани чаши - домашния дух е, не съм аз.
Сутринта за малко да остана без кафе, сега щеше да ми разсипе яденето. Тя иска да го зарие, да си имам за после. И с нейното ядене е същото - може да има ама ти трябва да сипеш една две гранули и да го зарие или обърне.
П.П. Тръгнах да си търся зарядното. То седи на шкафа ми, а пред него са купичките с храна и вода в тази стая. Зарядното и слушалките ги намерих в купичката й за вода - всичко е бяло.
Ще я изхвърля!
То и те да не са там ама ...
Зуки Су, наистина много ни е уютна темичката, и аз влизам да релаксирам тук.

То как да не е с толкова много пух и хубави очи! (Скъсах се да се смея на поста на  Vermilion21). То за тези очи прощаваме какво ли не...Sweat SmileHeartbeat
Подариха ми една симпатична картина, на стената ми е, на нея пише A home without a cat is just a house. Дом без котка е просто къща. Така си е, котката създава атмосферата на дома.

Според мен на Феликс й липсва някой да си играе с нея, трябва малко да я поизмориш, за да не се чуди с какво да се забавлява. И не е нужно да е нещо скъпо. Моите котки, като бяха млади, най се кефеха на смачкано топче с хартия или пинпонг. Такова търчане падаше, до изнемогване. Докато не го вкарат под някой диван, от където няма изкарване. Или на един по дълъг ластик, смачквам на панделка по-твърда и шумяща хартия, връзвам я през средата, и я влача по пода, а като не ми се занимава, връзвам ластика на дръжката на вратата. И там пада голямо скачане и дърпане на ластика, който хвърчи на всички страни. Голяма забава.

Пускам данък за Васко, и прозяващата се неговата улична приятелка, която идва да спи на керемидите в двора, защото акумулират слънчева топлина. Хитруша е. И на него се подмазва, а видях какви шамари бие на един уличен котарак, който се опитваше да пие от бульона, който им оставих до кофите. Тя беше пила вече, но реши да не пуска други.

# 91

Не съм плащала данък в тази тема. Иванчо и съседката  Simple Smile ох, много е сладка, обаче не искам да я приучавам у нас на гушкане. Все не успявам да се удържа, като дойде ..... а е смела - независимо, че кучето я беше подгонило и седя после половин час на сливата, пак прескача оградата и идва.

# 92
Glikoza
Тази прозяващата е супер снимкаааа!

# 93
Да ви попитам нещо...Кастрирахме наш Принц края на декември.Роден е някъде около края на юни, началото на юли.Не беше се разгонвал преди това.Беше си палав, какъвто е и сега, след кастрацията се възстанови много бързо, не беше стресиран изобщо.Всичко си беше нормално.От скоро започна да вдига опашка от време на време, да потрепва с нея, все едно ще маркира, но нищо.Никога не е бил по галенето, но сега съвсем не дава, започна да напада дъщеря ни, ако минава покрай него, или ако краката ми му се сторят вражески настроени.А тези дни започна да наддава и един вой, ама точно като разгонен или все едно ще се бие.Говорихме си бегло по въпроса с ветеринар, който не е действащ, а държи вет.аптека.Каза ми само, че има шанс, да не му е премахнат единия тестис.Не можах да го разпитам повече, та въпроса ми е, някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?Как да установим това, четох някъде, че се изследва тестостерон?Или просто си кара тежък пуберитет?

# 94
Borryslava, потърси за крипторхизъм при котките. Наличието на тестостерон се разбирало в домашни условия по наличието на "бодлички" по пениса. Тестисът е някъде вътре в корема и трябва да го намерят и са го махнат и него, и операцията вече е по-сложно и тежка като възстановяване от обикновената кастрация на котарак.

# 95
Борислава, вета който го е кастрирал, не ти ли каза нищо по въпроса? Малко некоректно би било, ако не си получила допълнителна информация за скрития тестис.

Цял ден ги чакахме тия гранули! Глад, майка, глад! Не ми трябва купа!

# 96
  • Между гори и планини
Чери се пробва редовно да маркира тоалетката ми, напълно безуспешно,  разбира се. Агресивен към нас не е, но понякога показва доминантност към кроткия Памук, който преди търпеше, но вече не му харесва. Преди да стане бой ги разделям. Иначе се обичат, спят заедно.

# 97
Борислава, вета който го е кастрирал, не ти ли каза нищо по въпроса? Малко некоректно би било, ако не си получила допълнителна информация за скрития тестис.

МАлееее,
Първо помислих, че са пелети за тоалетна!!!!
Колко ли може да изяде Astonished

# 98
Колкото му побира да яде! Joy Важното е, че се замъкнах на студа до офиса на Спиди и ги натоварих 20 кг гранули на количката. 10 кг пиле и 10 кг риба. Докато не се стопли времето мисля да не излизам повече от вкъщи.

# 99

Влязло е с лапички 😂

Четвърти ден от разгонването на Плъх и си купих сироп с мента, глог и валериан 😆 Страшно мяучене, заради котка/котарак пред блока - също мяукащо. Общуват си, а аз с моето спокойствие + сиропа за успокоене - вече не знам къде се намирам.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:55 от Анонимен

# 100
Ей така ме гледа сутрин и чака да стана...гладно Шоне🙄

# 101
Блазе ти, нас ни 'ядат', скача се върху нас, чистят и говорят, сутрин много му се приказва. Joy

# 102
Ей така ме гледа сутрин и чака да стана...гладно Шоне🙄

Eee, с този блажен поглед...

# 103
  • In the land of Never Never
Glikoza
Тази прозяващата е супер снимкаааа!
Направо някой зъболекар може да й снеме зъбен статус. Laughing

# 104
Но когато чета тук все едно се връщам у дома си.
Мерихме се макар и трудно. Две домашни, стар и неточен кантар. Феликс излиза 5 - 6 кг. Кастрирана е, корема й е увиснал, със средно дълга козина, на свободно хранене. Нормално ли е?
Някой оставил стотинки на перваза на прозореца. Пия си кафето и я гледам. Стои на масата, протяга лапа и една стотинка малко падна. Ама много тихо ... Утре някой ще ги търси и ще кажат че съм ги взела.
Нагънати покривки, разсипани чаши - домашния дух е, не съм аз.
Сутринта за малко да остана без кафе, сега щеше да ми разсипе яденето. Тя иска да го зарие, да си имам за после. И с нейното ядене е същото - може да има ама ти трябва да сипеш една две гранули и да го зарие или обърне.
П.П. Тръгнах да си търся зарядното. То седи на шкафа ми, а пред него са купичките с храна и вода в тази стая. Зарядното и слушалките ги намерих в купичката й за вода - всичко е бяло.
Ще я изхвърля!
То и те да не са там ама ...
Зуки Су, наистина много ни е уютна темичката, и аз влизам да релаксирам тук.

То как да не е с толкова много пух и хубави очи! (Скъсах се да се смея на поста на  Vermilion21). То за тези очи прощаваме какво ли не...Sweat SmileHeartbeat
Подариха ми една симпатична картина, на стената ми е, на нея пише A home without a cat is just a house. Дом без котка е просто къща. Така си е, котката създава атмосферата на дома.

Според мен на Феликс й липсва някой да си играе с нея, трябва малко да я поизмориш, за да не се чуди с какво да се забавлява. И не е нужно да е нещо скъпо. Моите котки, като бяха млади, най се кефеха на смачкано топче с хартия или пинпонг. Такова търчане падаше, до изнемогване. Докато не го вкарат под някой диван, от където няма изкарване. Или на един по дълъг ластик, смачквам на панделка по-твърда и шумяща хартия, връзвам я през средата, и я влача по пода, а като не ми се занимава, връзвам ластика на дръжката на вратата. И там пада голямо скачане и дърпане на ластика, който хвърчи на всички страни. Голяма забава.

Пускам данък за Васко, и прозяващата се неговата улична приятелка, която идва да спи на керемидите в двора, защото акумулират слънчева топлина. Хитруша е. И на него се подмазва, а видях какви шамари бие на един уличен котарак, който се опитваше да пие от бульона, който им оставих до кофите. Тя беше пила вече, но реши да не пуска други.

Миличкият Васко Heart

Общи условия

Активация на акаунт