Любители на Котки - Тема 157

• 32 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
От около 2 месеца ми е трудно да пускам прахосмукачка, заради Мила. Нито една от трите ми котки не обича шума от прахосмукачката, но напоследък Мила започва да реве със всичка сила по някое време. Спирам, гушкаме се, някак успявам да я успокоя и продължавам да чистя.

# 631
Ох, поревах си досега... Пускаха Пкк и всичко е наред. Не сме търсили причина с лекаря, просто ни даде лекарство. Как да намеря лекар в София специалист с такива случаи?
Иначе тя пак пощуря, изпишка се и се укроти. Случва се много често, вече май й е 5 път за днес. Нощес 3 пъти. Ужас, много ревах и ми е много гадно, а е толкова прекрасно коте и много си я обичаме...

Мисля, че трябва да е невролог. За Златинов в ЦВК знам, че е невролог и неврохирург, и то много го хвалят. Дано има някой от личен опит да ти препоръчат, иначе може и да пуснеш търсене в Гугъл "ветеринар неврология София", излизат разни специалисти, като се позачетеш в инфото. В "Добро хрумване" ми направи впечатление, че единият -Влади Кирилов, има опит във фармакологията и фармакотерапията, което е добре, ако се отнася за отравяне, а друг от лекарите - Димитър Иванов, има интерес към неврологията.

# 632
  • Между гори и планини
Ох... то каквото и да пиша, нищо няма да те успокои ... забеляза ли от кога започна, не е отдавна, нали? Много се надявам лекарството бързо да подейства! Ако решите да се разделите, нямам надежда,  че някой ще се наеме да го гледа. Много жалко, много тъжно 😟😢

# 633
Второ мнение, възможно най-скоро - появата на бебето, ядене на отровно растение, отключено е според мен и животинчето няма наистина сериозен проблем, не съм ветеринар разбира се, но много ми се иска да се възстанови . Кажете за растението, това е фактор, който не трябва да бъде пренебрегван, особено ако е имало постоянно достъп до него, става натрупване и нещата ескалират.

# 634
За, съжаление Маца се влоши, почна през 20мин да има кризи и я заведохме в денонощна клиника. Остава там под наблюдение.. Беше с 40градуса температура...

# 635
Стискам палци да се оправи и да се разбере какви й е.

# 636
За, съжаление Маца се влоши, почна през 20мин да има кризи и я заведохме в денонощна клиника. Остава там под наблюдение.. Беше с 40градуса температура...
Кошмар! А ваксинирана ли е? Да не е някакъв гаден вирус?
Или пък някакви гадни паразити в мозъка или другаде, отделящи токсини?
Дано все пак оцелее и се оправи животинчето. Мъри стиска всички лапички да е добре.

# 637
Милата Sad Не изглежда да е епилепсия проблемът.

# 638
Имаше сложени ваксини отдавна, тази година не.
Утре ще я изследват. Много ми е тъжно, ревах като магаре на доктора..
Аз винаги помагам на бездомни, правя дарения на клиники и хора, а защо се върна лошо на моята маца?!?!
Не знам обаче кога е вдигнала тази Т, дали от стрес или я е държала няколко дни.... Но и сега казаха, че точно на епилепсия им прилича и явно от уплах има странични симптоми.. Дано не е това. Дано е вирус, инфекция или нещо друго, само не това Cry

# 639
Боже, ужас, милото то, вие също.
Моля те дръж ни в течение, пращам цялата си положителна енергия и се моля всичко да е наред, дано установят наистина какво има, защото понякога симптомите се припокриват, надявам се да се оправи.

# 640
Казахте за отровното растение, нали?

# 641
  • София
Дано се оправи милото!  Praynig

# 642
  • Между гори и планини
Тая температура не е нормална за епилепсия. Друго е, дано се оправи милото!

# 643
Yan25 стискаме палци да се оправите.🤞🤞🤞

# 644
Дано е друго!
Даваме 2 от 9 живота, да се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт