Отговори
# 300
Wink Не издържа ....

# 301
И Керем Бей неиздържа на тази красота🔥🔥🔥

mi_si писали сме по едно и също време❤

# 302
  • София
Здравейте и от мен в този студен, но слънчев ден (поне при мен слънцето се е показало и се усмихва широко). Nature Sun With Face

Идвам да споделя с вас нещо относно коментара на Керем, който за пореден път ме изненадва приятно с възпитанието и разбиранията си за света и човечеството.

Искам да ви обясня какво точно влага в изписването на думата “women” по този начин - “womyn”: “non-standard spelling of ‘women’ adopted by some feminists in order to avoid the word ending -men.” (В превод - това е нестандартно изписване на думата, за да се избегне окончанието “men”, което означава “мъж” на англ. език. Използва се от феминистите. А знаем отношението на Керем към женския пол... Wink) И да припомня още нещо, което много уважавам като изказване - “истинският мъж е феминист”. Heart

# 303
  • София
Докато Керем лайква Хандемий, тя празнува раздялата си с Мурат-2.
Изпраща му за сбогом последна целувка...   

# 304
Аз в първия момент помислих, че е от фалшив профил Wink

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 11:39 от mi_si

# 305
И вече е разшифрован коментара на Керем

# 306
БлагаВест, едва ли 😆 Праща я на Керем, но с претекст, че е за феновете 😆
Лека-полека започнаха да отварят вратата, на която чукат ХанКер-овците 😆

# 307
Леле, Керем се е отпуснал в коментарите 😂

# 308
Не мога ! Виждам сърчица, купидончета и любов навсякъде около тях. Sparkling Heart

# 309
  • София
Елинор,
не означава това, иначе да - би било хубаво. Но това е общоприет израз, използван във фенинизма. Ето и от Гугъл:

Скрит текст:

# 310
Елинор,
не означава това, иначе да - би било хубаво. Но това е общоприет израз, използван във фенинизма. Ето и от Гугъл:

Скрит текст:

БРО права си ,просто ми хареса творчеството на феновете затова го споделих🤗❤

# 311
# 312
Бърборанка, благодаря за разяснението, аз първоначално помислих , че е грешка от бързина , но пък с тоз перфектен английски къде ти място за грешки Joy съвсем умишлено си е използвал тази дума , и ние да научим нещо ново Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре само да няма клюки от глупавите журналисти, че Керем не може да пише правилно Joy

# 313
Тази седмица сме най-щастливите откъм новини. От понеделник ни поднасят едно след друго хубави неща.
Ханде е приказна! Керем се е отпуснал, за радост на всички фенове! Бързо, бързо коментира снимките. Heart Eyes под коментара му вече има 1872 други, не ги виждаме сърцата само ние. Grinning
И при мен е така, купидончета със стрелички хвърчат. Smile

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 11:56 от hopexx

# 314
Хайде и днес да ни отпуснат и едно фрагче, та да ни направят деня още по-хубав ❤

Общи условия

Активация на акаунт