Отговори
# 600
Може в момента, в който излита самолета, сърцето на Серкан да спре примерно. Това с аневризмите....дано не е така. Серкан какъвто е хопохондрик , му трябва само някоя болест.

Али, чудесна си Heart

# 601
Много благодаря на Али за превода!
Фрагът е е доста напрегнат. Накараха ни отново да очакваме поредния епизод с нетърпение.

# 602
  • София
Али,
много благодаря за превода! Heart

Този път не мога да не им го призная - добре че пуснаха този фраг. Наистина с нетърпение очаквам събота. Очертава се много интересен епизод. От фраговете ми изглежда доста объркано всичко и сте прави, че не разкриват дали Серкан е бил със Селин или не. Така че въпросите без отговор са много. Wink

# 603

Не ми се иска да има скок във времего, че им куцат сметките после катп трябва да фо напасват  с празниците (винаги по някакъв напин ги пиказвст, а май предстоят там техните религиозни празници, не помня кога точно бяха и ако ги отбележат оак ще им заминат сметките. Не че е голям проблем, ама олекват...)

Може скока във времето да е след 1, 2...5 години по същото време, така избягват разминаване Wink
Иначе и аз никакъв скок не искам, поне с тези сценаристи.

# 604
  • Пришълец

Благодаря за превода!
Оказва се интересен епизод , може би..?!
Интересен се очертава и според мен, Пеперудке. По принцип фрагманите са подвеждащи, но и показват основното от епизода, а този път  въпросителните си стоят Wink

# 605
Те ни загатнаха за такива още като бяха в Словения, но после ги за*баха като доста неща. Нали се държеше за гърба/кръста и ръката нещо си гледаше, докато цепеше дърва? Ако не греша де.. Той се прибра после и на бокс ходи. Ако е имало опасения за нещо в мозъка, то не трябва ли да му забранят малко този спорт, защото е опасен за главата? Или сценаристите да са измислили, че Еда, когато го удари, е отключула нещо 😆
Ако наистина има нещо в мозъка, то сценаристите е хубаво да си наемат един човек, който им следи детайлите от сериите. Бременна жена ходи на скенер. Човек, който има проблем с главата, ходи на бокс.

Сис, точно за Яман и Мира се сетих и аз... И Мира имаше аневризма. Wink Според мен не е паник атака, ще има някакъв здравословен проблем в следствие на самолетната катастрофа сигурно.

# 606
  • Монтана
Не можем обаче да им отречем на създателите на филма това, че всеки път предизвикват интереса ни с тези разбъркани откъси, въпроси без отговор и т. н.
А пък сега са стигнали върха на изненадата и въпросителните!

# 607
  • София
И аз май не искам скок, защото дайте да направим една бърза равносметка:
- 2 месеца фалшив годеж;
- 2 седмици връзка;
- раздяла, която по мои сметки продължи 2-3 месеца (междувременно Селин си развява коня, Балджа и Семиха се появиха да тормозят допълнително нашите);
- събраха се за около седмица - две пак;
- провали се сватбата, Серкан катастрофира и го нямаше 2 месеца, върна се под ръка със Селин и не поменеше Еда, тива продължи месец, месец и нещо;
- върна си паметта, събраха се, бяха ли поне два дни заедно, преди да избухне новината за бременността на Селин?!
Та, ако сега имаме скок, що за връзка и любов е това?? По-скоро това ще си е една неизживяна любов, споменът за която ще причинява болка и у двамата. Ако имаме скок и всеки си е продължил живота, това означава, че съвсем логично Еда може да се върне под ръка с някой племенник на Алесандро, а Серкан... може да гледа детето на Селинджъм, м?! Wink

Да, vai1, последно време фраговете са по-интересни от епизода. Grinning Дано този път не е така. Simple Smile

# 608
  • Монтана
Сакън, Бро!!! Недей, моля те! Не думай!

Нещо, което не е по темата, но е много, много красиво! Последната изява на Незабравимата Таня Лолова, която аз обожавам и много скърбя по загубата ѝ! Покой на душата ѝ!

https://www.youtube.com/watch?v=N_wh5x53Uks

# 609
Мислих върху двата фрага и според мен:
Серкан ще научи от писмото на Еда, че Селин е бременна и защо го напуска .След което ще тръгне  да я гони. Припадането ще бъде финала на епизода за жалост.
Еда ще прекара една вечер със Серкан, след което ще напише прощалното писмо
Определено мисля, че Серкан не е бащата.
Дали е спал със Селин след катастрофата, по време на амнезията- не знам. Иска ми се да не.

# 610
  • София
Честно казано, ще се радвам малко да усложнят ситуацията за Серкан, за да видим Керем в пълния му блясък. Не че не е безупречен в тази роля, но вече изгледах другите му сериали и знам на какво е способен. Признавам си, мишката доста игра и гледах основно сцените с него, но... изгледах всичко, това е важното. И малко лирическо отклонение, което слагам в спойлер:
Скрит текст:
По повод “Невинност” и Серкай. Много го харесвам. В “Мистър грешен” си изигра ролята страхотно, явно добре му пасваше и с Джемре имаха бая химия, но тук не е така. С Илайда въобще не си пасват, с Дениз по-добре ми стоят. Но ролята на Илкер е за някой по-даровит или опитен актьор според мен. Многопластов персонаж е това и Серкай издиша. Керем в тази роля би избухнал според мен. Но никога няма да го видим сигурно в такава, не би приел да е насилник просто. Wink За което от една страна го уважавам, но от друга - жалко, защото не просто пърформър на седмицата ще стане, ами всички награди в Турция и не само ще обере.

# 611
Включвам се и аз , днес не можах и сега започнах да ви чета, но дойде фрага. Да ви кажа
                                    явно епизода ще е интересен, поне от двата фрага дава вид. Мисля, че Серкан припадна
                                    не от аневризма или здравословен проблем след катастрофата, а от паник атака при веро-
                                    ятността да загуби Еда , а тя си тръгна и той обезумя. Проблемът им според мен е липсата
                                    на комуникация. Аз категорично продължавам да твърдя, че Серкан не е бил със Селин, но
                                    Еда не знае затова и Серкан не и е казал. Тази долна кокошка мълчи пред Дениз и нищо не
                                    казва, смятам че бебето е на Дениз, ако беше на Серкан щеше да му се лепне и отлепяне
                                    няма.
                                    Дениз е достатъчно подъл и двуличен, за да я издаде и цялата истина да лъсне. Мисля, че
                                    Еда ще замине и ще има скок във времето, тя може да си дойде с детенце на 1,5 години или
                                  2.При това положение ще си оправим рейтинга, комшуто ще е доволно, те обичат да е наме-
                                  сено  дете и вълкът сит и агнето цяло.
                                    Разбира се това са си мои размишления, аз отдавна исках Еда да замине, но сега мисля, че
                                  че прибързва, но кой ме пита мен, сериал да има. Пък и Серкан ще разбере какво е тя за него

# 612
Сакън, Бро!!! Недей, моля те! Не думай!

Нещо, което не е по темата, но е много, много красиво! Последната изява на Незабравимата Таня Лолова, която аз обожавам и много скърбя по загубата ѝ! Покой на душата ѝ!

https://www.youtube.com/watch?v=N_wh5x53Uks

Разплаках се. Малко встрани от темата, но тази златна генерация си отива.
Като запечатан в паметта ми е монологът на Калоянчев от участието му при Слави.

Скрит текст:

# 613
  • София
Танита,
със сигурност желанието ми е да видя Серкан и Еда родители. Но не за 10 минути във финалния епизод. Много ми се иска да го видя как ще припка около нея, докато е бременна, и как ще си гледат детето после. Grinning Дано сценаристите чуят мислите ми! Heart Eyes

# 614
Много въпроси поставиха сценаристите с тези два фрага.
В соц мрежи има информация ,че са снимали и в болница,така че може да има изненади.
Става все по любопитно и интересно какво предстои в новия епизод.
Много добре си играят картите от екипа.
Интереса продължава да расте,което е много важно.
Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт