"Искам си нещата"

• 9 954
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Като е голям м/въШкар - лично да си ги вземе

Точноо... Бих му казала - както ми ги е подарил очи в очи, така ще му ги върна:nerd:

В подобен случай той вероятно ще дойде с очакване за горещи молби, придружени с ред сълзи и ред сополи, с които авторката да му се моли да се съберат.

# 136
  • София
Тъй като съм дърт бюрократ, бих поискала писмен списък с това, което очаква да му бъде върнато, както и указания с адрес и човек, на когото да бъде предадено/изпратено. След това прилагам всичко по списък и с приемо-предавателен протокол го връщам/изпращам по куриер.
След това блокирам всички канали и начини за последваща комуникация. В никакъв случай не бих изпадала в спорове с психопат за употребявани гащи, телефони и други вещи.

# 137
Някой два шамара да му изплющи на този мухльо. Толкова е затрит, че за 2 стотинки ще вдигне скандал. Идиот и мизерник, други думи нямам.

# 138
Тъй като съм дърт бюрократ, бих поискала писмен списък с това, което очаква да му бъде върнато, както и указания с адрес и човек, на когото да бъде предадено/изпратено. След това прилагам всичко по списък и с приемо-предавателен протокол го връщам/изпращам по куриер.
След това блокирам всички канали и начини за последваща комуникация. В никакъв случай не бих изпадала в спорове с психопат за употребявани гащи, телефони и други вещи.

Абсолютно.
Безкрайно ме изненадва броят на хората, които са решени да си мерят ината с въпросния.

# 139
  • Далече, далече
Няма ли възможност по куриер да се изпрати нещо с опис на съдържанието?
Това с приятелите е върхът на мухльовщината.
В неговия случай може да докаже евентуално, че само лаптопът и телефонът са негови.

# 140
  • Варна
Авторке, вземи да му пуснеш линк с тая тема. Той няма да си признае ама съм сигурна, че ще прочете всичко докрай.

# 141
Целта на искането е да унижи половинката. Да подхрани собственото си его.
Както и да му ги върне той ще е изкефен, че я е унизил. Иначе нормален мъж не би му хрумнало подобна простотия и комплексарщина.
Не е до червилото или гащите, а до това да унижиш другия - да го обезцениш и така да се издигне в собствените си очи.
Мега просташко и комплесарско е, само можеш да си направиш извода с какъв човек си била и от какво се оттърваш.
А той ще ти върне ли времето, е****то, грижите по него, твоите подараци ?

# 142
Аз пак казвам, че не мога да си представя да ми се случи, но в така поставената ситуация сигурно щях да ги върна. Да му се изсмея и лично да ми ги върна .

# 143
  • София
Дали не е бил къркан по време на таз гениална идея?

# 144
И аз не мога да си го представя, но най-вероятно не бих му върнала съвсем нищо. Прекратявам контакти и край. Ще чакам да заведе дело и да си правя базици с описа и исканията му.

# 145
Скрит текст:
Дали не е бил къркан по време на таз гениална идея?
Трезвен беше.

# 146
  • София
Ще добавя- тъй като "един свидетел не е свидетел", ще поискам да ми посочи 3 души, които ще включа като свидетели и само лично, пред тях, с техния подпис ще предам вещите.
Като иска да играем играта- става, ама по закон.
Тогава най- много боли- като гониш по устав.

А, ако авторката може да види комичността на ситуацията, да я постави с приятното чувство за хладно отмъщенийце, и да се наслади на физиономиите, ако мъжете имат топките да участват в постановката, ще е чудесно.

# 147
Ами тогава дайте направо пред нотариус, със свидетели. То при заплаха със съд, май така най-добре.

# 148
Как се връщат дрехи и чанти? Това са носени неща?

Когато мъжът е чак такъв измекяр, нищо не трябва да му се връща. Подаръци са и толкова. Не ми е за вещите, но някой да ме разиграва да си ровя бижутата и гащите и да му ги давам, това не мога да си го представя. Ей така, за принципа, да умре от мъка за тях.

# 149
  • София
Кажи му - кръв повръщам, подаръци не връщам Laughing

Не, бе, кажи му, че ще направиш клип на позорните му щения и ше го врътнеш в нета. Нека тогава те съди за уронване престижа, дето го няма Satisfied

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 15:47 от Ms.Gorgeous

Общи условия

Активация на акаунт